הספירה לאחור ל*הצפה* החלה

הספירה לאחור ל*הצפה* החלה../images/Emo69.gif

וזה לא רק השם של הסינגל הבא של חמשת המופלאים, זה בדיוק מה שמחכה לנו בחודשים הבאים- הצפה
Let the games begin
אבל לפני כל זה, בואו ניקח הפסקה קטנה לקחת נשימה עמוקה (כדי לשלוח חמצן למוח שלנו שהולך לסבול מחוסר בתקופה הקרובה), ושתפו את כולנו
:
אומרים שהאלבום הבא הולך להיות בסגנון מוזיקה שונה לחלוטין ממה שהיה עד עכשיו.. על איזה סגנון אתם מהמרים? איזה סגנון אתם הייתם רוצים לשמוע מהם
מהן הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הבא עלינו לטובה
כתבו את עשרת השירים (כי אחד זה פשוט לא מספיק), שהם פשוט חייבים לשיר יחדיו בסיבוב ההופעות
כתבו את חמשת השירים שהם *חייבים* להוריד מרשימת השירים בהופעות
(חחח לי יש אחד מאוד מאוד ברור
)
איך אתם מדמיינים את הכניסה החגיגית לבמה
האם אתם בעד כניסה בסגנון ההופעה באולטימט, בעולם היפה, או בקרקס
האם לדעתכם נראה סופסוף ישבנים חשופים בהופעה
השמועות מספרות שהסדר של ההופעה יהיה ככה: רובי שר אוסף משירי הסולו שלו
ארבעת חברי הלהקה שרים אוסף מהשירים שלהם בלי רובי, וא-ז
חמשתם יעלו וישירו מהשירים החדשים... מה אתם אומרים? בעד? נגד?... למה
וואו, נהיה לי חם...
איזו התרגשות

../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אני לא מאמינה שזה קורה דווקא כשאני עובדת, לא יכלו להשמיע בסוכות??
אומרים שהאלבום הבא הולך להיות בסגנון מוזיקה שונה לחלוטין ממה שהיה עד עכשיו.. על איזה סגנון אתם מהמרים? איזה סגנון אתם הייתם רוצים לשמוע מהם
קצת מוזר לחשוב על סגנון מוזיקה שונה, אבל אני בטוחה שהם יפתיעו לטובה
מהן הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הבא עלינו לטובה
אני בטוחה שהסיבוב הזה יהיה יותר מרגש מקודמיו, מה שהייתי רוצה זה שהם יעשו מפגשי מעריצים כמו פעם, שתהיה לנו הזדמנות לראות אותם מקרוב! כתבו את עשרת השירים (כי אחד זה פשוט לא מספיק), שהם פשוט חייבים לשיר יחדיו בסיבוב ההופעות
never forget, babe (!!), could it be magic, rule the world, take that and party, million love songs, shine, the garden, i can make it כתבו את חמשת השירים שהם *חייבים* להוריד מרשימת השירים בהופעות (חחח לי יש אחד מאוד מאוד ברור)
הם חייבים להוריד את Relight my fire! חרשו עליו יותר מידי!!! איך אתם מדמיינים את הכניסה החגיגית לבמה- האם אתם בעד כניסה בסגנון ההופעה באולטימט, בעולם היפה, או בקרקס
אני חושבת שהכניסה באולטימט ממש מתאימה עכשיו! האם לדעתכם נראה סופסוף ישבנים חשופים בהופעה
*מחזיקה אצבעות* השמועות מספרות שהסדר של ההופעה יהיה ככה: רובי שר אוסף משירי הסולו שלו ארבעת חברי הלהקה שרים אוסף מהשירים שלהם בלי רובי, וא-ז חמשתם יעלו וישירו מהשירים החדשים... מה אתם אומרים? בעד? נגד?... למה
אני לא חושבת שרובי ישיר את שירי הסולו שלו, הם מתאחדים ולדעתי הם ישירו רק את השירים שלהם כלהקה

