הספירה לאחור החלה חברים עוד 5 ימים לחזרה ללימודים
ש שואקה New member 2/4/02 #3 אשליות......../images/Emo42.gif זה לא תמיד הדבר הטוב ביותר. בייחוד לא כשיש לך בגרות יומיים אחרי סוף החופש!!!אההההההההה
אשליות......../images/Emo42.gif זה לא תמיד הדבר הטוב ביותר. בייחוד לא כשיש לך בגרות יומיים אחרי סוף החופש!!!אההההההההה
נ נעה ד New member 2/4/02 #4 שטויות!! ../images/Emo123.gif בכך הכל בגרות (פחחח) שיהיה לכם בהצלחה! חיחי...
ס סנטה New member 2/4/02 #6 שטויות ?! ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה ממש לא שטויות אני חושב שזה ממש קשה .. נראה שתגיעי לכיתה י´ !
שטויות ?! ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה ממש לא שטויות אני חושב שזה ממש קשה .. נראה שתגיעי לכיתה י´ !
נ נעה ד New member 2/4/02 #7 זה היה בציניות! ../images/Emo3.gif אני נהנת לדרוך לכם על הפצעים (חיחיחי) אז שיהיה בהצלחה בבגרויות הקרבות..! לי יש עוד זמן!
זה היה בציניות! ../images/Emo3.gif אני נהנת לדרוך לכם על הפצעים (חיחיחי) אז שיהיה בהצלחה בבגרויות הקרבות..! לי יש עוד זמן!
ל ליבנת השמנה New member 2/4/02 #5 ../images/Emo45.gif בהצלחה לכל הנבחנים!!! בבבבבבבבההההההההההצצצצצצצלללללללללחחחחחחחחחחחההההההההההההה