הסקיטו לסקיטו "החתונה"

skito

New member
הסקיטו לסקיטו "החתונה"

ביום ג 19.10 בני בכורי מתחתן שאלו אם אני נרגש לקראת האירוע המשמח? אז בטח, בוודאי שבטח, ומי לא היה נרגש? הנה שמעון ודנה "החתונה" בטקס המסורתי של "החינה" באתר המצורף גלגלו לתחתית הדף לשושנה האדומה מתוכננת הפקה רצינית מקווה שיעבור בשלום ותודה לכל המברכים

actress

New member
קולולולולו איזו התרגשות

כמו שאתה תמיד אומר אתה ילד בעצמך וכעת שאתה כאבא מחתן את הבן אין ספק שזה מדהים מדהים מדהים! מזל טוב יקירי קבל חיבוק גדול דול דול !

ט י נ ה

New member
רוצה לברך בחיבוק את סקיטו מחר החתונ

מחר אתה משיא את בנך אהובך סקיטו , דרכינו הצטלבו דרך הנט ובעצם למרגלות הגלבוע ,אני שולחת לך את כל הברכות שיש בעולם לרגע מרגש וחשוב זה . שלך בברכות חמות ואיחולי מזל טוב סי והמשפחה

skito

New member
היי סיסקה זה מתקרב

זהו מתארגנים עוד כשעתיים מתחיל לקבל אורחים מקווה שהרגעים המאושרים שלי ישארו לנצח נצחים תודה

actress

New member
סקיטוששששש תמונות תמונות תמונות

יווווווווו בונבוניטוס סקיטופיטוס איך אני מתרגששששששששת בשבילך מיאמור מחזיקה אצבעות לא התקשרתי כדי לא להלחיץ לפני ................. אבל נשיקות ובהצלחה!!!!!!!!!!!!

zoofg

New member
זה הזמן

קול ששון וקול שמחה בבית שאן הלא היא סקיתופוליס בהנשא בנו בכורו של השוטר האהוב ביותר בבית שאן אני מאחל לך ניסים שתראה ותשיא את נכדיך בעתיד ולבנך שמעון אני מאחל הצלחה ונישואין מאושרים...אוהב באמת שמוליק גרמה

למעלה