הספירה לאחור החלה

rozabro

New member
הספירה לאחור החלה ../images/Emo160.gif

עוד 10 ימים אני טסה לתאילנד...............

Sawasdie !!!!!מה תתני לי?

אני: פיפטי באטטטטטטטטטטטטטטט מוכרת: נו נו אי גיב יו אונלי 26 אוווו מוכרת: יו אר באסי אני: וואט? מוכרת: יו אר באסי.. אני: ואט איז באסי?? מוכרת: יו אר פרום יזרעל יו דונט נואו ואט איז באסי? אני: נו נו ואט איז באסי??? מוכרת: יו אר קמסן אני: אההה פרסי מוכרת:יס יס באסי באסי ... מוכרת: נווווווו סורי קנט לוז מאאאנננייייייייייייייייי אוקי 27 באט אונלי ביקוז יו גוד מןןן.. (אל תשימו לב קטע התמקחות קטן בבנקוק) נ.ב קטע זה היה מקוצר מאוד ולא כפי שהתנהל במציאות עלי לציין שהצחוקים בו היו ללא הגבלה... בקיצור טוסי לך תהני ותחזרי עמוסת חוויות וכן כן מותר לך לכתוב משם להגיד מה קורה לתת לנו לקנאות קצת...

stan_southpark

New member
../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי שבתאילנד כולם נגעו, בסוף הטיול היו אלי טביעות אצבעות כמו על מדונה
הנה אצלי זה היה ככה: מוכרת:hello boy eneything you likey??? אני: yes that מוכרת: 100 באט אני:50 באט מוכרת: קום און בוי איים לוזיג מאני 70 באט לאסט פרייס אני: אוקיי ביי ביי מוכרת: אוקיי אוקיי אונליי ביקוז יו אר א קוט בוי

stan_southpark

New member
בצ´ינג מאי

היו כל כך הרבה ישראליים!!! אז איזה אחד נסה למקור לישראלי רולקס(או כמו שהתאילנדים קוראים לזה "לולקס") אז הישראלי נסה ללמד אותו להגיד מסטול(התאילנדי אמר:מסטור) ובסוף התאילנדי אמר "ריירה טוף"(יעני לילה טוב)

kriza

New member
בשוק הצף (הצ´וק הצ´ף) הם מזה

אגרסיבים....... אני הולכת ופתאום איזה אחת תופסת לי ביד (ורק שתבינו, זה לא ששאלתי אותה מחיר או משהו, אפילו לא הסתכלתי על הדוכן שלה) והיא דוחפת לי ליד אלבום תמונות 1060 באט! ואני מתפוצצת מצחוק.. "נו נו.. טו אקספנסיף.." והיא: "1000 באט" ואני מנסה לשחרר את האחיזה שלה וללכת והבחורה לא עוזבת! מפה לשם.. היא ירדה ל700 באט... אבל לא קניתי - אפילו לא רציתי את זה!!! אחר כך קניתי בשוק לילה בצ´אנג מאי את אותו אלבום תמונות ב360 באט

kriza

New member
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!

תאכלי מהפנקייק בננה (אוף שכחתי את השם של זה!!) גם בשבילי..

makanaonao

New member
קוראים לזה....

בננה רוטי
ואני לא יודעת מה כולם מתלהבים מזה לי זה לא היה בכלל טעים - לכל המעוניינים במידע - קו פנגן גשומה וממש בדקות אלו יורד גשם זלעפות
אוחחח גשם וגופיות - מי חלם.... שיהיה לכם שבוע טוב, ליאת - קו פנגן

לא טעים???? את בטוחה

שאכלת בננה רוטימ ולא סתם איזה קרפ?... חוץ מזה תלוי גם מי מכין את זה יש בקאווסן אישה מבוגרת עם כובע שחור שעושה את זה מעולה קצת יותר הלאה יש דוכן של מישהי אחרת שהרוטי שהיא עושה לא מתקרב לרמה של הקודמת... אבל עדיין זה דבר טעים חוץ מזה אולי תשלחי בדואר כמה חתיכות אננס ??? זה עדיין 10 באט נכון??

kriza

New member
אני אכלתי בקאווסן מאיזה גבר זקן..

נורא נורא גבוה ורזה.. שרוך ממש
בקיצר.. זה היה ט-ע-י-ם!!!!!!!!!!!!! קנראה נפלת על איזה פרש...

makanaonao

New member
בננה רוטי....

בתור אחת שיש לה אחות שקונה מהכל ובתור אחת שטועמת ומנסה כמעט כל דבר פה בכלל אבל בכלל לא אהבתי את זה וטעמתי את זה יותר מפעם אחת
אני אוהבת בננה בצורתה הרגילה ולא מטוגנת או מכוסה בבצק כלשהו - מצטערת לאכזב אתכם, בכל אופן יורד פה מלא גשם ולפי מה שאומרים גם בקו סמוי - לפחות אני מקווה שהמעבורת מחר תעבור סבבה - אממממממממממן
- ושאני אוכל לטוס בשקט לבנקוק
שיהיה לכם אחלה יום, ליאת - קו פנגן (בפעם האחרונה לטיול הזה)

makanaonao

New member
בהד-רין 20 באט...

בטונגסלה 15 באט ובבנקוק עלה לי 10 באט
שיהיה לך יום מקסים, ליאת - קו פנגן

חגית6

New member
שיהיה לך אחלה טיול וממליצה גם

על גלידת הקוקוס במשולש הזהב!!!!!!!! נסיעה טובה !!

makanaonao

New member
גלידת קוקוס....

אכלתי בקו סמוי - בצ´ה וונג - יו איזה טעיםםםםםםםםםםם

למעלה