הספר השלישי
??

mamygo

New member
הספר השלישי
??

אני לא יודעת אם הפורום עוד פעיל או משהו, וגם אףפם לא הייתי פעילה בפורום אבל נקלעתי לפה במקרה וראיתי שאתם כולכם נורא מלאי חיים ובעלי מצב רוח לקשקושים ודיונים והייתי חייבת לשאול:
האם אני היחידה שחושבת שקולינס הלכה והשתגעה לאורך יציאת הספרים ושהשלישי הוא פשוט מטריד בטירופו ומזכיר בית משוגעים?

אווו את כל כך לא לבד

כולנו רוצים למצוא את הכתובת שלה ולהראות לה איך מסיימים ספר

pennylane11

New member
In MockingJay, Basically

EVERYBODY LOSE IT!
ובנימה אופטימית זו, את לגמרי לא לבד. הל, ברגע שסיימתי אותו קראתי את החלק האחרון של מוקינג'יי שוב, רק כדי להבין מה לעזאזל קרה שם...
וולקאם טו דה קלאב

N o R i K o

New member
יקירה, אם יש סיבה לכך שהפורום הזה פעיל,

זו העובדה שהספר השלישי כל כך מאכזב...
אחרת היינו מסיימות את הסדרה באושר, מדברות על קטניס ופיטה וגייל בערך שבוע, ו... זהו. XD
אבל במקום, אנחנו מתלוננות ביחד, חופרות ביחד וכותבות הרבה פאנפיקים כדי לפצות על האכזבה...

mamygo

New member
.....

תכלס זה כמו פרסומות חסרות היגיון.
אף אחד לא אוהב את זה... אבל כולם חושבים על זה כל הזמן וממשיכים לדבר על זה.... כך שהפרסומת השיגה את מטרתה.

בלי קשר----- אתם כולכם מכירים דרך הפורום או מלפני...? ((סתם תהיתי...))

pennylane11

New member
חלק וחלק,

אבל הרוב המוחלט של האנשים שפגשתי פה בפרדש נפגשו איתי במציאות או במפגשים מאורגנים או בדברים משעשעים אחרים. אני חושבת שהסיפור הכי טוב פה הוא על שיחה ארוכה בפונדק של עולמות על גיילניס, ואז "את צריכה לבוא לפורום שלנו!" ו"אני כבר בפורום שלכם!"
או לשבת בתמימות איפשהו- בין אם זה בהכנה להתנדבות בעולמות או בקורס אסטרופיזיקה של אוניברסיטת תל אביב, ו"את pennylane11 נכון?"

אז בתכלס תשובה עניינית- את רוב האנשים שאיתי בפרדס אני מכירה ממקומות כלשהם בפרדס ומדברים קשורים לזה. בודדים אלו שלא.

mamygo

New member
מפגשים מאורגנים-----מפגשי מעריצים??

"פרדס" "עולמות" "פונדק עולמות" ?? מבולבלת כלכך.... ><
אהבתי את הסיפור על הפגישה המקרית.... שעשע אותי :)

pennylane11

New member
הבהרה-

פרדס- כינוי מחוכם לתפוז ושלל הפורומים\בלוגים\קומונות\חתולים שבו. אני צוחקת, אין באמת חתולים.
עולמות- כנס מגניב מאודמאוד שאני בכלל לא משוחדת לומר את זה כי אני מתנדבת בו, פחח. מתרחש בחול המועד פסח, יומיים מגניבים במיוחד. התואם שלו הוא אייקון, 2-4 באוקטובר השנה, גם שם אני אהיה וגם לשם אני סוחבת את כולם, הודעה מראש פשוט.
פונדק עולמות- אחת הפינות בכנסים היא הפונדק - AKA חדר דיי גדול, קצת מזכיר אולם ספורט, שיש בו המון פופים לנוח בהם בין הרצאות, שולחנות של משחקים וכזה. שם הייתה המשמרת הראשונה שלי בעולמות ושם פגשתי דיי הרבה מהאנשים שפגשתי בכנס. הידד!

