הספירה לאחור החלה: עוד 24 ש' +1.5 ש

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

scoutlavie

New member
אני קניתי קלטת וידאו במיוחד

למאורע , ואני מתכונת להישאר ערה , אפילו שזה אומר שאני אשן במקרה הטוב 5 שעות....אבל זה הפעם הכמעט אחרונה שאני אוכל לעשות זאת, אז זה שווה את זה . עוד 8 שעות! אגב- מי ששאל על השמות של הפרקים בעונה ה-8, אני יכולה לנסות להיזכר אם אתה ממש רוצה :)

Chens15

New member
יש היום הפרק האמת..

יש לי גם קלטת במיוחד בשביל זה! מעניין מתי אני אקליט על זה שוב ....:) לא יודעת למה אבל אני חולה על התמונה הזאת =>

scoutlavie

New member
טוב אז בוא ננסה

זה הכל מראשי , אז תקוה שאני זוכרת בע"פ בפנים, בחוץ, סבלנות, רודראנר, החמישי זה משהו כמו תחינה או בקשה , לא ממש זכור לי, חצר, ויה נגטיבה - דרך השלילה או האופל , עוד אחד שאני לא זוכרת אבל באנגלית זה salvage,וידוא הריגה , משקל עודף, המתנה , מדוזה , מגע יד, זה לא קורה , מת חי , 3 מילים, אמפדוקלס, הם באים, לבד, קיום ,ומהות. זה מזכיר לי ששבוע שעבר אנשים רמזו שאני זוכרת את כל השמות של הפרקים בע"פ, ואז אמרתי משהו כמו לא את כולם , רק כמה , ואז הם אמרו לי שזה לא ממש תשובה , ושהיתי צריכה להכחיש הכל...אבל הם בין כה וכה חושבעים שאני מוזרה , אז זה לא משנה... עוד 4 וחצי שעות!

french lover

New member
וואו..

סחתיין על הזיכרון.. יש פרק בשם Vienen איך קוראים לו בעברית? זה "הם באים"? ואם אני לא טועה היה קודם את מהות ורק אח"כ את קיום לא? ולSALVAGE קראו חילוץ.. עוד שעתיים, 40 דק ו35 שניות.. (אם טלעד ידייקו..)

scoutlavie

New member
תיקון קטן

קודם היה את מהות ואח"כ קיום - ביחד זה מהות הקיום , והכונה בזה לתינוק - ויליאם. vienen זה אכן הם באים , בספרדית.

hrgo

New member
צילה, הציטוט שלך הוא לא מהפרק

"המשולש"? זה לא מצ'ינגה עד כמה שאני זוכר.

hrgo

New member
אז היה משפט דומה ב"המשולש" לאחר

שמאלדר חוזר לימינו, הוא בבית חולים עם חבורה על הלחי. הוא קורא לסקאלי, היא ניגשת והוא אומר לה: סקאלי, הינשאי לי! והיא מנידה בראשה כאומרת הוא עדיין בהשפעת הכדורים ופשוט הולכת לה ללא תגובה. זוכרת את זה?

orityemini

New member
לא לא לא לא....הוא אמר לה:

I love you הוא אמר לה שהוא אוהב אותה, ואז היא לא ממש התייחסה לזה, החליטה שהוא בהשפעה של כדורים או משהו... את המשפט: הינשאי לי הוא אמר סתם בצחוק בפרק צ'ינגה כשהיא קצת נסחפה בתיאורים על כל הממצאים של הכישוף שהיא לא מצאה באותו אזור. הוא רק רצה לגרום לה להפסיק להרצות ולהקשיב לו מדי פעם....

למעלה