הסקסולוגית לשרותך...

קראתי...

הבן רוצה מחשב. אמא עוזבת מחשב. אמא חוזרת יותר מאוחר. אמא רוצה מחשב לבד!!!!!

ללכת עד הסוף

קראתי עד הסוף, ואני חוששת ששאגות הצחוק הפראיות שלי העירו את אישתי ועכשו אני מחכה לנסיכה פיונה שתבוא ותביע את חוות דעתה המלומדת (היא הסמכות בעניינים האלו, לא?) פרינסס? אר יו קאמינג?

אוף (מוחה זיעה מהמצח)

אל תזכירי לי את זה. רק עכשיו גמרתי ... עם השוטרת האחרונה...

קראתי

וגם היי לכולם לא ביקרתי זמן מה, אבל האמת היא ששבנו ארצה לפני 10 ימים. אז נשמח לחדש קשר עם הפורום. דש לכולכם בייבי

אין כמו בבית

ובנתיים אני יכולה להגיד שאין כמו בבית של ההורים (כי אנחנו אצלם עכשיו - על טפינו ומזוודותינו - עד שנמצא דירה...) בקיצור עוד לא ממש נחתנו. אבל הקטנטונת בעננים. איך אצלכם?

אנחנו מבלים את היום בלנגב זיעה...

וגם בלצום
(חלק מאיתנו) ובלהתכונן לסופשבוע (החלק השני)
איפה תגורו? ממש קרוב אלינו, נכון???

colourful

New member
בייביגאפ!

קודם כל יופי שחזרת, ואם אתן מחפשות דירה באיזור ר"ג, במקרה אני יודעת על שתיים די שוות שמתפנות ממש עכשיו. אם תרצי פרטים יו מור דן וולקאם.

thank you

האמת היא שמחפשות בלב ת"א (הכי קרוב למנהטן שאפשר...) אבל ממש תודה, ואם תשמעי על משהו - אשמח לשמוע.

לא שרדתי../images/Emo101.gif

ולמרות ההקדמה המתוקה וכל הרצון הטוב... לא היה הרבה יותר פשוט לצרף כמה תמונות? אפילו איורים? קשה ביום קיץ חם....

האמת ..........

שגם אני - מצויידת בהמון רצון אמביציה והחלטה - לא שרדתי אפילו מחצית המסלול...
אז זה את ואני שנשארנו בתהום-בורות-פעורה

לינקקתי

חדור מוטיבציה ומוצף רגש תחרותיות עז, הקלקתי על הלינק שלך מתוך כוונה עזה להגיע -באש ובמים- עד הסוף. וויתרתי.

ניראות

New member
נגד ספרי מתכונים

כי אז יש סף שצריך!!! כביכול להגיע אליו. וממש לא נכון. עוד תוצר שאולי משעשע לרגע, אבל לטווח הארוך מדכא. הכי חשוב, לדעתי, להרגיש בנוח עם עצמי \ להרגיש בטוחה ופתוחה עם בת הזוג, ואחר כך השמים הם הגבול....

למעלה