מפגשים מאורגנים זה גם מפגשי מעריצים, אבל לא כ"כ לזה התכוונתי. המון פעמים פורום פשוט מתארגן ונפגש, בד"כ בעזריאלי או משהו, נגיד לאחרונה מאוד היה מפגש פורום הארי פוטר הספר (שזה פורום 160 והוא נפלא) ושם פגשתי, בעיקר אנשים שאני מכירה ממפגשים קודמים אבל לא רק, אנשים שהקשר שלי איתם בבסיסו הוא פה, בתפוז. כמובן שעם חלק מהם זה עובר למסרים או למייל וכל מיני, וזה נחמד כי יוצא להכיר את האינטרנט במציאות.

מקווה שהבהרתי הכל ושההתלהבות המזעזעת שלי לא ניכרת מדי בכתיבה

mamygo

New member
תודה רבה

עכשיו הכל הרבה יותר ברור, או... מבלבל... עדיין לא החלטתי ><
בכל מקרה אני כבר אברר מתישהו מזה כל הדבר הזה
ותודה על זמנך היקר כמובן :p

pennylane11

New member
בבקשה D:

אם יש לך עוד איזושהי בעיה\תהייה בהקשר הזה של הכנסים- אני מבינה בזה דיי הרבה ואשמח לענות בשרשור אוף טופיק או במסרים

Black Stain

New member
MJ

חח כן הוא מטורף ומדכא בטירוף, ובגלל זה אני אוהבת אותו.. אבל אני לרוב מיעוט

mamygo

New member

באמת.... אני ציפיתי לדיון ארוך ומעמיק...ואנשים סתם צופים ולא מגיבים!
התאכזבתי... :-\

N o R i K o

New member
חחח למה למחוק?

נראה לי שהרבה לא מגיבים לך כי פשוט התייאשנו מלהתלונן על הספר. את מוזמנת להיכנס לטאגליינס - "ההודעות הנבחרות" ולראות איך התלוננו על הספר מכל כיוון אפשרי... אנחנו פשוט מותשים כבר ומנסים להסתכל על נקודות האור של הסדרה כרגע

mamygo

New member
עכשיו הבנתי!

במקרה נתקלתי בהודעה "הסוף אחת ולתמיד" וקראתי וקראתי..
וואו באמת חפרתם על זה, אבל בצורה טובה :) התאכזבתי שלא יכולתי להוסיף תגובה משלי.... ><
וסלחו לי, אבל אני חייבת לתת במה למחשבותי!!
קודם כל.... N o R i K o---- אני חייבת להגיד שמעולם לא נהניתי מתגובה חופרת כמו מקריאת התגובה שלך... יש לך רשות להסמיק ולאהוב אותי בגלל ההתחנפות הקלה :p אבל באמת.... אמרת בדיוק כל מה שחשבתי.
וארצה להדגיש את הנקודה על האישיות של קטניס---- היא שטוחה!!! דמות כלכך שטוחה!!! אהעהאהעהאהעהא!!!! ופשוט חשופית!! ((חלזון נטול קונכיה)) הרג אותי איך שהיא פשוט נמרחת בבית בסוף ולא עושה כלווום! כאילו.... מי שעשתה את כל מה שהיא עשתה בספר הראשון אמורה להיות חזקה, ולא רכיכה... ובכלל היא מטומטמת ונצלנית וטיפשה ואני לא אוהבת אותה! |פרצוף מתפנק עם הרמת כתף, ואם רוצים אפשר גם רקיעת רגל קלה|
זהו, סיימתי לחפור ((להיום))

pennylane11

New member
חשופית! אני אשתמש בזה!

ו- זה ידוע שנוי היא חופרת איכותית. קראת את ה30 ומשהו עמודים על למה גייל וקטניס צריכים להיות יחד? אז כן. זה.

mamygo

New member
לא ראיתי שהגיבו...

למען האמת אני עדיין לא מצליחה לקרוא כמו שצריך את כל הצורה הזאת של ההודעות.... ((איזו תגובה שייכת לאיזו הודעה וכו'))
אם תשאלי אותי העיצוב מאוד מבלבל!

למעלה