הספוג תפס אותי ב"ביצים" ה-ת-מ-כ-ר-ת-י

הספוג תפס אותי ב"ביצים" ה-ת-מ-כ-ר-ת-י

עד הדבר הבא. הנה צילומים מהיצור ספוג שלי ומהנסיכה שאוחזת בו חזק חזק

קשה קשה עם תפוז

עוד תמונה אחת בפורום עיסת נייר העליתי עוד קלוזאפים על הפנים שלו - מי שבא ברוך הבא קסם

קרנובה

New member
ליאור קסם הקוסמת!

ראיתי את הבובה שלך והתמוגגתי!אני מתה על בובות כאלה,העיניים שלה נותנות לה יופי של אופי..אני מבינה שזאת הבת שלך בתמונת החיבוק?אם ליה שלי היתה פוגשת את הבובה שלך היא היתה מדברת איתה שעות.את מוכשרת מאוד,שאפו מקרנובה.

יש לי עוד ילד בן 4

הוא בדרך זה שמדבר עם הבובות הבת יותר "מועכת" אותן (אמא קטנה) תודה קרנובה - ממש תודה קסם

תודה נועלין../images/Emo24.gif

הספוג רואים אותו גלוי בפנים בלבד והוא מצופה בתערובת של גבס דבק - שכבה דקה מרוחה ועליה צבע הידיים והרגליים - קונסטרוקציה מצופה Do&Dry חומר פיסולי דומה בתכונותיו לדאס. יום נפלא קסם

גליתוי

New member
ליאור איזה אלופה!../images/Emo106.gif

כמה מהר השתלטת על החומר ויצרת בובה מאוד ייחודית. אני עובדת עכשיו על מחזה של מפלצות. וזו בהחלט דוגמא למפלצת מתוקה שהייתי מאמצת! כל הכבוד על הביגוד העיצוב הכל....

היי נטע תודה../images/Emo140.gif

הבובה גובהה מטר בערך היא משמשת לפורקן הצורך שלי ביצירה בעיקר עכשיו היא גם משמשת את הילדים למשחק ולעוברים ושבים שזקוקים לחיבוק ללא תמורה. סוף שבוע מופלא קסם

ליאור הבובה שלך חוצפנית../images/Emo6.gif יש לה מבט חצוף!

חחחחחחחחחחחחהההה בא לי לדגדג אותה ...היא מקסימה. קיבלתי את המסר ואני אוכל לתפנות מיד לאחר שבועות. sorry שבת שלום דבי

אומנם באיחור אבל א ה ב ת י

צודקצ גלית שיש משהו מאוד קרוב לדמויות מההצגה שעליה היא עובדת בימים אלה ובגלל שהיא שילוב של חוצפה ומתיקות (עם הכישרון והקסם שלך כמובן!!!!) היא באמת מאוד מתאימה לה גליתוי - קיבלת רשות אז תאמצי... ולך ליאור כל הכבוד על העבודה ועל הזריזות המדהימה בה את שולטת בספוג החל מהפעם הראשונה

למעלה