הסקר החודשי- הצביעו והשפיעו!

הסקר החודשי- הצביעו והשפיעו!

כל כך הרבה שירים
נכתבו והולחנו ע"י עידן אך לא כולם הוכנסו לאלבומי הפרויקט, חלקם אף נמסרו לזמרים אחרים.
כנסו אל הסקר החודשי שלנו והצביעו- איזה שיר שעידן רייכל לקח חלק ביצירתו (אך אינו צורף לדיסק
של הפרויקט)
אתם הכי אוהבים
?

אוטוטו זה קורה- מפגש מעריצים מעניין, מרגש ומלהיב יתקיים
ביום שני הקרוב (3/12)

אתמול נפתחה התחרות וכבר יש תגובות מעניינות...

קדימה, זה הזמן לכתוב לנו תחת שרשור התחרות מה הייתם אומרים לעידן רייכל לו הייתם פוגשים אותו ואולי תזכו
באמת לומר לו זאת במציאות.

ולמי ששכח או לא הספיק להתעדכן, ביום שישי הקרוב (30/11) יערכו ש-ל-ו-ש הופעות של הפרויקט בהיכל אמנויות הבמה בהרצליה.
ההופעות יערכו בשעה 13:30, 17:30 ו- 22:00.
ניתן עדיין לרכוש כרטיסים!!
האם מישהו מחברי הפורום מתכנן ללכת להופעה? נשמח לקבל תמונות
או קטעי וידאו...

נערה162

New member
אהיה בשתי ההופעות הראשונות

מצחיק שבזמן שאחרים אומרים לי שזה מוגזם שתיים אני ממש מצטערת שלא אהיה בשלישית..
הייתי מאוד רוצה להיות במפגש הזה אבל לצערי גם אם אזכה אני חוששת שאהיה בעיצומו של מבחן במתמטיקה

נערה162

New member
ובנוגע לתמונות

החלטתי כבר די מזמן להמנע ממצלמה בהופעות (ממליצה לכולם) גם כי אני מוצאת שזה לא פעם מפריע כשהפלאשים לא מפסיקים לפעול וגם כי זה פשוט מונע ממני להנות מההופעה ובמקום להתמקד במוזיקה אני עסוקה בצילום.. אבל לא אכפת לי לצלם כמה תמונות אם יש ביקוש

וואו! שתי הופעות רצופות??

תגידי, מה יהיה עם המורה למתמטיקה שלך? עוד מבחן?!

לא נורא, יהיו עוד מפגשים...

בעיקרון אני מבינה את דעתך בנוגע לצילום תמונות
בזמן ההופעה אבל הפעם את בשתי הופעות רצופות!!
נראה לי שיחשבו שהתחבאת מאחורי הכיסאות והסתננת לעוד הופעה...

נערונת, כמה תמונות... בבקשה...

ו... אל תשכחי לקחת ספרים ומחברות להופעה כי אני לא מוכנה בשום פנים ואופן שזה ישפיע לך על הציון!!!

נערה162

New member
אגלה לך סוד

אני נוהגת לעשות סופשים כאלו כשאני יכולה.. בפעם הקודמת שהיו בת"א הייתי בשלושת ההופעות (לכן עכשיו שתיים נראה לא מספיק
) וגם כשהיו באוניברסיטה בתל אביב.. אלו סופ"שים של אושר צרוף שמחזיקים אותי עד לסופש הבא שכזה..
ועבורך אצלם מספר תמונות ;)
ובנוגע למתמטיקה.. זה מה שקורה שעושים שטות כמו חמש יחידות מתמטיקה

למעלה