הספייס גירלז מתנצלות באתר הרשמי!

pinkdor

New member
הספייס גירלז מתנצלות באתר הרשמי!

www.thespicegirls.com הספייס מתנצלות ומספרות שכל השמועות על ריבים בין החבורה הן טיפשיות.

Drowned World

New member
ראיתי

לא יודע מה להגיד.. מצד אחד הן צודקות בזה אבל מצד שני חבל שלא חשבו על הדברים האלה מההתחלה

מאוחר מידי...

מאוחר מידי להתנצלויות... וידאו חסר תועלת שלא משנה את המצב בגרוש לא ביקשו מהן להוסיף הופעות עד אחרי פברואר... לא על זה מתלוננים... התלונות הן על זה שהן לא נצמדו לתוכנית המקורית לעשות את זה קצר ולעניין בכל המקומות שהן הבטיחו... בעיני הן לא מתנצלות שם על הדברים הנכונים... להקות גדולות כבר התאחדו בעבר ואף אחד לא פתח עליהן בהודעות נאצה על זה שלא הופיעו יותר מפעם אחת במקום מסויים... מי שהשיג כרטיס- יופי.. מי שלא- בעיה שלו.. ככה זה היה צריך להיות גם עם הספייס... הבטחות צריך לקיים, ואם אי אפשר אז לא לפזר אותן מלכתחילה.

pinkdor

New member
צודקת!

אין ספק שיש צדק בדברייך, אבל עדיין קשה לשפוט אותן. אולי באמת הכל לא תוכנן כפי שהיה צריך והן באמת נקלעו ללחץ של זמנים. אם הן רוצות לצאת בטוב מהעניין, הן צריכות לחזור בתקופה הקרובה להמשיך את ההופעות שלא יצאו לפועל. יש מצב שבאמת כל הקטע הזה של הופעות בכל העולם היה בקטע של הגזמה ופרסום, בכל זאת כשלהקה מודיעה על מסע הופעות עולמי אז זה נותן פוש רציני למכירות וזה מה שקרה ואחרי זה הם פשוט החליטו לרדת מזה כי להביא את כל הציוד לארצות אחרות זה בעייתי ואולי זה דרש מהן לבטל את האופציות לבקר ולהופיע בשאר המדינות. שוב הכל תיאוריות. צריכים לדעת לקבל את זה ולהמשיך הלאה...

=]

אני לא חושבת שזה היה בקטע של הגזמה ופרסום... אני מאמינה שאם יכלו להעביר את הציוד בין המקומות שהן כן הופיעו בהן אז זה כבר באמת שטויות להעביר אותו גם למקומות אחרים... האמת שלי אישית ממש לא אכפת שהן ביטלו את ההופעות בארצות ההן... מה שמפריע לי זה שבגלל התכנון הלקוי הן מסיימות עכשיו מסע הופעות אחרון *אי פעם* ומשאירות המון מעריצים בעולם עם טעם רע בפה במקום שזה יסתיים וישאר כזכרון מתוק (וזאת טעות טעות טעות לעשות את זה בפעם השנייה כשמראש הסיבוב הזה היה אמור "לתקן" את כל הטעויות מהעבר). לא רע לי בשביל המעריצים... רע לי בשביל הבנות שההופעות האלה יסתיימו בשבילן עם קבוצת שונאים חדשה בגלל שטות. אני מקווה שזה יסתיים קצת יותר בטוב בשבילן ממה שזה נראה עכשיו =]

למעלה