הסקר הסכיר לי משהו...

הסקר הסכיר לי משהו...

נכון גם תמיד מראים את טיסי ואיב בבית של בנט למרות שהבנט לא בבית...איך זה??? ומיגל באמת מצחיק....

soapsfan

New member
בית משפחת בנט

הוא אכסנייה..האורחים הקבועים שם זה הראסל'ס ומגעיל..אופס,התכוונתי למיגל LOL

python 4

New member
נראה לי שבגלל קיצוצים בתקציב

הסט של הבית של הבנט'ס משמש גם, בשינויים קלים, כסט של בית משפ' ראסל. לתשוקות יש בהחלט תקציב מוגבל ורואים את זה הרבה: בקתת הסקי שהיא בעצם הקוטג' של שרי, מפולת השלגים המזוייפת, ובכלל העובדה שהם לקחו אישה אקראית מהרחוב ושילמו לה שכר מינימום כדי שתסכים לשחק את שרי.

python 4

New member
מה היה נמוך, זה שקראתי למפולת

השלגים מזוייפת? את הרי לא חשבת שזה אמיתי, נכון? ברור שאלו היו פתיתים של נייר או משהו כזה. למה את נעלבת מזה?

shuis4ever

New member
כי תחשוב כמה זמן לקח להם לכסות את

כל הסט בג'יפה הלבן הזה...
פי.אס. עוד ירידה אחת על שרי

python 4

New member
מה את חושבת, שהם עברו פתית פתית

ושמו כל אחד במקום הנכון? הם פשוט אמרו למיגל לשכב על הרצפה ואז זרקו עליו כמה דליים של הג'יפה. פי. אס. עוד ירידה אחת על שרי ומה?

shuis4ever

New member
וואי כמה זמן לא אכלתי פתית.... ../images/Emo8.gif

והנה הסברון-
=

python 4

New member
והנה ההסברון שלי, אחת ולתמיד:

אני מקווה שהנקודה ברורה. שלום ותודה.

shuis4ever

New member
../images/Emo2.gifפייט, אתה פאקינג משועמם!

אני מציעה מעבר מפורום המחלקה הגריאטרית ישר ל'פסיכים בסיכון גבוה'.

python 4

New member
בכיף, זה הפורום שאת מנהלת, לא?

(או או... אני רואה את המנהלת מתקרבת והיא לא נראית לי מרוצה..
)

shuis4ever

New member
אתה יודע מה..../images/Emo26.gif

נדלג על 'פסיכים בסיכון גבוה' ונדלג ישר ל'מקרה אבוד'. אני יודעת למה אתה בקריזה- גם אתה לא קיבלת את מנת שרי היומית. לא נורא, תתאפק עוד 20 שעות.... :)

python 4

New member
לא! אני לא יכול!

ששרררייי! אני צריך את מנת השששרררייי שלי!!! אההה!!!! תביאו לי שששררריי עכשיו! מממ.. איזה יופי... יש לי מלאכים עפים בחדר... וואו... אוי! שרי! איזה יופי שבאת! באת לבקר במיוחד אותי? או, איזה יפה מצידך. אה, שרי, מי אלה האנשים בחלוק הלבן? למה הם כאן? שרי? ששששרררייי!!! PS - נראה לך?

מה שאני לא מבינה,

זה איך האהבה העזה, או לחילופין השנאה העזה, שלכם לעגבניות שרי קשורה לנושא הפורום! עגבניות שרי הן אומנם חידוש שנוי במחלוקת, אבל הפורום המתאים לעניין זה הוא "עגבניות שרי - בעד ונגד".

python 4

New member
יקירתי, תודה על הקישור.

אכן נכנסתי לפורום שהצעת, אך לא הבנתי למה יש שם כאלה שמתנגדים לחתוך עגבניות שרי? הרי איך הם מצפים לאכול עגבניות אלה, בביס אחד? נכון, זה אפשרי, אבל (כפי שנכתב שם בפורום) זה לא הגייני.

python 4

New member
אבל בכך את מוציאה את כל הכיף

שבשרי. לאכול בשתי נגיסות - אהה... עכשיו הבאת לי חשק לעגבניית שרי. ולמה אנחנו דנים בנושא הזה בכלל?

moran14h

New member
חחח אתה משועמם אבל אני חייבת

להודות שזה יצא ממש יפה! (ולמרות שאני אוהבת את שרידן הזה שלי שרי יצא יפה יותר..)

python 4

New member
ואללה, עכשיו שאני חושב על זה

אני באמת משועמם.
יאללה, אני הולך לעשות משהו מועיל בשארית ימיי. בקי, מהיום והלאה את ממונה על הגנת כבודה האבוד של קיי. אל תתני לשו להאדיר את שרי יותר מדי. היו שלום, ותודה על הדגים. Parting is such a sweet sorrow...

למעלה