הספר רינג זה שמבוסס עליו הסרט האמריקאי וגם הסדרת סרטים היפנית. יש להשגה איפשהו? באנגלית או עברית?
B bwp2 New member 23/12/03 #1 הספר רינג זה שמבוסס עליו הסרט האמריקאי וגם הסדרת סרטים היפנית. יש להשגה איפשהו? באנגלית או עברית?
R Rivendell New member 23/12/03 #2 אתה בטוח שזה מבוסס על ספר? לא קיים כזה ספר באמאזון. או שלספר יש שם שונה, או שאין ספר כזה . אתה יודע אולי מי המחבר?
אתה בטוח שזה מבוסס על ספר? לא קיים כזה ספר באמאזון. או שלספר יש שם שונה, או שאין ספר כזה . אתה יודע אולי מי המחבר?
B bwp2 New member 23/12/03 #3 ברור שאני בטוח אחרת לא הייתי שואל. אני לא יודע את שמו או המחבר, ממש לא זכור לי. זה מופיע בתחילת הגרסה היפנית בחלק הראשון, אולי גם באמריקאית מי יודע
ברור שאני בטוח אחרת לא הייתי שואל. אני לא יודע את שמו או המחבר, ממש לא זכור לי. זה מופיע בתחילת הגרסה היפנית בחלק הראשון, אולי גם באמריקאית מי יודע
U uberat New member 23/12/03 #4 דווקא קיים באמאזון בכתובת המצורפת. עוד לא קראתי אבל נראה מעניין ושונה קצת מהסרטים (הדמות הראשית היא זכר ועוד). ליאור
דווקא קיים באמאזון בכתובת המצורפת. עוד לא קראתי אבל נראה מעניין ושונה קצת מהסרטים (הדמות הראשית היא זכר ועוד). ליאור
R Rivendell New member 24/12/03 #7 "אימה" לא מתחיל בכלל לתאר כמה הסרט הזה מפחיד... היו לי סיוטים חודש! ואני בד"כ לא כזו פחדנית.
K kkarinn New member 24/12/03 #8 אני מאוד אוהבת סרטי אימה, יש לי חברה שרק איתה אני הולכת לסרטי אימה, וכל הסרט שקשקנו!!! ממש פחדתי ללכת לישון אח"כ!
אני מאוד אוהבת סרטי אימה, יש לי חברה שרק איתה אני הולכת לסרטי אימה, וכל הסרט שקשקנו!!! ממש פחדתי ללכת לישון אח"כ!
R Rivendell New member 25/12/03 #10 באמת מזלך. אני ממש מתחרטת שראיתי את זה. עד היום זה לפעמים רודף אותי. יש לי חברה שתכננה ללכת, אבל אחרי שהי ביקשה שאספר לה על העלילה, היא שינתה את דעתה
באמת מזלך. אני ממש מתחרטת שראיתי את זה. עד היום זה לפעמים רודף אותי. יש לי חברה שתכננה ללכת, אבל אחרי שהי ביקשה שאספר לה על העלילה, היא שינתה את דעתה