הספיישל השבועי

Dark Force

New member
הספיישל השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

והספיישל השבוע יהיה...... ניתוח כל משתתפת(שנותרה בתחרות עד היום
)

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifאפריל

אפריל היא הדמות הכל ניתוחית
אפריל היא קרה ואנליטית, ובניגוד היא רגישה וקצת פסיכוטית. ברגע אחד, היא יכולה להיות הבן אדם הכי מחושב שקיים, פרפקציוניסטית שכזו
וברגע השני, היא בוכה ומתרגשת- כמו תינוקת בת שנה. מבחינת התחרות- היא מושלמת מכל בחינות, תמונות מדהימות- שיחוק מעולה ופשוט שלמות של דוגמנית

JULI4561

New member
אפריל פשוט 100ממת אבל גם השאר ..

הפעם אפריל ממש שיחקה אותה ..!!! היא היתה פשוט 100ממת מכל הבחינות היא ממש טוב ויש לה סיכוי ע=נ=ק=י לנצח וגם י!אנה היתה חמ!דה עם הקטע של המשחק מול השופטים ומה שהיא עשתה בשביל להצחיק זה פשוט קרע אותי ... וגם שנדי בהתחלה מול טאשה והבן היתה מזה מעולה ..!!! וגם ,שרה מול השופטים היתה מצחיקה ומרסדס מזה מותק ..!!! אבל אפריל היתה הכי תותחית ..!!!

Dark Force

New member
קמיל../images/Emo41.gif

קמיל היא ה"ביצ'" של התחרות, וזו חובה שבכל תחרות תהיה השנואה. שלא בצדק לדעתי, קמיל הפכה לשנואת הצופים והמשתתפות. היא מושלמת מבחינת דוגמנות ויזואלית, יודעת את העבודה ומבצעת אותה
היא קצת קרה ורחוקה מן המתמודדות, כי היא באה במטרה אחת
והיא
לנצח
חבל, שבדרך היא גררה את עצמה לשנאת יואנה- אהובת המשתתפות, שמשפיעה על מצבה בבית.

למה שלא בצדק?

תמיד מחמיאים לה על המקצוענות מבחינת הצילומים וכל זה, אבל היא כזאת "נואו איט אול", ואם האופי שלך מחורבן זה משתלט ואי אפשר לעבוד איתך, לא משנה כמה אתה פוטוגני. גם ג'ניס דיקנסון אמרה לה את זה. כתבת שהיא "יודעת את העבודה ומבצעת אותה", אבל אם היא ממש משנה את הטקסט שנותנים לה (לדוגמה), היא כנראה לא מבצעת את העבודה, וזה בדיוק הביקורת שנותנים לה- היא לא בעמדה להחליט לבד מה ההוראות, בשלב הזה בחיים המקצועיים שלה היא אמורה רק לעשות מה שאומרים לה ואת זה היא לא מסוגלת. וצניעות, קצת צניעות...

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifמרסדס

מרסדס היא סמיילי של התחרות
כה חייכנית כה מרגשת. באה מעבר כ"כ רע, חולה בזאבת מחלה מסוכנת- שיכולה להרוס לה את התחרות בשנייה של חוסר תשומת לב. ולמרות זאת, היא עוברת עליה וממשיכה
ומדלגת על כל מכשול. אין מה לאמר, רק שהיא ראוייה לכל הערכה- מצליחה בכל תחרות\צילום\יחסים בין אישיים וכו'... ההערה שלי כלפיה היא- תשכחי קצת מהזאבת למרות שזה קשה- ותתמקדי קצת יותר בתחרות

Dark Force

New member
שרה../images/Emo41.gif

שרה היפהפיה האקזוטית, מושלמת מבחינת ויזואלית פשוט אין עליה. היא מחושבת ובאותו הזמן היא כה לבבית. מתמודדת עם אבא שלה, שכפי שידוע לנו חושב שדוגמנות זו מילה נרדפת לזנות, ובכל זאת רצה אל הכתר וממשיכה הלאה. היא עוברת הלאה, היא כה פתוחה ולבבית- תעשה הכל בשביל לנצח. היום זה התבטא בתחרות הצחקת השופטים- שהיא הלכה עד הסוף
אני ממש מאוהב באישה הזו- פשוט פשוט פשוט שלמות

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifשנדי

שנדי היא באמת נסיכת התחרות, איך שלא נסתכל על זה- היא בעצם השיגה את ההישג הכי גדול. היא הגיעה לתחרות כעכבר מעבדה מבוהל, וביינתים ולדעתי היא תצא כנסיכת הצפון
היא באה מבית הרוס מבחינת יחסים בין אישיים- ומוצאת בבנות נחמה למשפחה שלא הייתה לה לעולם. כל תמונה שלה ביינתים יוצאת אחלה (יותר מהמצופה) ולדעתי רק ראינו את ההתחלה של שנדי
וביננו אני לא משיג שום שובע ממנה, עוד ועוד ממנה זה אחלה
עלי והצליחי

Dark Force

New member
יואנה../images/Emo41.gif

יואנה בעצם שנויה במחלוקת, (לפחות אצלי). היא יכולה להיות מושלמת, כה בוגרת- מדהימה יפהפיה ומושכת. ובאותו עת, היא יכולה להיות ביצ', לכלכנית, סכסכנית וקפריזית, איך זה מתבטא
ליואנה הייתה בעיה אישית עם קמיל, אז היא עברה אחת אחת מבנות הבית- ופשוט הרעילה את כולם נגדה. בתמונות היא יוצאת מדהים- כה מקצועי, כה שלווה- וזה בעצם מה שדוגמנית צריכה. דבר אחד שיאמר לזכותה, שאני מת על זה- שהיא פשוט הראתה את התחתונים לשופטים כדי להצחיק אותם- זה קרע אותי

../images/Emo44.gifכשהשופטים אמרו לה שהיא לא..

מצחיקה אותם.. אז היא הסתובבה והרימה תחצאית ואז הם נקרעו..חחחחחחח
קטע ע-נ-ק

למעלה