הספר הכי הכי שלכם...

הספר הכי הכי שלכם...

טוב, אז אולי ובטח שכבר היו לכם שירשורים על זה אבל מה הספר שאצלכם הוא הכי הכי..שקראתם את השורה האחרונה ופשוט... אהבתם?

יש המוווווווווווון

סדרת אן שרלי, אבא ארך רגליים, נשים קטנות, סוד הגן הנעלם, ועוד... ספרים שגם כשאני קוראת אותם היום, בפעם המי-יודע-כמה, 7-8 שנים אחרי שקראתי אותם בפעם הראשונה, אני בוכה, צוחקת ומתרגשת עם הדמויות.

צודקת...

נכון...באמת יש את הספרים האלה, את ממש צודקת. מישהו קרא את "מישהו לרוץ איתו"? אם כן מה אתם חושבים?

sagiberg

New member
מישהו לרוץ איתו-

היה אחד הספרים של גרוסמן שקצת פחות אהבתי (למרות שהוא קריא מאוד). הרגשתי שהספר מעט בנאלי לעומת ספריו האחרים.

blue skies

New member
אן שרלי אני חולה על הספרים האלו

כפי שכתבתי בהודעה שלי פה לפני כשבוע סיימתי לקנות את שני הספרים האחרונים הפעם הראושנה שקראתי את האסופית הייתי בכיתה ד' והיום אחרי המון שנים (היום אני בת 23) קראתי את זה בפעם ה וואווו אלוהים זוכרת כמה בתור ילדה ממש הערצצתי אותה הייתה גם מיני סדרה בטלויזיה עליה שנורא אהבתי היום אניכל פעם שבאים אורחים אלי הביתה אני מתגאה בפניהם בספרים

../images/Emo110.gif הספר הכי-הכי שלי!

יש הרבה ספרים שאני אוהבת, שאני מסיימת לקרוא אותם אני כבר מחכה להתחיל אותם מהתחלה. נורא אהבתי את: "אירופה אירופה", "שיילו", "רדוול", "אלכס לרנר,דפי ואני", "האקלברי פין". ובתור ספר ילדות אהבתי את "הביצה שהתחפשה", ואת "חיַת החוֹשך".

חוטהשני

New member
ספרים של דבורה עומר.. אני אתגבר לאהוב את מוות אני קראתי אותם כמה פעמים - וכל פעם אהבתי את הספרים יותר ויותר..

למעלה