הספר שלנו בדרך...

הספר שלנו בדרך... ../images/Emo152.gif

היי
הזמנתי את הספר דרך האתר של אבותינו (שם הוא נמכר במחיר של 45$, בעוד בשאר האתרים - 70$ לפחות
) אנא קיראו את ה"הסכם" שניסחתי ומצורף להודעה - והעירו את הערותיכם, אם צריך. אפשר להצטרף לרשימת השותפים או לרדת ממנה עד ליום הגעת הספר לפה. ביי, ארנון

דדיחתם

New member
אצלנו או אצלך?

קודם כל, אתה בטוח שלא לקחת קורס בכתיבה משפטית? בנוסף, ועכשיו ברצינות : קראתי שאתה מעדיף שהספר ינדוד בין כולם. השאלה היא : מדוע? אם הסיבה היא שאתה חושש שתבלה את רוב זמנך בכתיבת בקשות חברי הפורום - צודק, גם אני לא הייתי רוצה לעשות זאת. אם הסיבה היא שאתה לא רוצה להרגיש כאילו אתה יותר מראשון בין שווים בהחזיקך את הספר בעת שכולנו שילמנו, אז אני מסיר מליבך את החשש : אנו ונראה לי שאני מייצג את הרוב, מעדיפים שהספר יהיה ברשותך כל עוד הפורום הזה, יבדל"א, חי וקיים, גם משום שאנו סומכים עליך וגם משום שכל רישום הכתובת למשלוח וקניית מעטפה והליכה לדואר של שני הצדדים הנו עסק מעצבן וגוזל זמן. אנא הודיענו מהי סיבתך.

אני ממש ../images/Emo9.gif

לא כתבתי שאני מעדיף שהספר ינדוד. כתבתי שאם מישהו ירצה לקבל את הספר לידו - שיבורך
זה הכל... ארנון

shilansk

New member
הסכם יפה

מנוסח יפה ומכובד. נותן לי הרגשה טובה לקחת חלק ברכישה ועוד יותר, בשותפות.

nitzoops

New member
"הספר שלנו"

אני חושב שבשלב ראשון הספר צריך להישאר אצלך. לכל מי שיש שאלות לגבי תוכנו של הספר אתה יכול לספק לו תשובות קצרות. לאחר התקופה הראשונה אפשר "לשחרר" את הספר לסיבוב הופעות אצל בעלי עניין עם עדיפות למשלמים. כל זה כמובן אם תסכים להיות לנו ל"דפדפן". תודה , ניצן

למעלה