הספרים

Dargo

New member
הספרים

זוכרים שלפני חודש שאלתי על 3 ספרים (כאשר הישן התעורר, המשחק של אנדר והצל של אנדר)? אז בינתיים הספקתי לקרוא את השניים הראשונים: כאשר הישן התעורר - אכזבה מרה. בכלל לא אהבתי והכרחתי את עצמי לסיים את הספר.הרעיון עצמו יפה אך לפי דעתי הוא לא התפתח מספיק... המשחק של אנדר - ספר נ-ה-ד-ר!!! כל יום לפחות שעה וחצי קריאה...כל היום הראש חושב על מתי אני אוכל להמשיך לקרוא ולהתקדם בסיפור... ספר בין הטובים שקראתי - אני נותן לו 10\10. אני לא רוצה להרוס לעצמי, אבל מישהו יכול להבהיר לי כיצד אנדר ניצח את המלחמה? הרי בבית הספר לפיקוד הוא אומן ע"י מאזאר והמחשב אז כיצד יכול להיות שהספינות שנלחמו נגדו היו בעצם ספינות שנשלטו ע"י באגים?

גרומיט

New member
הוא לא אומן ע"י מאזר רוקהאם והמחשב

בתחילת ימיו בבית הספר לפיקוד הוא התאמן, לבד ויחד עם שאר הילדים, מול המחשב. "המשחק" הראשון שבו הוא חשב שהוא נלחם דגש רוקהאם היה בעצם הקרב האמיתי הראשון שלו. רוקהאם לא נלחם מולו אפילו פעם אחת (פרט להתכתשות הפיסית הקטנה בהם הראשונה שהם נפגשו).

גרומיט

New member
אני אנסה לא להישמע תוקפני

אתה נמצא בפורום, לא בצאט. בפורומים אנשים מפרסמים הודעות עם מידע רלבנטי, שאלות, או נושאים לדיון. אנשים אחרים קוראים את ההודעות כשהם נכנסים (מה שיכול לקרות אחרי שעה, יום ואפילו יותר). אם למי שקרא יש עניין במה שנכתב בהודעה המקורית, הוא יכול להגיב. שים לב שהמילה שבה השתמשתי היא "יכול" - אף אחד לא חייב להגיב להודעות ששלחת ולא חייבים לך כאן כלום. העולם לא סובב סביבך, ואתה לא מספיק חשוב בשביך שיתעלמו ממך. לך ותלמד להיות קצת יותר סבלני, לחכות יותר משעה וחצי לפני שאתה מתחיל להתלונן. ואם עבר יום ועדיין לא ענו לך, כנראה שלא היו אנשים שמצאו אותה מעניינת או רלבנטית עבורם. קורה ולא נורא - זה לא אישי נגדך.

Josephin

New member
אני מסכימה איתך בקשר לאנדר

ואת הראשון אהבתי מאוד. גם את הצל של אנדר אהבתי. את ההמשך לא כל כך אבל זו סדרה טובה ומומלץ להמשיך לקרוא את כולה, אפילו רק בשביל ההשוואה

למעלה