הספר WITCHES ABROAD

tonx1

New member
הספר WITCHES ABROAD

בספר אומרים שכבר המכשפות לא חיות חיי נצח כמו פעם. מה הסיבה שזה השתנה?

באמת?

אתה יכול להפנות אותנו לקטע המדויק, או יותר טוב - להעתיק? כי אני ממש לא זוכר שזה הוזכר אי פעם...

tonx1

New member
עמ' 8

..."that had been eighty years earlier, when the idea of knowing exactly when you are going to die had seemed quite attractive because secretly, of course, you knew you were going to live forever. that was then. and this was now. forever didn't seem to last as long these days as once it did."

tonx1

New member
...

..."that had been eighty years earlier, when the idea of knowing exactly when you are going to die had seemed quite attractive because secretly, of course, you knew you were going to live forever. that was then. and this was now. forever didn't seem to last as long these days as once it did."​

kiaora

New member
לא הבנת

אתה פשוט ממש לא הבנת את הציטוט. כשאתה צעיר אתה לא חושב על המוות ואתה חושב שתחיה לנצח, עכשיו כשהיא כבר זקנה הנצח לא נראה כזה ארוך כי ככל שהיא מזדקנת היא יודעת שהיא מתקרבת למותה

נו, אתה יודע!

צעירים חיים לנצח! אני צעיר, ואני יודע שאני אחיה לנצח... זה ברור כשמש. (הנה, הרמתי את הכפפה, עכשיו כולכם מוזמנים להתחיל עם בדיחות ה"כשאתה תהיה זקן כמוני...")

מ א ג ר ט

New member
כשתהיה זקן כמוני,

אתה תתחיל להגיש עבודות לאוניברסיטה ותהיה העבד שלהם. הי, זה כבר אמור לקרות לך! אתה פשוט נשאר במצב רוח טוב!

Aether

New member
כשתהיה זקן כמוני

לא תזכור איפה שמת את התעודת זהות שלך (פעמיים), תפנה בצומת הלא נכון (לפחות זה רק פעם אחת...), ותכניס שוב ושוב בתסכול את הכרטיס אשראי בעמדת תדלוק עצמי, ולא תבין למה לא קורה כלום, כי לא תשים לב שכתוב בבירור קודם להכניס פיה למיכל דלק, ורק אז להכניס כרטיס אשראי. כל הדברים האלה, כמובן, לא קרו לי היום. בכלל לא. לא לא לא...

TheBursar

New member
כשתהיה זקן כמוני

אתה תתעורר בבהלה באמצע הלילה כי אתה תחשוב שאתה מאחר לשיעור ותגלה שיש לך עוד 4 שעות עד שהשמש זורחת ובכל זאת תאחר לשיעור כי שכחת להפעיל את השעון המעורר...

למעלה