הספירה לאחור התחילה לקראת יומולדת

טיפקסית

New member
הספירה לאחור התחילה לקראת יומולדת

37 של קובי קובבה אוז יקירינו משכבר הימים עוד ארבעה ימים זה קורה............... דרך אגב באותו יום [17.9] יש גם יום נישואים רביעי של גל וענבל אחלה יום אני חייבת להגיד

1מאיוש

New member
../images/Emo65.gifלא נשכח..כתוב לי ביומן למרות

שזה שמור גם בראש..

אז אולי נשלח לו את ה - מזל"ט שבמרום

המון המון מזלטי"ם...

טיפקסית

New member
עוד יומיים.............

יום ההולדת ה-37 של קובי אוז ובאותו יום ממש ייחגג גם יום הנישואים הרביעי! של גל וענבל הנה זה בא הנה זה מגיע

מה עשיתם פה הכנות כאילו זה איזה

קאמבק של צביקה פיק.... או אם ניקח משהו יותר "טיפקסי", זה נראה כאילו אתם "מחכים לגודו"..... (אגב מחזה עצווווווווום!)

טיפקסית

New member
ובינתיים אני אנצלש גל שים לב טוב

כדי להעלות תמונה בהפתעה לגל שיחגוג מחר בחברותא עם אשתו [המדהימה יש לציין] ענבל,את יום נישואיהם הרביעי במספר.
בעת חיפוש בגוגל אחרי כתבות על טיפקס וחבריה,במקרה נתגלתה לעיניי הכתבה הבאה,משום מה הלינק המקורי בו מצאתי את התמונה לא עובד,אבל שמרתי אותה אצלי במחשב, והכתבה הזו אומרת הכל,כמו שאומרים "תמונה אחת שווה אלף מילים" [אולי גם יותר במקרה שלכם].
גל וענבל,שיהיו לכם שנים רבות נוספות של נישואים מאושרים,שנים מלאות אהבה וקינון שלום בית אמיתי,תמשיכו להיות הורים מצוינים לטומי הקטן, ומי ייתן ותמשיכו להיות כמו זוג יונים . שתשמרו אחד על השני בדרכים,ותצליחו לעבור יחד את כל המכשולים שבדרך. תמשיכו להיות זוג מקסים, שהאהבה שופעת ממנו, והיין נשפך כמים [טוב אפשר להגיד שגם הבירה נשפכת כמים] . הרבה מזל טוב, לעוד שנים ארוכות של נישואים מוצלחים,ותזכרו שאם צריך חיבוק ברגע של קושי,תמיד נהיה פה בשבילכם. שמחים אתכם ביום נישואיכם הרביעי במספר,ומקווים שתנצלו את היום הזה כמה שיותר ביחד,כי זה פשוט מגיע לכם בזכות גדולה. יום נישואים שמח ומלא אהבה.

טיפקסית

New member
ברכת יום ההולדת ה-37 לקובי

הפעם החלטתי לא לכתוב מעל גבי הפורום,אלא לצרף את הברכה כתובה בכתב יד מצטערת על הכתב המעט עקם,הברכה נכתבה ביום חמישי חם אחה"צ בצפת,כשכל רגע חיכיתי לצאת הביתה,תצטרך לסלוח לי קובי יקר. אני מקווה שכל מה שכתבתי לך בברכה לרגל יום ההולדת שלך יתגשם,כי אתה אב רוחני יקר שלי. הבן יקיר לי. שיהיה לך יום הולדת שמח והכי חוויתי שבעולם,ותדע שאני פשוט אוהבת אותך וחושבת עליך,ותמיד פה בשבילך בעת צרה. שיהיה לך יום הולדת מקסים ובהזדמנות חגיגית זו,אני זזתי לדירה שלי בקיבוץ,ואהיה פה שוב מחר בערב שימרו על עצמכם עד אז אוהבת המון בשמת

../images/Emo49.gif לקובי אוז ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif|נר

להגיעך לגיל 37 היום 17 בספטמבר 2006 קובי בן 37 מזל טוב והרבה בריאות לך מאסטרו

1מאיוש

New member
= שרשור יום הולדת לקובי../images/Emo65.gif =

הייתי חייבת לפתוח ת'שרשור כי עד עכשיו אף אחד לא פתח. אני קודם רשמתי הרבה ורציתי לצרף תמונה וזה לא עבר =| אז אני אכתוב מחר מחדש כי היום אין לי עוד זמן. פשוט שלא קובי יחשוב ששכחתי.. חייב להקדיש זמן בשבילו גם שאין [= אז קובי המון מזל טוב ומחר ברכה!

הוד11

New member
מזל טוב קובי!!!!!!

וואי כבר 37 שנים אתה נמצא פה איך שהזמן טס אז מה אני כבר יכול לאחל לך, כבר גדול חייל משוחרר עם חמש יחידות באנגלית. שתזכה להרבה אושר ונחת בחיים, הרבה הצלחה ב83 השנים הבאות שיבואו עלייך לטובה שתמשיך ליצור ולהתעסק במוזיקה כי אתה הכי טוב בזה ואין עלייך. והכי חשוב תמשיך ליהות בנאדם פשוט, נהדר וענק כמו שאתה ותעשו הופעה של הדיסק האלטרנטיפקס יהיה פיצוץ!!! בקיצור הרבה הרבה מזל טוב מאחל הוד זגורי מנהל פורום טיפקס בתפוז ומעריץ וותיק

1מאיוש

New member
קובי מזללל טובב ../images/Emo151.gif

[באיחור של יום] קובי, מאחלת לך המון המון מזל טוב !!!
שנים רבות נוספות של מוזיקה והמון! בריאות, אושר הצלחה וכל מה שניתן לאחל !! תמשיך להיות הבנאדם שאתה מעבר למיקרופון והדף- בן אדם מקסים עם מלא רגש ושמחה שגורם שיהיה רק חיוך על הפנים! ב2 באוקטובר אני גם אאחל וגם עכשיו אני אאחל עוד המון שנים עם שירה ורק אושר-לעד! אתמול שניסיתי לכתוב היום לי יותר מילים-אבל הן ברחו
אוהבת המון, מאיה
!

טיפקסית

New member
היי קובי שתבוא עלינו שנה טובה

לקובי,לגל,לרמי,לדני,למאיר,למוטי ולנועם שתהיה שנת תשס"ז כתפוח מתוק בדבש. שתהיה זו שנת תקוות. שתהיה זו שנת שלום שתהיה זו שנת חלום. שתהיה זו שנה של מוסיקה איכותית,שתהיה זו שנה שתוציאו להיט אחרי להיט. שתהיה זו שנה של שמחה וחגיגות,שתהיה זו שנה של חברות ואהבות. שתהיה זו שנה מהנה ומלמדת,שתהיה זו שנת אהבה למולדת. שתהיה זו שנה בה תגיעו לדרכים חדשות, ושתשחו בים בלי דאגות. שהשנה נוכל ליהנות מפירות השנה שחלפה שפשוט תהיה לכם השנה הכי טובה ומתוקה.

הוד11

New member
מזל טוב לגל וענבל ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הנישואים הרביעי שלכם מי ייתן ויהיו עוד רבים כאלה. הרבה שנים של אושר ובריאות זוגיות מוצלחת ומאושרת מאחל הוד

למעלה