הספר הא-סקס הראשון

queen helen

New member
הספר הא-סקס הראשון

טוב - אולי לא הראשון, אבל הראשון שקראתי מאז שאני מודעת לזה שישנם אנשים "כמונו", ולכן שמה לב לנושא. זה ספר איטלקי קצר בשם "ככה זה קרה" של נטליה גינסבורג. ספר די נחמד, למרות שאני לא בטוחה שהרבה אנשים יאהבו את הסגנון. בכל מקרה - הדמות הראשית היא אסקסואלית, שמנסה להסביר את הסיבות לכישלון נישואיה. חוצמזה - שבת שלום לכולם!

Tristitia

New member
האיטלקים האלה../images/Emo13.gif

זה מבוסס על סיפור אמיתי? לפני שאנסה לקרוא אותו בעצמי- מה עלול לגרום לא לאהוב את הסגנון?

queen helen

New member
האיטלקים האלה ../images/Emo152.gif

לא נראה לי שמבוסס על סיפור אמיתי. זה ספר מאד מינימליסטי, מסופר בטון ראשון, אז הכתיבה קצת מוזרה. אני אהבתי מאד, אבל לא כל אחד מסכים עם הטעם שלי.

מעניין

זה באיטלקית? או בעברית / אנגלית? היא מגדירה עצמה מפורשות כאסקס? לגבי ספר ראשון, אני יודעת שהיה איזה שהוא ספר בצרפתית של מישהי על א-מיניות, אבל זאת אחת מאלו שאחר כך שינו את ההגדרה שלהם לnon-libidoism ופתחה אתר שבו היא קובעת לאנשים אם הם א-מיניים או לא, והאתר היה מעוטר בתמונות סקסיות שלה. אז זה אולי לא ממש נחשב. נדמה לי שהם אלו שטענו בערך שאם מישהו אי פעם חשב על סקס הוא לא א-מיני.

queen helen

New member
ממש לא!

זה לא ספר על א-סקס, אבל הדמות הראשית מקיימת יחסים ללא משיכה. אפילו אם היא מפנטזת על מישהו אחר בהמשך, היא רוצה לשכב איתו לא בגלל משיכה, אלא מסיבות אישיות. (וזה מיד עובר לה). הספר בעברית (ומן הסתם גם באיטלקית)

אור פרא

New member
מוזר

קראתי (ואהבתי) את הספר הזה אך מעולם לא תפסתי את הגיבורה כאסקס

למעלה