../images/Emo262.gif../images/Emo264.gif לשאוף לנשוף

אומרים שהאלבום הבא הולך להיות בסגנון מוזיקה שונה לחלוטין ממה שהיה עד עכשיו.. על איזה סגנון אתם מהמרים? איזה סגנון אתם הייתם רוצים לשמוע מהם קצת פחות בלאדות קצת יותר מחוספס אולי קצת רוקי או ג'אזי מהן הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הבא עלינו לטובה פשוט להיות שם לא יותר מזה
כתבו את עשרת השירים (כי אחד זה פשוט לא מספיק), שהם פשוט חייבים לשיר יחדיו בסיבוב ההופעות וואאווו טוב זו רשימה שכמובן לא כוללת את השירים החדשים כי אנחנו עוד לא מכירות אבל :RTW!!!!!,כי חובה! CIBMכי רק המחשבה על רובי שר את זה עושה לי נעים ,SIA כי אני מאוהבת בשיר. נבר פורגט (גאאד),וודן בוט(הילה שקט!),הגינה (כי הוא מקסים
),HDICTT כי הוא מגניב!,פריי!!!!11111111(כי אני אמות) גרייטס דיי וסבלנות כתבו את חמשת השירים שהם *חייבים* להוריד מרשימת השירים בהופעות (חחח לי יש אחד מאוד מאוד ברור) או זה קל RMF,B4G,הלו ,what is love, איך אתם מדמיינים את הכניסה החגיגית לבמה צונחים מהאוויר סטייל רובי בנבוורת'
האם אתם בעד כניסה בסגנון ההופעה באולטימט, בעולם היפה, או בקרקס אולטימייט לגמרי אולטיימייט האם לדעתכם נראה סופסוף ישבנים חשופים בהופעה |גבות| השמועות מספרות שהסדר של ההופעה יהיה ככה: רובי שר אוסף משירי הסולו שלו ארבעת חברי הלהקה שרים אוסף מהשירים שלהם בלי רובי, וא-ז חמשתם יעלו וישירו מהשירים החדשים... מה אתם אומרים? בעד? נגד?... למה אני בעד!! כי יש שירים של רובי שאני מתה לשמוע בלייב (מי אמר come undone או morning sun) ויש שירים שלהם שהוא פשוט לא קשור אליהם אז יש בזה משהו הגיוני אבל הייתי הופכת את הסדר, שיעלו קודם כוווולם ביחד ואז אחר כך לבד. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

orlyshka1

New member
אני בעד

לעשות את רובי מופע חימום, ואז נוכל לראות COD ו FEEL ו SEXED UP!!! ואח"כ שיתחילו את ההופעה הרגילה..

orlyshka1

New member
עכשיו אני

אומרים שהאלבום הבא הולך להיות בסגנון מוזיקה שונה לחלוטין ממה שהיה עד עכשיו.. על איזה סגנון אתם מהמרים? איזה סגנון אתם הייתם רוצים לשמוע מהם - הייתי מצפה שזה יהיה יותר אלקטרוני, או ג'אזי אבל הייתי רוצה שזה יהיה יותר רוק מהן הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הבא עלינו לטובה - ממממ... לצבוט בישבנו של מר B? כתבו את עשרת השירים (כי אחד זה פשוט לא מספיק), שהם פשוט חייבים לשיר יחדיו בסיבוב ההופעות - could it be magic, never forget, rule the world, pray, patience, wooden boat, love aint here, nobody else,said it all, the garden אופס, בלי לשים לב כתבתי 11, ויש לי עוד!!!!! מחרוזת של השירים מ TTAP כי זה מצחיק, בעיקר עם רובי, ביטלס מדלי, כי אני רוצה לראות אותם שוב בחליפות האלה,shine, greatest day ועוד ועוד ועוד. מצדי אני אהיה up all night הא! כתבו את חמשת השירים שהם *חייבים* להוריד מרשימת השירים בהופעות (חחח לי יש אחד מאוד מאוד ברור) טוב, אני לא מקורית - back for good, relight my fire (!!!), hello, איך אתם מדמיינים את הכניסה החגיגית לבמה- למען האמת אני מדמיינת אותה כמו בהומטאון, עולים מלמטה. האם אתם בעד כניסה בסגנון ההופעה באולטימט, בעולם היפה, או בקרקס - אולטימט, הכי מרגש. וזה בטוח יהיה יותר מרגש עם רובי האם לדעתכם נראה סופסוף ישבנים חשופים בהופעה - ממממ, אולי ג'ייסון, כדי למשוך קצת תשומת לב... השמועות מספרות שהסדר של ההופעה יהיה ככה: רובי שר אוסף משירי הסולו שלו ארבעת חברי הלהקה שרים אוסף מהשירים שלהם בלי רובי, וא-ז חמשתם יעלו וישירו מהשירים החדשים... מה אתם אומרים? בעד? נגד?... למה - נגד!!!! אני רוצה לשמוע שירים של רובי, אבל אני לא רוצה שהם ישירו בנפרד! אני רוצה שרובי ילמד לשיר איתם את השירים החדשים - ישנים, מה כל כך קשה??

