הסקרנות ממשיכה לתסוס

SigurRos

New member
הסקרנות ממשיכה לתסוס

תהיתי לעצמי האם היה כאן אי פעם מפגש פורום?! אני מתאר לעצמי שפניכם עטויי פתיעה מן השאלה ובכל זאת. כמדומני,ברוב הפורומים ובמיוחד בפורומים שתכליתם חברתית {ואכילה-היא ללא ספק אירוע קומונרי} מתקיימים פורומים בתדירות כזו או אחרת. אני דווקא בעד להקים קבוצות מיקוד אזוריות של פגישות גרגרניות על טהרת ההדוניסם הצרוף. יש מצטרפים?!?!?

batt

New member
אפשר להצטרף ? אני חדשה כאן.../images/Emo48.gif

נעים לי מאוד. נראה לי אחלה פורום.

SigurRos

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

בטח שאפשר להצטרף איזו שאלה...

לדעתי יש בעיות בנושא מפגש../images/Emo26.gif

הראשונה, כפי שנאמר, פורום גרגרני (אהוב עלי
) מקביל הוא המתכונים. אך אנו, לא בשלנים, נא הפוך הוא, היוצאים למסעדות ע"מ לאכול. השאלה המתבקשת היא מי יבשל ועד כמה ניתן לסמוך עליו
בעיה נוספת, במידה ומחליטים לצאת למסעדה- איזו מסעדה? מי יבחר? מה התקציב?? והכי חשוב (מבחינתי בכל אופן אם כי אני יודעת בוודאות שאני לא לבד) האם כולם יסכימו לסעוד באיזור ללא עישון?? על מנת לפתור את בעית התקציב יש לי פתרון קרימינלי "לייט" ואם זה אקטואלי, אני אשתף אותכם, במיוחד את LITI כגי שלא אעשה לי פאדיחות...
תודה, שלי

SigurRos

New member
שמח לראות את ההיענות

זה מתחיל לעשות לי תאבון....
"כל יום הוא יום טוב" יון-מן

liti

New member
נדמה לי שזה שם של להקה איסלנדית

או משהו כזה...

SigurRos

New member
חברים יקרים,

ראשית אני נהנה לראות קהילה דינאמית ותוססת. ושנית,נווו........מה קורה????? כבר ממש בא לי
באשר לפשר שמי,זהו- "ורד הניצחון
" וצדקה LITI באשר למקורו. חובה לכל חובבי המוסיקה המעמיקים שמוע את רבדיה העמוקים ולא מסתפקים ברפרודוקציה פופולארית של להיטים חד ממדיים.

גידי42

New member
../images/Emo25.gif

אני מכריז כאן קבל עם ועידה, שאם MISS GS מצטרפת , אני לוקח את אירגון המפגש הראשון עלי!!!! מקום, תקציב, וכו יקבע ע"י משאל בין החברים עם עזרתה של המפקדת, אני מקוה

למעלה