כמה נקודות...
* אני לא רוצה לשמוע קלטות במקום לקרוא. זה נוגד את אמונתי האידיאולוגית. זה קל מדי, פשוט לשבת ולספוג מידע, כמו לצפות בטלוויזיה. * אין שום ספר בספרייה שלי שאני רוצה לזרוק. הם כולם שם כי אני יודעת שאלו ספרים שאני רוצה לקרוא מספר רב של פעמים, וכבר קראתי אותם יותר מפעמיים. לזרוק??? גם אם היה ספר שלא הייתי רוצה, הייתי מוסרת למישהו. לזרוק??? רוברט ג'ורדן: * הוא באמת מורח על 200 עמודים מה שאפשר לסכם בעשר שורות. כשהתחלתי לקרוא אותו וקראתי לאט, חשבתי שקורים הרבה דברים ואני לא זוכרת את כולם... ואז כשהתחלתי לסיים ת'ספרים שלו ממש מהר, הבנתי שלא קורה שם כלום! אבל מרגע שמתרגלים לכתיבה שלו, זה מעניין. * לקרוא תקצירים במקום את הספר קצת מוציא את הרעיון מלקרוא,לא...?
* עזבו מה יקרה לדמויות, אני מתה לראות איך הנבואות יתגשמו! בייחוד כל המשפטים המוזרים שהפיות ההן נתנו למאט כשהוא עבר בטראנגריל! לא שאני זוכרת משהו חוץ מזה שהוא יתחתן עם בת תשעת הירחים. * כשרק התחלתי לקרוא את הספרים שלו, גם לי נראה שאין לי כוח לקרוא אותו, אז סידרתי את זה ככה שאקרא, ספר אחד של פראצ'ט, אחד שלו. אחד של פראצ'ט, אחד שלו... ושוב, כשמתרגלים לצורת הכתיבה שלו, זה דווקא מאוד מעניין. רק צריך לקרוא מהר, בייחוד כשיש קטע משעמם, כדי להגיע לשלב המעניין. * אני פשוט השגתי את הספרים מהספרייה! אה, אתם בטח קוראים באנגלית. אוטובוסים: * כן, גם אני התנגדתי לישון באוטובוסים. ואז יום בהיר אחד, את מגלה שאת כל כך עייפה שאין לך ברירה! הא- הא- הא!