הספירה לאחור מתחילה.....חנוכה בדרך

shelycat

New member
הספירה לאחור מתחילה.....חנוכה בדרך

אז כבר ראיתי סופגניות אם כל מיני מילויים שונים השנה ובכל הצבעים. וזה אומר שחנוכה יתדפק על דלתנו בעוד חודש. אישית אני לא מתה על סופגניות "רגילות" כך שאני מחוסנת מבחינה קלורית מפניהן (מי שלא אוכל לא משמין), מה שכן אני אוהת הוא דונטס ומנצ`קינס אבל מאז נטישת דנקן דונטס גם משם לא צפויה הסכנה. אז מה אתן אוהבות יותר אם בכלל? ואיך לביבות מבחינתכן? אני אוהבת לביבות תפו"א אבל את יתר הסוגים לא ממש. ואתן? יש עוד מאכלי חנוכה ששכחתי?

Hadar p

New member
אני מאד אוהב סופגניות וגם לביבות

במיוחד אני אוהבת סופגניות שאבא שלי מכין מאשל והן מקבלות כל מיני צורות מקסימות ומעוותות לא ממלאים אותן בריבה....מפזרים אבקת סוכר! סבתא שלי מכינה סופגניות מצוינות.....ובתור ילדה עזרתי לה.....אבל אני לא יודעת איך היא מכינה אתן! לביבות אני גם מאד מאד אוהבת! רק מתפוחי אדמה וגם בשילוב עם בטטות! סבתא השניה שלי (זכרונה לברכה) היתה מכינה ספינז´ שזו סופגניה טריפוליטאית גם מטוכנת וללא ריבה! ובכל מקרה אני אוהבת סופגניות רק! כשהן טריות ולא כאלו שעברו חימום! ואני מאד מתגרה מריחות הסופגניות שיש עכשיו ליד קונדטוריות

uti

New member
סופגניותתתתתתתתתת../images/Emo67.gif

אני חולת נפש בכל מה שקשור לסופגניות.....ממש חזירת סופגניות יכולה לאכול מליון ביום וזו לא הגזמה!!! אין לי קיבולת לאוכל או כל דבר אחר...אבל סופגניות זה משהו אחר!!! מה עושים??? אני בפאניקה כל חנוכה אני עולה כמה ק"ג ודווקא עכשיו נורא נורא רזיתי בגלל וירוסון שמסרב לעזוב את גופי מאז החתונה....ומשום מה כל דבר אני מקיאה או לא מסוגלת לאכול ורק סופגניות....מתעכלות להן...ממש לא פייר!!!!

מאכלי חגים

גם אני לא אוהבת סופגניות (ליתר דיוק, מה שאני אוהבת זה את המילימטר שבו הבצק נוגע בריבה, ואז זה ערבוב מדויק של בצק וריבה, אבל בשביל מילימטר אני לא אוכל מליון קלוריות)... וגם לא לביבות... אבל כל חג הוא סיבה לאירוע משפחתי, ובאירוע משפחתי יש גם "סתם" אוכל טוב, ואת זה אני מאוד מאוד אוהבת ! חוצמזה שחנוכה הוא חג הפירומנים (אני) וגם יום ההולדת שלי (7.12)

תוכי

New member
טוב....

אני אוהבת את חנוכה את כל הסופגניות והלביבות אז הנה להנאתכם כמה מתכונים מעניינים

daldan

New member
חנוכה - אחד החגים האהובים עליי

אבל אני ממש לא אוהבת סופגניות ו/או לביבות. בכלל אני לא אוהבת אוכל מטוגן. (לפחות זה) אבל את החג אני אוהבת מאד. מה גם שהשנה זה יוצא עם היום הולדת שלי שזה ממש מוסיף לכיף...

אתי@

New member
אני אוהבת סופגניות ביתיות בלי ריבה

אפשר ורצוי - ריבת חלב! רק לא ריבת תות
וכמובן שאני מתה על דונטס אמריקאי (אבל כבר מזמן אין בארץ דנקן-דונטס
)

חנוכה בשבילי זה חג מאד טעים

אני מתה על סופגניות ולביבות . משתדלת לא להגזים בכמויות ,אבל לא תמיד מתאפקת....

נופר30

New member
חנוכה

לא נוגעים בסופגניות לפני נר ראשון של חנוכה אוכלת רק סופגניות בתיות ובלי ריבה או כל מילוי אחר ( אבא שלי היה צריך לעשות לנו בנפרד) לביבות מכל המינים וכל הסוגים

danonit

New member
לביבות, איזו שאלה!

נראה לי שיש לי איזה חסך ילדות כי בבית שלי לא ידעו להכין לביבות אבל קנו מלא סופגניות - אז יצא שסופגניות אני לא אוהבת אבל לביבות כן

מאי26

New member
אוי, למה הייתן צריכות להזכיר

לי סופגניות? אני בדיאטה וכנראה שהיא תמשך גם בחנוכה
וכמובן שחובבת אוכל כמוני אוהבת גם סופגניות, גם לביבות והכל מהכל. הסופגניות הכי טעימות שיש לדעתי אלה סופגניות מרולדין, עם שוקולד, ריבת חלב וכל שאר הדברים המאתגרים קלורית שהם מכינים שם. מזל שזה כל כך יקר, אז זה עוזר שלא להתפתות ולקנות כמויות...

יעלי2

New member
לא זה ולא זה, אבל אם חייבם לבחור

אז סופגניות. וגם אז, שיהיו חמות, שוות, עם מילוי מושקע. אחרת כבר אפשר להזריק את השומן ישר לווריד.

רחלילי

New member
למי שרוצה להגמל מסופגניות ורק לכאלו

עצתי קחי ספגניה שימי בקערה שקופה (חשוב מאד) ושימי בקערה מלאן מיים. צאי לעבודה. בערב הביטי נא בקערה ובסופגניה ותארי לעצמך שז מה שקורה לסופגי כשהיא אצלך בבטן. אחרי שהראו לי דבר כזה לפני יותר מעשר שנים אני לא מסוגלת לגעת בסופגניה. זה מאד עוזר להפחית בחשק למתוק מתוק הזה.

לא חבל להרוס סופגניה טובה?

חוץ מזה מהחנות לקערת המים בטוח היא תעלם בבטן של מישהו...

uti

New member
מבטיחה לנסות!!!!

כי אני פשוט זוללת אותן ללא הכרה!!!!

למעלה