הספר החמישי יוצא מחרר!!!!

Kryptonite

New member
הספר החמישי יוצא מחרר!!!!../images/Emo168.gif

ולשם שינוי, זה לא שקר!!!!!!!!!!11

SaberTooth

New member
אאאהה../images/Emo70.gif

*קופץ מאושר* *נזכר שזה לא מעניין אותו* *חוזר לשבת...* וכן, אני יודע שאני תמיד אומר את זה, אז שקט כל מי שהתכוון להגיד את זה...

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif לבאפי 7.22 בתמונה. ../images/Emo110.gif

אנימציה חמדמדה שהכנתי כי היה לי משעמם. הקרב עם האובר וואמפס הוא אחד האהובים עליי בכל הסדרה.

King Of Kromags

New member
לא נכון...../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

היום קניתי את X-man 1.5 בסטימצקי וראיתי את הספר החמישי, מונח יפה על המדף ליד הדלפק. לא קניתי, כי אין מצב שאני אקרא ספר של 700 עמודים באנגלית. אני אקרא את זה בעיברית.

Kryptonite

New member
איפה?../images/Emo168.gif

וזה לא חוקי. ברור שיש את זה כבר לחנויות, הרי המשלוח כבר הגיע לארץ. אבל עד מחר, אסור להם למכור את זה. החנות עברה על החוק...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

כן, ואחר-כך גם ראית את הספרים השישי והשביעי, נו באמת. הספר מתחיל להימכר רק מחר, למה נראה לך שסטימצקי ימכרו אותו היום?

Woogyman

New member
מה גם ../images/Emo110.gif

שישראל היא בין המדינות שהספר לא נשלח אליהן מראש. זאת אומרת שסטימצקי יצטרכו לחכות עד שהוא ייצא מחר ואז להזמין אותו אליהם. חוץ מזה שאין סיכוי שהספר ימכר היום גם אם הוא כן נשלח לסטימצקי, כי סטימצקי יאכלו כזאת תביעה מהחברת הוצאה של הספר שהם יצטרכו לסגור את כל הרשת. וזה כבר נעשה. (לא, לא הלכתי לסרט בסוף. יש מסיבת הפתעה שלא יכלתי להפסיד, והם בסוף הולכים להקרנה של עשר).

Kryptonite

New member
אמממ...../images/Emo168.gif

הלכתי לסטמצקי לשאול משהו, והם אמרו שהספר יהיה אצלם ביום ראשון בבוקר.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מי אמר לך את השטות הזאת? אני דיברתי אתם אישית, ושאלתי מתי הספר יגיע אליי, ואמרו לי שהספר מגיע אליהם ביום שבת, וביום ראשון אורזים אותו והשליח יוצא(לא רציתי בדואר כדי לא לחכות...). ולצחי, ברור שהספר יהיה ביום ראשון, אם אצלנו ביום שבת החנויות(לפחות הרשתות הגדולות) לא פתוחות.

Woogyman

New member
אתה שמת לב שאמרת בדיוק ../images/Emo110.gif

מה שאני אמרתי (ואמרת שזה שטויות)? לחנויות באוסטרליה, ארה"ב, בריטניה וכו' הספר כבר הגיע לפני שבוע ונמצא סגור תחת אבטחה. היום בשתיים עשרה בלילה הם יוציאו אותו מהמחסנים ויתחילו למכור. לארץ הספר יגיע רק היום, אחרי שהוא יצא, ולא לפני שבוע כמו להרבה ארצות אחרות בעולם.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אתה פשוט סתרת את עצמך טיפה והתבלבלתי. אמרת שהספר מגיע לסטימצקי מחר, לעומת זאת גם אמרת שרק מחר סטימצקי מזמינה את הספרים, כלומר מחר הם לא יהיו אצלה.

