הספירה לאחור החלה: עוד שבוע!! גם אתם נרגשים?
ר רעוּת New member 11/5/09 #4 לא ../images/Emo10.gif כי אני צריכה לחכות שבועיים עד היומולדת, כי אחותי בטח תקנה לי אותו כי היא תמיד קונה לי ליומולדת דברים שהיא רוצה לעצמה אבל עכשיו כשהעלת את זה, אז לפחות יש למה לחכות
לא ../images/Emo10.gif כי אני צריכה לחכות שבועיים עד היומולדת, כי אחותי בטח תקנה לי אותו כי היא תמיד קונה לי ליומולדת דברים שהיא רוצה לעצמה אבל עכשיו כשהעלת את זה, אז לפחות יש למה לחכות
ג גוזלה New member 11/5/09 #5 הוו- אני כל כך לא מחכה עם זה עד יום ההולדת... אנשים סביבי מוכרחים להבין שזה דחף בלתי נשלט ומאוד בסיסי... חוץ מזה, ביום ההולדת אנחנו צריכות לבוא להופעה, כשאנחנו כבר מוכנות ויודעות בע"פ את מילות כל השירים, לא כן?
הוו- אני כל כך לא מחכה עם זה עד יום ההולדת... אנשים סביבי מוכרחים להבין שזה דחף בלתי נשלט ומאוד בסיסי... חוץ מזה, ביום ההולדת אנחנו צריכות לבוא להופעה, כשאנחנו כבר מוכנות ויודעות בע"פ את מילות כל השירים, לא כן?
ר רעוּת New member 11/5/09 #6 חחח נכון יש לנו באותו יום ../images/Emo6.gif נכון שהיומולדת הכי כייפי היה ביום של אסון ורסאי? או שאת מעדיפה את זה של הנסיגה מלבנון . ונראה לי שאני כן אחכה, כי גם ככה אין לי כסף לזה ואני בכלל לא אהיה בהופעה הזאת, עוד מלח?!
חחח נכון יש לנו באותו יום ../images/Emo6.gif נכון שהיומולדת הכי כייפי היה ביום של אסון ורסאי? או שאת מעדיפה את זה של הנסיגה מלבנון . ונראה לי שאני כן אחכה, כי גם ככה אין לי כסף לזה ואני בכלל לא אהיה בהופעה הזאת, עוד מלח?!
ר רעוּת New member 12/5/09 #11 חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה היה אחד הימי הולדת היותר טרגיים they stole my thunder
ר רעוּת New member 13/5/09 #13 וגם השנה יש אירוע טרגי ביומולדת ../images/Emo16.gif ואני לא מתכוונת רק להופעה של רונה שאני לא אהיה בה אני מתכוונת לעוד עונה של כוכב נולד שמתחילה
וגם השנה יש אירוע טרגי ביומולדת ../images/Emo16.gif ואני לא מתכוונת רק להופעה של רונה שאני לא אהיה בה אני מתכוונת לעוד עונה של כוכב נולד שמתחילה