הספייס החדש של דאגי>> כאן!

הספייס החדש של דאגי>> כאן!

הוא פתח חדש!! http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=60484097

Hip Hop star

New member
הערה:../images/Emo70.gif

לידיעתכן לדאגי פוינטר האמיתי אין באמת ספייס. כל פרופיל שנמצא שם על שמו,לא משנה כמה אמין יישמע לכן,זה לא יהיה דאגי.

=O באמת?

אבל זה נראה ממש אמיתי.. ואני אחת שממש לא מאמינה לכל המתחזים האלה.. למרות... שעכשיו שאמרת שזה לא הוא.. יש כמה דברים שם שמעלים חשד... תודה על ההערה!

DesertRose7

New member
כל עוד דאגי לא אמר בעצמו

אין לך שום סיבה להאמין על הספייס הרשמי שלהן הם הודיעו רשמית באתר הרשמי שלהם

Hip Hop star

New member
בבקשה!../images/Emo24.gif

ברור שייעלה חשד. שתהיי מודעת שיש אנשים משועממים שמתחזים להם.לאף אחד מהם אין.

loner in love

New member
איך את כלכך בטוחה שזה לא הוא?

למה תמיד להיות פסימים... נכון, הדבר הראשון שעולה בראש זה "דאגי לא יהיה כלכך משועמם לפתוח מייספייס. יש לו חיים" מצד שני, גם לג'יימס יש חיים. והוא כ-ל הזמן במייספייס [אגב ראיתם את הקוויז מאסטר? פתטי. באמת אין לו מה לעשות] ושל ג'יימס זה כן אמיתי

Hip Hop star

New member
דווקא אני פסימית?../images/Emo6.gif

מאיפה את כ"כ בטוחה שזה כן הוא? ואני לא חשבתי שהוא משועמם שיילך לעשות ספייס. פשוט אין לו....לא צריך הסבר אחר לזה כרגע

Bleed for Me

New member
הלו עד הקוויז מאסטר!!!!

וואלה כל הכאבוד לג'יימס שיש לו זמן לדבר ולעדכן את המעריצים שלו במה שקורה לו והקוויז מאסטר היה ענק! התגובות שלו קרסו מרוב עומס!
לכי תדעי אם זה דאגי או לא..יש כל כך הרבה דאגי שם שחשים שהם הוא אז לכי תדעי..אף אחד לא פסימי,לאף אחד פשוט אין מושג..

loner in love

New member
אל תביני אותי לא נכון

אני הכי שמחה שאכפת לו מהמעריצים והוא דואג לעדכן אותנו בכל הדברים החשובים רואים שאכפת לו
אבל בואי נודה בזה... קוויז מאסטר.. אין לך מה לעשות?! אפשר לחשוב שאין לו להקה שהוא צריך להשקיע בה
לאדעת, זה מוזר לי אבל אם הוא נהנה.. מי אני שאגיד לו לא חח

למה אין להם חיים?[לא לדאגי!!]

לאנשים שפותחים מיי ספייס כאילו הם מפורסמים.. נכון זה ממש דבילי?!

Hip Hop star

New member
מי לא מסכים להם?../images/Emo12.gif

ההנהלה שלהם?טחחחחח כאילו הם שואלים. אין להם סיבה לעשות כרגע...בטח לא אחרי של דני

McflyRule

New member
יום האישה הבינלאומי ../images/Emo90.gif

שלום לכן בנות חווה יקרות
שעת סיפור
"בראשית בראה ה' את השמיים את הארץ. והארץ היתה תוהו ובוהו" "וביום שישי, בראה את ה... אישה! האישה עברה בין החיות והתחברה אליהן, אל הזכרים ואל הנקבות, אך היתה בודדה מאוד. "ה' יקרה, ה' נחמדה, אנא בראי לי את אדם, ונוחי לך מחר" ה' אהבה מאוד את האישה, ובראה לה בלילה את אדם (הוו אדם חתיך שקסע שכמותך) בבוקר, התעוררה האישה וגילתה לצידה את אדם. אדם ישן שינה עמוקה. "הו, ה', אני אוהבת מאוד את אדם, ואני יודעת שהוא לא ירגיש בנוח בגלל שבראת אותי לפניו. אנא גירמי לו לחשוב שהוא נברא לפני" וכך היה, וכך חשבו אנשים עד עכשיו. אבל!!! אני!!! מצאתי!!! בחיפוש אחר חווה (מה?!!??!) אז העובדה הנכונה: ה' היא נקבה. האישה נבראה לפני האדם. מויאחהחהחהחהחהחהחה (C) אוריאן :] נמ. כמובן שהכל המצאה ולא אמיתי, סתם כדי לעלות חיוך על פניכן :]

McflyRule

New member
../images/Emo90.gif ועוד קצת מידע

ביום 8 במרץ מציינים בעולם את יום האישה הבין-לאומי. יום זה צוין לראשונה בשנת 1911 באוסטריה, דנמרק, גרמניה ושוויץ. מקובל לראות את המקור לתאריך ביום 8 במרץ בשנת 1857, כאשר הנשים שעבדו במתפרות ובבתי המלאכה לטקסטיל בניו-יורק פתחו בשביתה על תנאי העסקתן. בשנת 1913 ציינו נשות רוסיה את יום האישה הבין לאומי ביום א' הראשון של חודש פברואר. בשנת 1914, המשיכו נשים להפגין בשאר חלקיה של אירופה בין אם כדי למחות נגד המלחמה או כדי להביע אחווה בין נשים. בחודש דצמבר 1977, החליטה האסיפה הכללית של האומות המאוחדות (או"ם) לאמץ את ההחלטה בדבר כינונו של יום המוקדש לציון זכויות האישה ולשלום עולמי. חגיגת יום האישה הבין לאומי היא ההכרה בכך שקידום השלום והחברה כרוכים בהשתתפות פעילה ובשוויון של נשים, ובהכרה בתרומתן של נשים לשלום ולביטחון העולמיים. בישראל מציינים את יום האישה הבינלאומי בדיונים שונים ובעצרות והפגנות על מצב האישה במדינת ישראל בתחומים השונים, כגון השוואת שכר, אלימות במשפחה ועוד.

בדיוק את זה אמרו לנו היום בבוקר....

שמתן לב שב"סמיילים וסימנים לתוכן/נושא" נמצא הסימן של הגבר קודם..?

למעלה