הספירה הסופית לאחור....מוצ"ש הבא-בריכת הסולטן

glitter8

New member
הספירה הסופית לאחור....מוצ"ש הבא-בריכת הסולטן

מי מגיע/ה להופעה ביריד חוצות היוצר בירושלים? תהיה שם הפתעה גדולה לכל הפורום! תבואו

מנהלת הפורום ...

את בשבילי אכזבה ענקית בתור מנהלת פורום ועוד של דיויד ברוזה. נקודה. אם אין לך זמן ודרייב יותר ... אף אחד לא מכריח אותך. אין פלא שאת ממעטת להופיע כאן ... אכזבת אותי ועוד די הרבה אנשים חדשים ובגדול !!

glitter8

New member
מעריץ יקר

בכרטיסך האישי כתוב שנרשמת לתפוז רק החודש. כלומר אתה חדש, אם כן כיצד הגעת למסקנה המעמיקה הזאת? אלא אם כן את/ה מתחזה. ואתה ותיק/ה בפורום, מה שהרבה יותר סביר להניח אם היו ציפיות כלשהן כלפי ממך או מאנשים נוספים כלפי -לא קיבלתי שום פניה ועל כן אני מופתעת מאד ממה שכתבת. אני ממעטת להופיע? מעקב הכי פשוט אחרי הודעות שלי מוכיח את ההפך. ואם יש לך השגות על הניהול שלי-פנה בבקשה לניק "הנהלת הפורומים" ושטח בפניהם את טענותיך. בהצלחה!!

מנהלת יקרה

לא התכוונתי להתנגח בך אלא פשוט להביע דעה אובייקטיבית...שלי כמובן. אין לי אמביציות להתלונן עלייך לכן אל נא נגלוש לפסים כאלו. פשוט אכזבת אותי בגדול ורציתי שתדעי זאת, גם אם לא פניתי אלייך אישית. גם קוראים/משתמשים לא רשומים ופעילים דרך קבע , יש להם דעה על הפורום. לידיעתך.

glitter8

New member
מעריץ יקר

א-דיברת גם בשם גולשים נוספים. מיהם? מי שמך לדבר בשמם? מדוע בדרך זו על גבי הפורום? ב-לו באמת רצית לפעול לטובה היית כותב כל זאת במסר אישי ולא על גבי הפורום, בחרת לעשות זאת על גבי הפורום. למה? ג-כתבת שאכזבתי אותך. בוא תפרט לי בבקשה מה הציפיות שלך? ד- ברור לי שלכל יהודי יש דעה על כל דבר, זה בסדר. אנחנו מדינה דמוקרטית ואני תמיד שמחה לקבל ביקורת. לאחרונה נקטתי מספר פעילויות רק כדי שלא יסגרו את הפורום בגלל מיעוט משתתפים כך שלא רק לי יש חלק בעיניין הפורום אלא לכלל הגולשים בפורום וראה הפעילות שנערכה עם חלוקת הדיסקים, ובמשך חמש שנים אני מארגנת בהתנדבות הסעות למצדה, דבר שאיננו כלל מהגדרת התפקיד שלי, כנ"ל מפגשי פורום ודברים נוספים שאינם מהגדרת תפקידי. ה-כמנהלת פורום אני כפופה להנהלת הפורומים אשר מרוצים מאד מהתיפקוד שלי, אם יש למי מהגולשים טענה מסויימת-תיבת המסרים שלי תמיד פתוחה וכל בקשה מקבלת התייחסות מכובדת. בתנאי שכמובן נעשתה בצורה מכובדת. ברוך הבא לפורום

2 פתגמים חכמים

1) סייג לחוכמה שתיקה. 2) אין הנחתום מעיד על עיסתו. סוף דבר. ביי ביי
נ.ב אני מעריץ נלהב , לא יקר ...

H I L A M A

New member
../images/Emo35.gif למעריץ הנלהב

לא כ"כ ברור על מה אתה מדבר... ראשית, היה יכול להיות הרבה יותר נחמד אם תציג את עצמך, תספר לנו על הערצתך לדיוויד (שכולנו חולקים איתך) וכמובן שאם יש טענות/ תלונות גם אותן בצורה שמכבדת את המנהלת ואת הפורום. שנית, אם אתה קצת מכיר את הפורום ועברו אתה בטח יודע שענבל עמלה רבות וקשות כדי לשמרו ומגיע לה ח"ח. אני לא אומרת שאתה לא יכול לבוא בתלונות אך רק תזכור מה מטרת הפורום ולשם מה כולנו פה. וגם, להבא, כדאי להיות ענייניים (זה הרבה יותר נעים ותרבותי מאשר סתם להשתלח). ובלי שום קשר, ברוך הבא לפורום! אני הילה (ותיקה ולרוב סמוייה).

SHANILIROY

New member
שנים שלא התראנו ...חחחח

איזה יופי !כל המרבה הרי זה משובח !

alti26

New member
אולי מפגש עם שני מזמן לא נפגשנו חחחחחחחחחחחחח

למעלה