הספר שלי יוצא לדרך, בבלוג

צופיתי 2

New member
הספר שלי יוצא לדרך, בבלוג ../images/Emo63.gif

לפני שמונה שנים כתבתי ספר ראשון. זה עלה לי 7000 שקל. החוזה היה גרוע. לא הרווחתי כלום. עכשיו כתבתי ספר שני. אין לי כסף להוציא אותו. הוצאת ספרים הציעה לי לפרסם באתר שלהם, כספר אלקטרוני. מי שנכנס לשם משלם כדי לקרא. אני מקבלת 20% נכנסתי לאתר וראיתי שזה די מסובך ואני לא הייתי משלמת דרך האינטרנט. בקיצור. החלטתי שהמטרה העיקרית היא שיקראו. שהמסר שלי יעבור. שיש קיום אחרי המוות ושלא צריך לפחד ממנו. שאפשר לדבר עם המתים. אז פשוט שמתי את כל הספר בבלוג. אתם מוזמנים לקרא

seymore butts

New member
איפה הספר?

צופית, יש לי הרגשה שבשיטת השיווק הזו שבחרת, אף אחד לא יקרא את הספר. כמה הערות, הארות וטיפים לשיפור השיווק: 1. כשם שטרחת על הספר, היה ראוי גם לבדוק שוב את ההודעה שלך לפני הפרסום שלה. יש אפשרות ל"צפיה לפני פרסום" ואם היית משתמשת בה היית מגלה שהלינק ששמת שם שגוי. יש שם פעמיים "http" בטעות. כבר בשלב הזה איבדת לדעתי את רוב המתעניינים שניסו להקליק. 2. תנצלי את היתרון של המדיה הבלוגית - לא צריך לפרסם את כל הספר בבת אחת. אם לי היה ספר לפרסם הייתי מפרסם פרק פעם בשבוע. אחרים אולי בתדירות יותר נמוכה או גבוהה, אבל לא את כל הרשומות בבת אחת. 3. איפה נמצאים הפרק הראשון ואיפה האחרון? למה לא נתת מספר בכותרת של כל רשומה ? פרק 1, פרק 2 וכולי. מי יידע איפה מתחיל הספר ואיפה נמצאות רשומות אחרות שלא קשורות ? 4. תעשי קוביית לינקים לפרקים ובכל פעם שאת מפרסמת פרק חדש תוסיפי אליו לינק בה. זה יעזור מאוד לקוראים להתמצא. 5. לפני שאת מתחילה בפרסום הספר - תני איזה "טיזר", רשומה שתכיל קטע קצר מתוך הספר, כמו הפינה שהייתה בזמנו לאלי ישראלי ברדיו, שתגרה את הקורא לרצות לקרוא את הספר. 6. לא נכנסתי לרשומות אבל ממליץ לך לעשות הגהה ב"וורד" או מעבד תמלילים אחר שתומך בזה לפני הפרסום. אם את עושה את זה אז תתעלמי מהטיפ. 7. ממליץ לך לגנוז ולפרסם מחדש, ולא את הכל בבת אחת. זהו, בינתיים. מקווה שאת מאלו שמעוניינים לקבל ביקורת ולא אלו שנעלבים. שאלה ברשותך - למה עלה לך 7000 שקל הספר הראשון ? שילמת להוצאה לאור כדי שיעשו את העבודה ?

צופיתי 2

New member
תודה על הטיפים

א. הוצאת פעם ספר? מה ששילמתי זה נמוך... רק אם אתה מפורסם אתה לא משלם להוצאה. אנשים משלמים עשרים אלף שקל. ב. תודה על כל ההצעות. העריכה טובה, יש רצף פרקים. הכל ברור בבלוג. אני מנסה לינק שוב.

seymore butts

New member
לא, לא הוצאתי ספר

אבל לדברייך אם אני רוצה להוציא את הבלוג שלי לאור כספר, לא תהיה בעיה כל עוד אני משלם להם את הסכום הנדרש ? עד 20 אלף שקל ? ידוע שרק סופרים שמוכרים כמויות גדולות מאוד של עותקים מרוויחים מזה משהו, וחבל שזה כך. שיהיה בהצלחה.

צופיתי 2

New member
תודה

קורה לי הרבה שקישורים לא מסתדרים בפורומים. כרגע אני לא מצליחה לשים קישור.

מממאיה35

New member
אז איפה הקישור?

אני מסכימה עם זה שכתב לפני, לפרסם פרקים פרקים. אבל זו בחירה שלך. בכל מקרה בסוף לא הבאת קישור לספר.

למעלה