Hadar07

New member
אני מוכנה להצפה ../images/Emo13.gif

אומרים שהאלבום הבא הולך להיות בסגנון מוזיקה שונה לחלוטין ממה שהיה עד עכשיו.. על איזה סגנון אתם מהמרים? איזה סגנון אתם הייתם רוצים לשמוע מהם- אני אישית מאוד מקווה שנקבל שירים קצת יותר קצביים בסגנון יותר רוק כזה או פופ ופחות בלדות. אני מקווה אבל שלא יהיה סגנון שונה לגמרי ממה שהיה עד עכשיו. מהן הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הבא עלינו לטובה- לא מצפה יותר מידי כי אני סומכת עליהם שיהיה מעולה, אני רק מקווה להיות שם. כתבו את עשרת השירים (כי אחד זה פשוט לא מספיק), שהם פשוט חייבים לשיר יחדיו בסיבוב ההופעות- אוי זה ממש קשה לי לבחור עשר אני יודעת רק שאני בטוחה שאני ארצה לשמוע את Could It Be Magic, ורובי עשה היום גרסה מעולה לשיין אז דואט שלו ושל מארק יכול להיות מעולה חחח, חייבים כמובן את rule the world, never forget, the garden, babe, back for good, a million love songs ובא לי גם את Said it all ו Love ain't here למרות שנראה לי שהסיכויים קלושים לזה ויש לי עוד הרבה וקשה להחליט. כתבו את חמשת השירים שהם *חייבים* להוריד מרשימת השירים בהופעות (חחח לי יש אחד מאוד מאוד ברור)- Do what you like, pray, i'd wait for life,the circus,what is love. איך אתם מדמיינים את הכניסה החגיגית לבמה- הם בטח יחשבו על משהו יצירתי אני בטוחה, למרות שאפילו כניסה פשוטה שהם פשוט הולכים חמישתם ביחד תהיה ממש מרגשת בשבילי. האם אתם בעד כניסה בסגנון ההופעה באולטימט, בעולם היפה, או בקרקס- הכל היה יפה אז לא ממש משנה לי. האם לדעתכם נראה סופסוף ישבנים חשופים בהופעה- חח זה תלוי בהם ברור שאנחנו בעד
השמועות מספרות שהסדר של ההופעה יהיה ככה: רובי שר אוסף משירי הסולו שלו ארבעת חברי הלהקה שרים אוסף מהשירים שלהם בלי רובי, וא-ז חמשתם יעלו וישירו מהשירים החדשים... מה אתם אומרים? בעד? נגד?... למה- אני אומרת שעדיף שהם ישירו רק שירים שלהם הישנים והחדשים ולגבי השירים בלי רובי שיצרפו אותו איכשהו לקולות רקע אבל גם אם זה יהיה כמו שהשמועות אומרות אני מאמינה שיהיה סבבה.

orlyshka1

New member
תכלס,

את צודקת, כל דבר שמערב את חמישתם יהיה טוב.... אולי יראו לנו אותם מתקלחים???

עונה../images/Emo152.gif

היכונו לחפירה
אומרים שהאלבום הבא הולך להיות בסגנון מוזיקה שונה לחלוטין ממה שהיה עד עכשיו.. על איזה סגנון אתם מהמרים? איזה סגנון אתם הייתם רוצים לשמוע מהם אני ממש מקווה שזה לא הולך להיות היפ הופ
זה מפחיד כי זה מה שהולך היום. המממ, אני אהנה הכי הרבה מרוק אז... מהן הציפיות שלכם מסיבוב ההופעות הבא עלינו לטובה האמת שאני לא כ" יודעת למה לצפות עכשיו שהם חמישה.. אני חושבת שהם הולכים להמציא את עצמם מחדש... להמציא קונספט חדש ורענן, ובתקווה- גאוני.. כתבו את עשרת השירים (כי אחד זה פשוט לא מספיק), שהם פשוט חייבים לשיר יחדיו בסיבוב ההופעות rule the world- כי אני פשוט לא יכולה בלי. never forget.. כחמישה.. יהיה מדהים
Could it be magic- אפילו שנמאס לרובי- אף אחד לא שואל אותו
shine- רק מלדמיין את זה... מארק, מסתכל בערגה לעיניו של רוב בזמן שהוא שר כאילו הוא הבנאדם היחיד בעולם... ורובי.. לא יכול להתיק את עיניו ממארק ואומר לו... I love you.....
וכל השאר כי אני פשוט מאוד אוהבת: בייב, עולם יפה,היום הכי טוב, הגינה, הכל נאמר, הקרקס, סבלנות, והם צריכים לעשות אוסף שירי רובי- כי אני מתה לשמוע אותו שר את פיל
כתבו את חמשת השירים שהם *חייבים* להוריד מרשימת השירים בהופעות (חחח לי יש אחד מאוד מאוד ברור) RLMF- די לחנוק אותנו מחום בהופעות! BFG- כי די נמאס! ו... RLMF, RLMF, RLMF.... איך אתם מדמיינים את הכניסה החגיגית לבמה לרוב כשאני מתחילה לדמיין את הכניסה, זה בסגנון האולטימט- שהם יוצאים מתוך ענן עשן, ואז אני עושה לעצמי כאבי בטן אז כאן זה נגמר
האם אתם בעד כניסה בסגנון ההופעה באולטימט, בעולם היפה, או בקרקס האולטימט
מרגש ביותר
האם לדעתכם נראה סופסוף ישבנים חשופים בהופעה אם לא אנחנו צריכים לדרוש החזר כספי
השמועות מספרות שהסדר של ההופעה יהיה ככה: רובי שר אוסף משירי הסולו שלו ארבעת חברי הלהקה שרים אוסף מהשירים שלהם בלי רובי, וא-ז חמשתם יעלו וישירו מהשירים החדשים... מה אתם אומרים? בעד? נגד?... למה אני בעד שישירו מהשירים האלה, אני פשוט רוצה שכולם יהיו על הבמה בכל זמן נתון
שיעשו מדליי- שירי רובי, ושרובי ילמד לשיר ברקע השירים האחרים
איז דאת טו מאצ' טו אסק??

חחח I love you toooooooooooooo

גם אני בעד שמארק ישיר לרובי, הילה אני אוהבת את הדרך שבה את חושבת!!

למעלה