Woogyman

New member
הכוונה הייתה שהם יגיעו מחר, ../images/Emo110.gif

ולא יגיעו מראש כמו שהם מגיעים לחנויות רגילות.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

ת'אמת לא משנה לי מתי זה יגיע לסטימצקי, העיקר שזה לא ישנה את תאריך ההגעה של הספר אליי. בעצם אם אני חושב על זה, אם הספרים היו מגיעים מוקדם יותר סטימצקי כבר היו אורזים אותם ושולחים ביום ראשון. למרות שאליי מגיע שליח, אז אני בטח אקבל אותו בימים ראשון-שלישי. בכל מקרה סם, לא ענית לי אז כששאלתי את איזה גרסא של הספר אתה הזמנת? את הזאת הבריטית שסטימצקי מוכרים או שזהמנת משהו אחר?

Woogyman

New member
עניתי לך. ../images/Emo110.gif

הזמנתי את הגירסה לאספנים (האמריקאית) מאמזון באינטרנט. לפי אמזון, זה יגיע אליי בערך ביום שלישי.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אם אתה אומר שתקבל את זה ביום שלישי, זה אומר שהזמנת על הדואר הכי מהיר וזה לבד עולה בערך כמו הספר. אני בחיים לא הייתי משלם כל כך הרבה, או שלא. אני, עוד כשהייתי שרוף הארי פוטר, קניתי את הגרסא לאספנים של הספר הראשון, זה נראה מדהים! כל הקצוות של הדפים צבועים בזה, הדפים הרבה יותר עבים, הספר עם כריכה ממש קשה(לא הכריכה הקשה הרגילה) וזה בקיצור מדהים. הנה, הצלחתי להשיג קישור מאמאזון, למרות שרואים רק את החלק הקדמי של הכריכה ולא את המראה הכללי של הספר. וד"א, בתמונה זה נראה הרבה יותר גרוע מבמציאות, אם היה לי סורק הייתי סורק את זה ומראה לכם.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

שמתי לב שהם גם כותבים את ההבדל שבכריכה. למה שאני קניתי(שנחשב לספר לאספנים) נקרא Leatherbound, כלומר כריכה מעור, לעומת הספר עם הכריכה הקשה שנקרא Hardcover שזאת סתם כריכה קשה.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

טוב, גם מרוב שיעמום בדקתי כמה זה יעלה לך... אם באמת הזמנת את זה במהירות הכי גבוהה(כלומר שזה יגיע עוד 3-5 ימים) זה יעלה לך 83$, או 363 שקל, וזה המון(!) לספר. אני במקומך הייתי קונה את הגרסא הרגילה בארץ, בדיוק בשליש מחיר, ומחכה שמישהו שמגיע מחו"ל יקנה בשבילך את הספר ואז תחזיר לו. הרי את הגרסא המיוחדת אתה רוצה רק בגלל שזה יותר יפה, אבל לקנות מחברות מחו"ל זו גניבה, רק השליחה עלתה בדיוק כמו הספר וזה אומר 170 שקל!!! אבל בכל מקרה, כל אחד והעדפות שלו...

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

קודם כל, אני לא רואה שום טעם בלבדוק כמה זה יעלה לי. תאמין לי שבדקתי את זה לפני שקניתי. דבר שני, יש לי מיליון קופונים של אמזון שקיבלתי במיליון קניות הקודמות שלי שם, כך שהמחיר שאני משלם על הספר + משלוח לא עובר את ה170 ש"ח.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

כן, ואחר-כך גם ראית את הספרים השישי והשביעי, נו באמת. הספר מתחיל להימכר רק מחר, למה נראה לך שסטימצקי ימכרו אותו היום? לצערנו גם, בגלל שאצלנו לא עובדים בשבת, לא נוכל לקבל אותו בשבת - בתאריך שהוא יוצא. לעומת זאת במדינות מפותחות שלמדו שלא לערב דת ומדינה יהיה את הספר לאנשים כבר מחר. תודה חרדים.

למעלה