מייטי מורפין רצה במשך שלוש שנים, כך שבעצם היו שלוש עונות. בעונה הראשונה-ראשונה היו רק חמישה ריינג'רים (ג'ייסון, זאק, קימברלי, טריני ובילי), וטומי הצטרף מאוחר יותר (בעונה השניה של מייטי מורפין(?)), אם כי זה עדיין נחשב כנראה לעונה הראשונה של הסדרה. בכלל, אפשר לספור את העונות של הפאוור ריינג'רס בכל מיני דרכים. יש אפילו כאלה שמחשיבים את פרקי הריינג'רס-החייזרים כעונה בפני עצמה.
בדקתי עכשיו באפיזוד גייד, ואכן טומי מופיע לראשונה בפרק 17 של העונה הראשונה-ראשונה. ואם בעונה השניה של MMPR הוא הפך ללבן, אז אני צריך כנראה להצביע על העונה הזו כטובה ביותר בתולדות הסדרה (ע"ע הכינוי שלי, כן?)...
Alien Power Rangers נתפסים כחלק מהעונה השלישית. רק במקרים ממש ספציפיים מתייחסים אליהם כעונה בפני עצמה. וכן, הם היו די פתטיים.... אבל מסקד ריידר היה שם גם D: וואי, כל כך צריך פה מילון מונחים לשפת הPR... כולל הקיצורים באנגלית......
(העונה הרביעית, פאוור ריינג'רס טורבו, הייתה מחרידה לדעתי, ולו רק בגלל שג'סטין, הריינג'ר הכחול, היה ילד(!) נמוך(!!), שבכל פעם שהם שינו צורה הוא התנפח(!!!!!)...)
יש כמה סיבות...לדעתי- קודם כל היא התבססה על הסרט המסריח שאף אחד לא הלך לראות.... אז כולם פספסו את ההתחלה. דבר שני, טומי, אדם, רוקי וכל החבורה הרגילה- הם התחלפו והשאירו מאחוריהם נעליים ע-נ-ק-י-ו-ת למלא. דבר שלישי- ג'סטין. איוווווווווווווווווווווווווו בעעעעעעע איך שנאתי אותו.. כי כל כך קינאתי! עכשיו הוא סתם קרציה לא קשורה ><' והוא גם נהיה ממש מכוער ^^" אני חייבת לומר שגם העלילה של טורבו הייתה ממש גרועה, הבעיה נבעה מהעובדה שבסנטאי (הגרסא היפנית של PR) העונה המקבילה לPRT- קאררנג'ר (לא זוכרת ת'שם המלא... זה משהו סנטאי קאררנג'ר!) הייתה עונה של פארודיה... והם לא יישמו את הקונספט בPRT... חייבת להדגיש שהאשמה היא לא בשחקנים! כי הקבוצה (חוץ מג'סטין) המשיכה לPRIS וזו הייתה העונה הכי רווחית של PR מאז MMPR! סיימתי לחפור
כל מה שאני יודע על פאוור ריינג'רס שראיתי את זה מגיל אפס בערוץ 2 ושזה הסרט הראשון שהלכתי אליו... (זה עם המשהו הסגול ורוד הזה שכולם קונים והופכים למין זומבים...) וגם שהיה מבצע לאסוף 50 חבילות במבה כלשהי ובתור ילד זה היה פשוט מאוד אז קיבלתי את הקלטת שלהם של הסרט עם הרעים שהיו רובוטים כאלה... פעם אהבתי את הסדרה אבל זה כבר ממוחזר מדי ואין לי כוח לראות את כוכבי העונות הקודמות שוב כל פעם...
הראשון MMPR: TM (מייטי מורפין פאואר ריינג'רס: דה מובי) עם הבחור הסגול XD שנקרא אייון אוז D: השני TAPRM (טורבו- א פאואר ריינג'רס מובי) עם הבחור האדום-שחור מאליגור... (שדומה בצורה מחשידה ביותר לדארק ספקטר מPRIS)
וגם אהבתי את אסטרונמה במיוחד אחרי שהיא חזרה להיות טובה ואנדרוס היה שווה! הו גם דינו טנדר שווה, אמה לאהנה מדהימה! אני לא מאמינה שפתחו פורום פאוור רנג'רס >< איזה נוסטלגיה