הסקרנות הורגת ולא רק

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
הסקרנות הורגת ולא רק../images/Emo108.gif

אתמול קשקשנו אני ושימי....על היומולדת שלי ביום שישי הבא.... בקיצור אמרתי שאני מתכננת לנו סופשבוע בתורכיה או יוון אני רוצה לסגור משהו בדקה ה-90 (אני יודעת שבגלל שיש לי יומולדת אז אמורים לתכנן דברים בשבילי...אבל אין מה לעשות אני מרגישה בטוחה יותר כשאני מארגנת
) אז הוא אמר לי בבהלה-"סגרת?" ואמרתי שלא אז הוא אומר שהוא תכנן כבר משהו ושלא תהיה כפילות.......
האם אני שוב פעם צריכה לחקור אותו ולהרוס לעצמי את ההפתעה?
מיותר לציין שאני סקרנית

אתי@

New member
איזה כיף לך ../images/Emo151.gif

תהני ואל תנסי לגלות - שתהיה הפתעה אמיתית

fila

New member
אני תמיד הורסת לעצמי הפתעות../images/Emo5.gif

שמישהו יעצור אותי לפחות הפעם

מיכלכהן

New member
../images/Emo15.gifאם את כמוני..

אז את הורסת את ההפתעה ומצטערת אח"כ כי זה היה יכול להיות מגניב כהפתעה.. אז המסקנה ברורה - אל תהרסי!!!!

danonit

New member
אויש אני גם כזאת...

ועוד יותר גרועה, אני גם תמיד נשברת והורסת את ההפתעות שאני מתכננת לעשות לאחרים

kisses

New member
בשום פנים ואופן לא לחקור

תני לו להפתיע אותך.

ayush

New member
בשום פנים ואופן לא לחקור וגם לא

להזמין כלום ! לפני כשנתיים ביום ההולדת של תומר הזמנתי לנו סופ"ש מפנק באילת...זו היתה אמורה להיות הפתעה.. הוא כל כך רצה לסוע.. ולא ידע שהזמנתי וכל הזמן חיפש דילים והתקשר אליי "לעדכן אותי".. עד שבסוף החליט שהוא מזמין... ובדקה ה-90 עצרתי אותו ונאלצתי לספר על ההפתעה... בקיצור, תני לו להפתיע אותך !

fila

New member
../images/Emo6.gifטוב שכנעתן אותי../images/Emo13.gif

הפעם אני לא יהרוס כלום

שמופית

New member
הגעתי רק עכשיו ואני שמחה

לגלות ש: א. מחכה לך הפתעה ליומולדת ב. החלטת לא להרוס אותה
אני גם בד"כ הורסת הפתעות או שפשוט עולה עליהן (וזורמת בלי לגלות שאני יודעת) תהני ואל תשכחי לספר לנו !!!

danaziv

New member
גם אני הגעתי רק עכשיו

ושמחתי לגלות שמחכה לך הפתעה. אני מאוד אוהבת הפתעות,אבל בדיוק כמוך יודעת להרוס אותן. אני תמיד חוקרת בשאלות עד שאני מגלה.(הסקרנות הרגה את ה
). גם לי מחכה הפתעה,גיא אמר שהוא תיכנן לי הפתעה לכבוד סיום התואר השני וסיום השנה בעבודה (להזכירכם אני מורה ויצאנו לחופש הגדול). אז ההפתעה שלי אמורה להתקיים ביום שני ואני מתה מסקרנות (זה בטוח לא חופשה כי גיא לא יכול לקחת הקיץ חופש,אז...מה זה יכול להיות). מבטיחה לעדכן בהמשך...

גם אני כמעט הרסתי את ההפתעה

יותר נכון הרסתי חלק, יש לי יום הולדת ב- 8/8 והאמת בכלל לא חשבתי על זה, ואמול ישבנו מול האינטרנט באתר של הבנק שלנו , וראיתי שם הורדה של משהו שקשור להצגה, דרך הצבא, שאלתי את לירון מה זה, והוא אמר שהוא לא יודע, ולא זוכר, אמרתי לו מה זאת אומרת? מורידים לנו ככה סתם כסף בלי שאתה יודע למה? ואז הוא אמר שמישהו מהבסיס ביקש שנוא יקנה לו, שאלתי מי זה? ואז הוא התחיל כבר להתבלבל, ובעצבנות אמר, "כבר אי אפשר להפתיע אותך? חייבת לחקור? אני לוקח אותך להצגה ב-8/8, וממש התבאסתי שהוא גילה לי , כי בכלל לא חשבתי בכיוון.

למעלה