הסקירה הראשונה עברה טוב!!

idit84

New member
הסקירה הראשונה עברה טוב!!

היום בעלי ואני נסענו במיוחד לחיפה כדי לעבור סקירה אצל פרופ' ברונשטיין. הוא היה מקסים וסבלני, עבר על האקו לב של העובר הקודם, ביקש רקע ותוצאות של כל הבדיקות והבין את החרדה הגדולה. הוא התחיל את הבדיקה באמירה שהוא יגיד את מין העובר בסוף כי קודם הבריאות. ממש אהבתי את הגישה, על אף הסקרנות. זו בת
.
הבדיקה הייתה תקינה והיו רק שני ממצאים קצת מדאיגים: מוקד אקוגני בלב והשקיפות המוגברת (ציסטה צווארית או משהו כזה). הוא אמר שבגלל שעשינו את ההרמוני הוא רגוע ויכול לחתום על 100,00 ש"ח שתהיה תינוקת בריאה. חוץ מזה, הוא אמר שבמידה ויהיו מומים בהמשך, בדגש על הלב, הוא רוצה שאעדכן אותו והוא גם יבדוק אותי ללא תוספת תשלום. פשוט מקסים.
לראשונה בכל ההריון הזה שאני מרגישה שמחה ושלווה

מעניין כמה זמן זה יחזיק כי הבדיקות הבאות הן עוד 3 שבועות (מי שפיר ואקו לב ראשוני).

איזה כיף! חיכיתי לעדכון ממך

טוב שנסעתם אליו וטוב שהוא הרגיע אתכם, ואיזה כיף שזו בת

לפי מה שהבנתי, מוקד אקוגני בלב זה באמת לא משהו שצריך להילחץ ממנו. הרופא שלי סיפר לי שלכל הילדות שלו (3 אם אני זוכרת נכון) ראו מוקד אקוגני בלב והן שלמות ובריאות.
נהדר, שרק ימשיך ככה

&nbsp

Halfwaythere

New member
איזה יופי

חיכיתי לשמוע על הסקירה. שמחה שעבר בשלום ושרק ימשיך ככה.

ספרקית

New member
אני שמחה לשמוע שהבדיקה היתה תקינה

כיף לקרוא על החוויה החיובית אצל הרופא. בעיניי, הגישה של הרופאים חשובה לא פחות מהמקצועיות שלהם. תמיד טוב לקרוא על רופאים מקצועיים שהם גם נחמדים ונעימים. לצערי, אין יותר מדי כאלה.
ממה ששמעתי על ברונשטיין בעבר, אם הוא רגוע, אז גם את כנראה יכולה להיות רגועה

מאחלת לך המשך הריון תקין, בריא ורגוע

leebi66

New member
משמח מאוד

מאוד מאוד שמחה לשמוע שהסקירה הייתה טובה, ושמחה לשמוע על החוויה החיובית עם פרופסור ברונשטיין. שווה להגיע עד חיפה בשבילו.

idit84

New member
תודה

תודה לכן על התגובות. אני חייבת לציין שממש כיף לחזור לנשום.
הדבר היחיד שצובט לי מאז הסקירה שזה מוזר שזו בת. ההריון הקודם היה בן ולאורך ההריון הנוכחי שאלתי את עצמי כמה פעמים, מה אני מעדיפה- בן או בת. תמיד התשובה הייתה שהעיקר שיהיה בריא ויחד עם זאת שזה יהיה מוזר אם זה יהיה עוד בן. עכשיו שאני יודעת שזו בת, זה גם מוזר כי אני חושבת שהיה לי בן ועכשיו בת וזה כזה מושלם, רק שאין לי את הבן שלי (ואני לא יודעת אם תהיה בת). אני לא יודעת אם אני ברורה לכן או לא, אבל זה פשוט מוזר.

ומצד שני

גם אם היה לך בן, הוא לא היה תחליף לזה שאיבדת, הוא לא היה ממשיך את ההריון מהמקום בו ההריון הקודם הפסיק

למעלה