הספיישל עד כה (לא,זה לא יהיה ארוך).

הספיישל עד כה (לא,זה לא יהיה ארוך).

טוב, בתור מישהי שצפתה בטלוויזיה (אמן ואמן על ששיחררו אותי מוקדם מביה"ס במפתיע), מאוד התרגשתי מתום הפרק. רק מה? שאם כבר ספיישל, אז למה שלא יוותרו על כל התכניות הדביליות הללו כמו החיקוי הלא מוצלח ההוא להארי פוטר, או הגרסה העלובה לפאוואר פאף השטחי (בעברית. הא?!). אבל מילא. חשבתי שאני מתרגשת מפאת כל הילדות שצרחו שם, אבל אז הבנתי ששיא הריגוש היה בכלל לראות את נתן ודביר, שכ- אף פעם לא ממש ראיתיהם, רק אחריי הפרק האחרון, מה שמשך בקושי חצי שניה. נתן- כשאתה בוכה אתה לא יפה
. אבל...כן- איזה שווים! מצטערת. הם יכולים או להצטרף לצוות הדמויות של קטנטנות, או לאכול אותם בלי מלח. שיבחרו. דביר- אתה נראה ממש ממש טוב. ברכותיי
. ונתן..אוח..נתן!!!!!!!!!! וזהו. מסכן פליפה- שלא זרקו לו פרחים וכו´..אה כן, והם די נמוכים. אבל מילא. עד כאן,- דיווח מהרגשות שלי. -נעמה, מאוהבת (וגם עושה מעצמה צחוק?).

Rotem Lisa

New member
צודקת.

פליפה מסכן.. לא הביאו לו מתנות כמו לקמילה, וכמו שעדי אמרה- הוא אשכרה מלווה את קמילה. אממ.. ו.. הם באמת נמוכים, אבל יפים!! הם נערים כ"כ יפיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! וחמודים
מה עוד רציתי להגיד ? אהה, כן.. רציתי נורא שכולם ימחאו לפליפה כפיים ויתנו לו הרגשה טובה כאן, בישראל, ולמזלי- עשו :) לא הביאו לו מתנות (מי יודע .. ?) ולא התייחסו כ"כ יפה כמו אל קמילה, אבל מחאו לו כפיים ושרקו :)) לפחות..

*Jennifer*

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שכל פעם שקמילה אומרת משהו

בעברית היא כזה, עושה פרצוף? פרצוף חמוד´י כזה? יעני "אמרתי בסדר?" חחחחח איזו חמודה היא. אבל, הם השתלבו יפה בתוכנית.
שמרית.

*im no angel*

New member
כן...גם לערוץ 6 יש תקציב ללימוזינה

אבל אין להם תקציב להביא להם אוזניות שמתרגמות את מה שכל אחד אומר.. זה היה קצת עקום...
אורנה בלונדה

הוא כאן בעיקר כנער ליווי,

היות ובאמת הוא עדיין לא מופיע. שהרי, בטוח שמתוך 100% צופי קטנטנות נלהבים- לפחות 70% אוהבים את קמילה בתור פטו. אני לא אוהבת את העונה החדשה. לדעתי היא בכלל לא עונה של קטנטנות, אלא טלנובלה עם אותו שם, אותה המפיקה וספר החיים. איך הולך הפתגם העתיק ההוא? - - - "לא בלן- לא קונה!" אני, על כל פנים- מחכה כבר למילי. :) תחי העונה השלישית! ואגב, אורנה- לו היו להם אוזניות כאלו זה סתם היה תוקע לדעתי את כל העסק. עד שהמתרגמים עובדים...! עדיף שתהיה מישהי ליד. לדעתי זה דווקא היה יעיל.
. ווא. אני עדיין בשוק. נתן ודביר הם בערך הכי שווים בקטנטנות. לא משנה
. -נעמה.

אני חזרתי סופר עצבני מהספיישל

היום אחד הימים הכי גרועים בחיים שלי ! זה היה פשוט בזיון מה שהלך שם, לא יודע אם שמתם לב אבל לגמריי לא הייתי מפוקס בשידור ואפילו בטעות אמרתי שפליפה אוהב תולעים שהוא בכלל אוהב לטאות ! אבל לא חשוב, נישן טוב בלילה, נרגע , והכל יעבור עד מחר. לילה טוב נתן

charmingirl

New member
למה בזיון??

עזוב, בכלל...למה לעזאזל אומרים כל זמן "פטו ופליפה" (אפילו פליפה לא אומרים נכון! וכאילו יש לה שם אמיתייייי והוא יותר יפה מברווז) אבל סה"כ היה ממש ספיישל טוב!

באמת לא הבנתי

זה לא ממש הגיוני שמישהו אוהב תולעים..... אבל לא נורא הכל יעבור מחר.... אני רק לא הבנתי למה הקובי מחט המפגר הזה לא יודע איך להגיד את השם של פליפה הוא אמר פליפא וראית איך הם התפוצצו מצחוק כשהוא אמר את השם לא נכון!! יו זה היה כל כך גדול איך הם ירדו עליהם! (אבל רק לפי הפרצופים כן?) אה וד"א נראה לי שבאמת יצא לדמות של אנה איזה בורג... TaLi

דביר-מן

New member
אני אסביר...

ערוץ הילדים הבטיח לנו שנקבל את השחקנים לראיון אישי ושנוכל להגיע כל הצוות ליום השידור. לא קיבלנו אף אחד מאלה- לא נתנו לנו אותם לראיון, וכל צוות האתר היה צריך פשוט להתייבש בשער עד שהוא התיאש והלך הביתה. מה לעשות? נתן נורא כועס ואני יותר מדי מאושר כי קמילה נתנה לי נשיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דביר

Sharon²°°²

New member
תגיד דביר

זה נכון שנדיה ז´גו ברבי ולכלוך באים ב5.4.2002? לא יודעת אם זה שמועות או לא... אני מנסה לברר...
שרוני

למעלה