הספר של מייסון

Pitudi

New member
הספר של מייסון

נקרא inside out הלא כן? אקיצר, האנגלית שלי סבבה, אבל לא מדהימה. אתם חושבים שזה יהיה חוויה מתסכלת בעבורי לקרוא את הספר הזה ? ודבר שני, מאיפה אפשר לקנות את הספר? Amazon שולחים לארץ נכון? כי כאן http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/002-2542161-6924003 יש כל מיני ספרים, איזה מהם הוא הספר של מייסון שאני מחפש, ולמה לעזאזל יש הפרשים כאלה במחיר ? סלחו לי על זה שאני כזה שאלתיאל קוואק (חה חה) היום. תודה, והמשך יום נעים, פורה ומוצלח כאחד !

טוב ששאלת...

אני ייבאתי את הספר מ-Amazon הבריטי www.amazon.co.uk. זה יותר זול ויותר מהיר מארה"ב, וזו גם הגרסה המקורית המלאה, השלמה, הענקית והכבדה של הספר. ההפרשים שראית במחיר הם בין המהדורה המלאה, בכריכה עבה לבין המהדורה המוקטנת והמצומצמת של הספר. לגבי האנגלית - היא לא פשוטה, אבל זה שווה את המאמץ.

Pitudi

New member
מממ, במה מתבטאת הגירסה המצומצמת?

ושאלה נוספת, את אמרת שהאמזון הבריטי זול יותר... אבל הספר עולה בו 21 פאונד http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0297843877/qid=1117275404/sr=8-1/ref=pd_ka_1/202-9740986-6159833 ואילו באמזון האמריקאי 20 דולר... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0811848248/qid=1117275671/sr=8-1/ref=pd_csp_1/002-2542161-6924003?v=glance&s=books&n=507846

הסבר פשוט

הגרסה המלאה של הספר, בכריכה עבה, היא בפורמט גדול (משהו כמו 30 על 20 ס"מ), מודפסת על נייר משובח, עם תמונות מרהיבות בכל צבעי הקשת. הגרסה המצומצמת היא בפורמט קטן יותר. למיטב הבנתי, לא כל התמונות נכללו, ואני לא בטוחה שהן בצבע. בכל מקרה, זוהי הגרסה ה"עממית" של הספר - ולכן מחירה הזול יותר (20 דולר) מול המחיר של ההדפסה המלאה (20 פאונד). כמובן שאתם יכולים לבחור בגרסה העדיפה עליכם, עפ"י גודל כיסכם. אם הפרוטה מצוייה בכיסכם, הייתי ממליצה על הגרסה המלאה, ולו בשביל התמונות, שהן פנטסטיות בפורמט הזה. כ"כ, עשו חישוב של עלות המשלוח (יותר זול מאנגליה, שכן זה יותר קרוב. בעצם, המשלוח הוא מהמחסנים בגרמניה בכלל, שזה עוד יותר קרוב), ומהירות הגעתו של הספר (קצת יותר מהר מאמריקה).

Pitudi

New member
אויש את לא מבינה !

בשניהם (באמזון האמריקאי והבריטי) לקחתי את הגירסה היקרה ביותר (קרי, המלאה) ובכל זאת ההפרש הוא 20 דולר ו-20 פאונד. (הלינקים שהבאתי לך) את רוצה להגיד לי שהלינק מהאמזון האמריקאי זה לא הספר המלא? יכול להיות שאין את הגירסה המלאה באמזון האמריקאי ?

Pitudi

New member
ואני לא מבין מה כל כך מצומצם.

בגירסה הבריטית כתוב שיש 360 עמודים ואילו באמריקאית 358. זה ממש ביזאר !

טוב, בדקתי בשני המקומות

הגרסה הבריטית היא בכריכה עבה; האמריקאית בכריכה רכה - Paperback. הגודל (באינצ'ים) הוא זהה בשתיהן, אם כי אני מניחה שנעשה שימוש בנייר מאיכות נחותה יותר, בגרסה האמריקאית. הטקסט זהה. אין לי מושג לגבי התמונות.

Pitudi

New member
איך אני יכול לברר לגבי חזית התמונות

? ובכל זאת, לא נראה לי הגיוני לשלם כפול בגירסה הבריטית בשביל כריכה ואיכות הדף.

ספרים בכריכה קשה תמיד יקרים יותר

בגלל שאורך חייהם גדול יותר. ניסיתי לברר לגבי התמונות ואני לא מוצאת. אני אחפש עוד.

Pitudi

New member
תודה, אני אוהב אותך !!!

פעם הצעתי לך ניסויים וסירבת, תודיע לי אם את משנה את דעתך. אל תתני להפרש הגילים שלנו לעמוד בפני האהבה !

Pitudi

New member
חחח ניסויים=נישואים

חשבתי על המילה בצורה הפונטית שלה. דיסלקט שכמוני

למעלה