הספד לזיכרו של ארי לוי ז"ל

Aaihud-Aleumi

New member
אתמול ארי לוי מאשדוד נהרג בתאונת-דר

מיסכן שהאל יברך אותו

על זכרו של ארי לוי ז´ל

אני חזרתי אתמול מהלוויה של ארי לוי ז´ל שבור והמום שהוא נהרג בתאונת דרכים,לא הגיע לו.הוא היה בחור נדיר עזר לכל אחד שלא משנה לו מאיפה הוא בא ואיך..תמיד הייתה לו אהבה בעיניים.. אני מבקש מהנהלת פורום שתפרסם רשמית צער והשתתפות בזכרו ז´ל כמו פורומים אחרים עשו והנהלת הפורום שלכם לא עשתה.אני מביע שאט נפש מהנהלת הפורום שלכם שלא פירסמה אפלו הודעה רשמית ואולי לא הכרתן אותו אך הרבה הכרו אותו אני מופתע וזועם שלא פרסמתם ואז אני לא אכנס לפורום שלכם ואקרא לכל קהילת חרשים להחרים את הפורום שלכם עד תפרסמו תמונתו עם הודעתו.. ממני "מופתע ונגעל"

לציפור המטורלל והאיחוד הלאומי.

הסיבה שלא פורסמה תמונתו של ארי לוי היא שאיננו מכירות אותו, ולפיכך, אין לנו במקרה תמונה שלו במחשב (או בכל מקום אחר). גם איננו רואות בזה צעד ראוי לאינטרנט. לא פורסם הספד מטעם הנהלת הפורום, שוב, כיוון שאיננו מכירות אותו. העדפנו שגולשים המכירים אותו יכתבו את הספדיהם עליו (כפי שאכן נעשה), ויחליפו ביניהם רשמים מהיכרותם עימו. אתה מוזמן להצטרף אליהם ולשרשר הספד וזכרון לשרשור הזה. אנו שולחות את תנחומינו למי שהכיר אותו ומתאבל עליו כעת.

yacob

New member
הספד לזיכרו של ארי לוי ז"ל

כשקבלתי הודעה על חברי היקר ארי נהרג לא האמנתי רצתי למקום התאונה וראיתי את זוועה אך בלבי קיוותי זה לא הוא אך שראיתי את אוטו של ארי ז"ל אז ידעתי שזה הוא! עמדתי במקום ונזכרתי שכמה דאג לאביו החולה לב והיה בלחץ לשפץ את דירתו אך מותו נתקע באמצע שיפוצים !אני לא יכול לתאר לכם כמה שארי אהב לעזור לחרשים ושומעים,לא ידע לסרב תמיד אמר אין בעיה בשמחה אעזור! תמיד ידע לתת כתף לכל אחד שהיה צריך תמיכה אם זה כספית או מישהו אחר! יחסר לי חייכו ואת נדיבו,הוא נשמה בעל לב זהב! קשה לי להאמין שלא אראה אותו עוד ולא אצחק איתו יותר ! בהווילתו באו מאות חרשים מכל הארץ הבנתי שכמה ארי ז"ל היה אהוב על כולם !אני בטוח שארי ינוח למעלה וישמור עלינו! שלום חבר,שלום אחי! יהיה יזכרו ברוך הוא!

Stinky Pinky

New member
מי זה היה?

מצטערת עם זה לא נשמע טוב אבל אין לי מושג מי זה ארי לוי יעזור לי מאד עם תגידו לי מי זה... והוא בא לשמע?

הודעת מותו של ארי לוי ז"ל

למרות שלא הכרתי אישית את ארי לוי ז"ל ובהזדמנויות רבות ראיתי אותו ב"שמע" וב"הלן קלר", היה ברור שחירשים המכירים אותו שלא כמוני היו בהלם ובעצב רב מאוד.

Aaihud-Aleumi

New member
אני גם חושב שהוא צודק מבחינת-התמוה

יש וצריך לפרסם תמונה של ארי לוי לכבוד זיכרו הטוב ממני המתאבל

LordNor

New member
אומנם אתה צודק בכך שהן היו צריכות

לפרסם הודעה רשמית על מותו של ארי לוי ז"ל והן לא עשו זאת. אבל מנהלות הפורום בחרו בדרך שלא לפרסם הודעה רשמית וכן לא להשתתף בצערו אלא רק להביע את דעתן... וזה זכותן! אתה לא יכול לכפות עליהן לפרסם את מה שאתה רוצה... אני אתן לך דוגמא אחת שאולי אפשר לומר שאתה צודק.. (בזמן הפיגוע באוטובוס במחנה שמונים ליד פרדס חנה רק ערוץ 1 שידר את המאורע במקום ואילו ערוץ 2 כלל לא פירסם אלא המשיך המתוכנת הרגילה של התוכנית "בטברנה" אלא רק קטעו את התוכנית ל-10 דקות למזק עדכון ואז שבו חזרה לתוכנית, אז שאלה אלייך: מה היית עושה במקרה כזה? היית הולך להנהלת ערוץ 2 ואומר את אותו הדבר כמו שאמרת כאן?) וכמובן שאתה לא לבוא ולאיים שאתה תחרים את הפורום... כי אתה בעצמך עלול להסתבך ולהצטער על זה...... אני מסכים איתך שיש לנו כקהילת לקויי שמיעה זכות לדעת על מותו של ארי לוי ז"ל וכן שיפורסמו הודעות רשמיות... אבל כמו שאמרתי שמנהלות הפורום בחרו שלא... אז ככה זה יישאר...

תגובה

חרם זה תהליך דמוקרטי ולקוחות דוגמאות מבוהקות מדור השלום עשתה רשימת חרם על מוצרי התנחלויות או אגודה נגד ניסויים בבע´ח פירסמה ספרון על מוצרים שמוכרים בעזרת ניסויי בע"ח וחלק לא..זה תהליך דמוקרטי טהור..לצערי רב שאתה הסקנת מסקנות חפוזות שהסקת שאני מאיים אלא אני לא מאיים,מביע את דעתי וזועם.זוהי דמקורטיה שזה יופי בזה להביע את דעתי בחופשיות... בקשר להנהלת פורום הזה שלא פירסמה פרסום רשמית והשתתפות באבל ולא בקשתי ממהן לפרסם את הספד אלא השתתפות רשמית... בקשר לערוץ 2 אכן קבלה ביקרות חריפות מעולם התקשורת ואחרים.ערוץ 2 התנצלה על זה.. מקרה הזה לא תשוב כבטחוני..הבאת דומא גרועה..תחשוב פעמיים לפני שאתה מגיב. שמה רציתי מהנהלת הפורום השתתפות באבל,שבסוף משפט הם פירסמו את הודעתן שמה מראה על פורום ועל צורת התנהלותן מקווה שלא תחפז למסקנה שאני מהווה איום עבורן שמותר לי להעביר את הביקורת שאני מקווה שזה בסדר מצדך.. קהילת החרשים שזה עולם קטן שראוי לפרסם ולהשתתף באבל שזה בקשה לא גדולה מדי..אני מבקש ממך שתחשוב פעמיים לפני שתגיב שזה עצה טובה ממני

למעלה