הסקר החדש.

אממ...לא מאמינה בזה...(:)

ידידות...באמת היא קיימת??? לא יצא לי...גם כשחשבתי שזהו..יש לי ידיד טוב.. תמיד התגלה לי פתאום..שמצידו היו כוונות ליותר... והוא חיכה להזדמנות להתחיל או לנסות משהו.. אני חושבת שאין כזה דבר ידידות.. תמיד לאחד הצדדים...לגבר או לאישה...יש כוונות ליותר... והכוונות האלה זה בעצם מה שמחזיק את הידידות..(;

חשבתי שהאמנתי בזה .......

אח"כ בסוף הקשר (שנגמר אחרי 3 שנים), גיליתי שמאוד אהבתי אותה והיא מאוד התחמקה ממני. אם הידידות בינה לביני לא הסתדרה, אין ידידות. שאלה לי אליכן הבנות: אם גבר אוהב אותך והוא אומר לך אחרי שאתם ידידים 3 שנים, את מסבירה שזה לא הדדי, ושאת לא אוהבת אותו אלא בתור ידיד, אז מה לנתק איתו קשר אח"כ, למה להעניש מישהו בגלל אהבתו אלייך???

שגיא24

New member
ידידות בלתי אפשרית

קשה מאוד לקיים ידידות כאשר צד אחד מעוניין במעבר לכך, זה סתם משאיר את אותו צד בציפייה והמתנה. כמי שהיה שם, בצד הזה שממתין, אני יכול רק להגיד שזה מצב בלתי אפשרי, לא נעים, עצוב, מתסכל וכו'. לכן, לדעתי הדבר הכי חכם לעשות זה להכריז על פרידה, ניתוק קשר סופי. אולי באופן זמני, עד שהצד המאוהב ימצא מישהי אחרת, ואז אולי ניתן יהיה לחזור לאותה ידידות. זאת הסיבה שבניתוק בין ידידים, במצב הזה, זה לא בדיוק עונש, זה לטובת שני הצדדים. כמה שעצוב וכמה שזה קשה ולא קל, זה הדבר הכי נכון לעשות, מתוך התחשבות וראייה לעתיד. אין סיבה להיות נעול על מישהי ספציפית, כאשר היא מצידה לא מעוניינת. זה מפריע לקשרים חדשים להירקם.

לא לגמרי מסכימה

בהחלט יש אפשרות לשמור על הקשר, במיוחד אם יש נכונות מצדו. (שהרי לו זה יכאב יותר, כי הוא הצד ה"מצפה"). זה אמנם קשה לצד המאוהב אבל אם יש בינהם חברות אמיתית זה שווה את הכאב והציפיה הזמניים. (מצד שני, תמיד טענו שאני מזוכיסטית , אז לא יודעת עד כמה העצה שלי שווה...
). ובנוגע לסקר- יש , אפשרי , וקיים!

שגיא24

New member
באמת שניסיתי

הייתי שם, חשבתי בדיוק כמוך, שהחברות אמת תחזיק מעמד ותעפיל על כל הכאב, אבל זה היה כל כך קשה שנשברתי. אם מישהו יצליח לעמוד בזה, אסיר בפניו את הכובע. וכנראה שיש בודדים יחידי סגולה שמסוגלים, אני נכשלתי לצערי. לבסוף, ויתרתי. נתתי לה ללכת. לימים הבנתי שהיא לא אהבת חיי, כי את אהבת חיי פגשתי לפני חודש בערך. אז לא טעיתי בשיקוליי, אבל אם הייתי משוכנע ובטוח שאותה אחת היא כן האחת והיחידה, אז אולי לא הייתי מרפה כל כך בקלות.

חח...סורי..:)..

אחרי שהבנתי למה התכוונת..ישר הלכתי לסקר..(:) אבל..מה רע...הרווחת שרשור בלי להתכוון אפילו..(;

למעלה