הספירה לאחור החלה: ספט' 08'- אלבום שלישי לקין

הספירה לאחור החלה: ספט' 08'- אלבום שלישי לקין

אני לא מאמינה שזה קורה כל כך מהר (UTIS עדיין שגור בפי בתור "האלבום החדש"
), אבל כבר יש תאריך משוער ליציאת הדיסק- ספטמבר הקרוב
כמה נחמד להתלבט אם לקנות את הקיו מגזין ב4 פאונד כי כתוב שקולדפליי כנראה נסגרים על עצמם עם האלבום הבא, ולגלות שלא הפקירו שם את קין
הא לכם לינק: http://img.photobucket.com/albums/v486/ShelleyA/KeaneQArticleFeb20081.jpg אני מתרגשת כבר מעכשיו
והיום באתר הרשמי של קין- הפייבוריטס של חברי קין מ2007
זה סיום שנה חמוד
טום טוען שזאת תהיה השנה של האלבום הכי טוב של קין עד כה. אני מקווה
מזל שהם כותבים אותו זה אומר שהוא לא מצליח לעצבן את כולם שוב עד כדי כך שהם יתפרקו לפני שיעבדו על האלבום... (למרות שאני לא רוצה לפתוח פה לשטן
) ובקשר לכתבה שוב - זה רק אני- או שהקטע עם הגיטרה מדאיג? לפחות אין בתמונה את ההוא שהם הזכירו בהופעה של הליטל נויז סשנס...

ואגב- הקטע שטים אומר---

"But there is something to be said for having a minimalist approach; just drums bass and voice."​
גורם לי לדחף חזק לעשות לו ילד. H&F שתיים היר איי קאמממממממממממממממממממממ!!!!
איזה התרגשות הלוואי וזה באמת יהיה ככה... תתחילו להכניס למוח את השמות: Black Burning Heart Playing Away Perfect Symmetry

אוקיי כשהוא אמר בס ולא בייס גיטר חשבתי

שהוא התכוון לבס שהוא עושה מהפסנתר שלו... עכשיו הבנתי שיכול להיות שהוא סתם קיצר במילים. טים- שכח מהילד! רציני, אם קין יעשו אלבום שלישי עם גיטרות הוא יכול להיות מצוין, אבל זה עדיין לא יהיה זה. בעולם תהיה חסרה בגדול להקה שיודעת לעשות כזאת מוזיקה מדהימה ללא גיטרות ארורות...

כיף כיף כיף ../images/Emo99.gif

זה מצוין שיוצא בשנה הקרובה אלבום חדש! אחרי H&F לא כ"כ רציתי עוד אלבום, כי פחדתי שהוא יהרוס לי את קין, אבל האמת, עכשיו, אחרי שקצת נמאס לי מUTIS, אני מוכנה לאלבום שלישי!!!! ולכל מה שקשור בזה!!! שמועות על שירים חדשים, השמעות של חלקים מהשיר, שחרור של ליריקס (וקריאה שלהם פעם אחת בלבד! להתאפק לא לקרוא שוב ושוב), הסינגל שיוצא לפני האלבום, ובכלל החשיפה הגדולה של קין בתקופה הזאת (ובטח גם הרבה מאוד פעילות כאן בפורום
) מתרגשת
ודפי- מתי את חוזרת מלונדון?! (וגם חוויות ותמונות...
)

דפי עכשיו בטיסה ../images/Emo13.gif

וכמובן שבקרוב נצטרך לסמן דברים בספוילר... שכחתי בהודעה שלי ממקודם, מעכשיו אתחיל

CrazyPenguin

New member
כלכך מחכה לזה../images/Emo191.gif|פינגווין|

עוד אל הבנתי למה אתם לא מתים על UTIS... זה אחלה אלבום
אנחנו כלכך הולכים לארגן פשיטה המונית על טאוור רקורדס ביום שמביאים את הדיסק לארץ.. בדיוק כמו בהשקה של הארי פוטר! מיליון אנשים עומדים מחוץ לחנות ורק מחכים שיפתחו אותה

../images/Emo6.gif טל ../images/Emo99.gif

טוב, אז זה לא אתם לא מתים על UTIS, נראה לי שזה רק אני... ואני מתה עליו!!!! פשוט הוא מאוד רחוק מH&F בשבילי... ולא נראה לי שטאאור רקורדס יביאו את הדיסק כ"כ מהר... במפגש פורום האחרון הסתבר שבטאוור רקורדס בקריון אין אפילו את הקודמים!!!!! צריך לטוס לוירג'ין בלונדון בשביל ההשקה של הדיסק
(ובטח גיתית מצטערת שהיא לא שם...
) נעמוד 10 אנשים מחוץ לחנות הדיסקים פה בארץ, וברגע שיפתחו נשאל את המוכר "איפה הדיסק של קין?!", והוא יענה לנו "מי?!?!?!"

מה? נעל בראש אם אין להם בזמן! אני בע"ה

אהיה אז כבר בארץ! אעשה שביתת רעב אם לא יהיה! (ללא נדר כמובן) ואל תדאגו בטוח יהיה... מה גם שגם ככה בטח כל השירים כבר ידלפו לפורום עוד טרם יציאת הדיסק...

אבל אנחנו לא נשמע את האלבום המודלף, נכון גית?

נחזיק את עצמנו ולא נשמע אותו! והאלבום הקודם הגיע לארץ בערך שבוע אחרי שהוא יצא... (ואני לא אסלח למוכרים בתו השמיני שאמרו שהדיסק יגיע "עוד שבועיים-שלושה, לא לפני"- ובסוף למחרת כבר היה להם אותו!

כן../images/Emo3.gif

תראי, בלי נדר, אם תהיה הופעת השקה לאלבום או משהו אני מבחינתי אהיה בלונדון.. ואז האלבום בטוח יהיה נגיש בכל מקום

אני לא יודעת אם זה יעניין אותכם או לא../images/Emo12.gif

אבל הדיסק של בקסטריט יצא בארץ באותו יום שיצא בבריטניה
בעיקרון הוא היה אמור לצאת שבוע אחרי, ובמקרה עלו על זה
אולי גם יהיה לנו מזל טוב
בקיצר כמו ששרי אמרה- לא להאמין למוכרים

hagayx

New member
מזל שזה יוצא בחגים..

נוכל לבקש אותו כדמי ראש השנה מההורים

דמי ראש השנה?! ../images/Emo12.gif

יש דבר כזה??? אצלי בבית יודעים כמה אני אוהבת את קין, אז מממנים לי רק את הדיסקים שלהם!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יופי טופי!

זהו האממ מה שיש לי להגיד
וכשידלוף אני לא הוריד או משהו, זה הורס את הכל!
ואם הוא יצא באמת בסטפבמר 2008.. אז זה יצא בדיוק שנתיים מאז שקניתי את UTIS.. ווהו לי

למעלה