הסקריפט של ה-ADSL

cmaand

New member
הסקריפט של ה-ADSL

פתחתי את הקיווץ הרצתי.. הגדרתי... עשיתי link_up פתחתי את הדפדפן... וזה לא מתחבר לשום מקום איש חכם אמר לי לעשות בקונסול ifconfig -a לפני החיבור... לנסות להתחבר... ולעשות שוב עשיתי והינה התוצאות מצורף קובץ...

ezaton

New member
כמה דברים בעניין

1. כתובת ה IP שלך אמורה להיות 10.200.1.1 ולא 10.0.0.1 כפי שהיא מוגדרת. 2. לא קיבלת IP בחיבור (כלומר, הגדרות ה PPP שלך שגויות בחלקן). Ez

cmaand

New member
ומה עושים ?

כל מה שהייתי אמור לעשות זה להתקין לינוקס להריץ את הסקריפט להכניס לפרטים (USER\PASSWORD) להקיש link_up וישר אני מחובר בקיצור... מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את הדברים שאמרת ? רק שתדע.. יש לי איי פי קבוע, זה לא איי פי משתנה

ezaton

New member
אז?

גם לי יש IP קבוע. לרובנו יש. אין לי מושג מה התקנת, והסקריפט נחמד, אבל הוא לא פיתרון קסם. אם אתה רוצה שאני אעזור לך, אנא צטט לי את התוצא של הרצת link_up את 30 השורות האחרונות שכוללות pptp ב var/log/messages/ , את קובץ ה etc/ppp/options/ שלך והרץ ידנית את פקודת החיבור, וראה מה קורה. (את תכולת הפקודה תוכל למצוא בתוך הסקריפט link_up). קשה לי מאוד לנחש את הפיתרון מזה. למרות שזה אכן מסייע, אבל לא מספיק. אגב, היו הודעות שגיאה בזמן הרצת סקריפט ההתקנה? Ez

cmaand

New member
לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה אבל

דבר אחד אני יכול להגיד לך הרצת הסקריפט הלכה חלק הכל עבד טוב ולא היה שום בעיה

ezaton

New member
יש לנו שליש. יפה.

הלאה. כמו שאמרתי, את השורות האחרונות שנוגעול ל pptp או ל ppp בקובץ לוג var/log/messages/ ואת תכולת ה etc/ppp/options/ Ez

למעלה