הספה - סיפור.

JaneLame

New member
הספה - סיפור.

כשבאתי לראות את החור (ע"ע "דירה") הייתה בו ספה דו-מושבית קטנה ואפורה, שהתאימה בדיוק לרווח בין הדלת לארון. חמודה. כמובן שטרחתי לציין בעת חתימת החוזה את קיומה של החמודה הלז. פה נכנס הטוויסט: בעל הדירה הציעה לי את הספה של הדירה השנייה שלו. "היא יותר טובה!" אמרתי לא. כשעברתי ראיתי שבמקום הספונת האפורה שלי מופיעה הספונת השנייה. האימה. אז עכשיו אני תקועה עם גוש שחור מכוער דמוי-עור, שהחלק העליון של הריפוד שלו מתפרק. מה לא עשיתי בשביל להדביק אותו: סקוץ' וולקרו (ירד תוך יום), סיכות ביטחון (כולן התעקמו ולא חדרו את הבד), נייר דבק של מלחמת המפרץ. ניסיתי אפילו לבקש ממנה יפה:" שבי בשקט, ספה מכוערת". עם זאת הריפוד בשלו. מתפרק. כנראה זה מלמד לקח כלשהו, אבל אין לי מושג מה.

יש מצב שתוכלי לבקש

בחזרה את הספה האפורה? תאמרי לבעל הדירה שבמידה ולא -את מבקשת לפנות אותה כי היא יוצרת יותר מדי טרחה, ושתביאי אחת אחרת במקום. ייתכן שבמקום להיות תקוע עם ספה נוספת, הבעלים יסכים לחילוף.

ספיקינג אוף ספות

באחד החדרים שלי בדירה (יש לי סלון לשעבר שהפך להיות חדר טלוויזיה, חדר שינה ומרפסת סגורה) קיבלתי ירושה של 2 ספות (2+3) שאני אמור להשאיר בדירה לפי החוזה. שמחתי מאוד. דא עקא, הספה של ה-3 מכוסה בכיסוי עור פרה זנותי והספה של ה-2 היא פרחונית א-לה השמלה של גולדה מאיר. אני כבר חודש וחצי מתעצל ללכת ולקנות כיסויים. הצעות?

קל ופשוט, אך עם זאת

לא הכי יפה בעולם: אם אתה לוקח מה שנקרא throw, כלומר, סוג של שמיכה או משהו בצבע אחיד, ופשוט שם על הספה ומהדק היטב בין הכריות וכאלו, עד שזה נראה כאילו עטפת את הספה. באיקאה יש הרבה כאלו מסוגים שונים, אבל בטח גם במקומות אחרים. זה פתרון מאוד זריז, ואם מוסיפים כמה כריות צבעוניות תואמות לכיסוי זה הופך את המראה הכולל למאורגן ונעים יותר. הבעיה היחידה שלי איתו היא שבסופו של דבר זה עדיין ברור שזה סוג של כיסוי שפשוט יושב על הספה, בניגוד למשהו שעוטף כל אחד מחלקיה בנפרד. מצד שני אני קטנונית בדברים האלו, ולפי התיאור שלך כנראה שכל דבר יהיה יותר טוב ממה שעכשיו.

JaneLame

New member
נשמע אופצייה.

בעל הבית טוען שזרק את הספה השנייה. אני לא קונה את זה בכלל, אבל בינתיים אני תקועה עם הספה הכונפה ומתעצלת ללכת עד לנחלת בניימין לקנות חתיכת בד לשים עליה. צפנייה: בא לך לעשות בפורום "תחרות הספה המכוערת שבעל הבית השאיר בדירה" מלווה בתצלומים? אני ניגשת לפתח את הפילם כרגע.

ailag

New member
כבר הסברתי לך.. זה לא ספה, זה מעיל.

לגידמים. אחרת הכיסוי שלה לא הגיוני.

JaneLame

New member
תמונות בסוף לא יהיו.

הספה/ מעיל לגידמים כוסתה היום בבד קטיפה כחולה (אני גרופי של דייויד לינץ') נחמד. 60 ש"ח ל - 3 מטר על 1.5 מטר בנחלת בניימין.

פויה

והאם עכשיו גם אדון צפניה ישתפן מלהראות את חינן של הספות שלו? העם דורש תמונות!

האדון צפניה

שוקל ברצינות לצלם את הספות, אבל היום הוא יהיה מרותק לגמר של "המרוץ להוואי" כאן ב

למעלה