הסקר הראשון -

wranger

New member
הסקר הראשון -

איזו עונה הייתה הטובה ביותר לדעתכם עד כה? אתם מוזמנים לענות על הסקר ולהרחיב בתגובה להודעה זו.

live4Life

New member
הראשונה - מייטי מורפין../images/Emo47.gif

הכל היה פשוט מושלם

wranger

New member
הממ, האמת שכן

מייטי מורפין רצה במשך שלוש שנים, כך שבעצם היו שלוש עונות. בעונה הראשונה-ראשונה היו רק חמישה ריינג'רים (ג'ייסון, זאק, קימברלי, טריני ובילי), וטומי הצטרף מאוחר יותר (בעונה השניה של מייטי מורפין(?)), אם כי זה עדיין נחשב כנראה לעונה הראשונה של הסדרה. בכלל, אפשר לספור את העונות של הפאוור ריינג'רס בכל מיני דרכים. יש אפילו כאלה שמחשיבים את פרקי הריינג'רס-החייזרים כעונה בפני עצמה.

אתה טועה.

בעונה הראשונה- טומי היה! בעונה השניה הוא הפך ללבן! בשלישית- ג'ייסון, טריני וזאק הוחלפו ברוקי, עיישה ואדם.

wranger

New member
כן, אני טועה../images/Emo163.gif

בדקתי עכשיו באפיזוד גייד, ואכן טומי מופיע לראשונה בפרק 17 של העונה הראשונה-ראשונה. ואם בעונה השניה של MMPR הוא הפך ללבן, אז אני צריך כנראה להצביע על העונה הזו כטובה ביותר בתולדות הסדרה (ע"ע הכינוי שלי, כן?)...

אגב, APR

Alien Power Rangers נתפסים כחלק מהעונה השלישית. רק במקרים ממש ספציפיים מתייחסים אליהם כעונה בפני עצמה. וכן, הם היו די פתטיים.... אבל מסקד ריידר היה שם גם D: וואי, כל כך צריך פה מילון מונחים לשפת הPR... כולל הקיצורים באנגלית......

ע ל ו מ ה

New member
נראה שכבר ביום השני היא תדיח אותך מתפקידך../images/Emo8.gif

מזל טוב על הפורום. עכשיו אתה ריינג'ר לבן כחול (שזה כמעט כמו "כחול לבן"...).

wranger

New member
כן, זה מה שכתבתי בסטטוס שלי בפייסבוק... ../images/Emo3.gif

פגעסוס

Well-known member
מאחר וראיתי רק את העונה הראשונה במלואה

את השניה בחלקה ובשלישית ראיתי רק פרק אחד (נראה לי שזו היתה השלישית), אני אלך על הרביעית.... מזל טוב על הפורום

wranger

New member
תודה תודה

אתה נשאר?
(העונה הרביעית, פאוור ריינג'רס טורבו, הייתה מחרידה לדעתי, ולו רק בגלל שג'סטין, הריינג'ר הכחול, היה ילד(!) נמוך(!!), שבכל פעם שהם שינו צורה הוא התנפח(!!!!!)...)

PRT הייתה כזאת גרועהההההה

יש כמה סיבות...לדעתי- קודם כל היא התבססה על הסרט המסריח שאף אחד לא הלך לראות.... אז כולם פספסו את ההתחלה. דבר שני, טומי, אדם, רוקי וכל החבורה הרגילה- הם התחלפו והשאירו מאחוריהם נעליים ע-נ-ק-י-ו-ת למלא. דבר שלישי- ג'סטין. איוווווווווווווווווווווווווו בעעעעעעע איך שנאתי אותו.. כי כל כך קינאתי! עכשיו הוא סתם קרציה לא קשורה ><' והוא גם נהיה ממש מכוער ^^" אני חייבת לומר שגם העלילה של טורבו הייתה ממש גרועה, הבעיה נבעה מהעובדה שבסנטאי (הגרסא היפנית של PR) העונה המקבילה לPRT- קאררנג'ר (לא זוכרת ת'שם המלא... זה משהו סנטאי קאררנג'ר!) הייתה עונה של פארודיה... והם לא יישמו את הקונספט בPRT... חייבת להדגיש שהאשמה היא לא בשחקנים! כי הקבוצה (חוץ מג'סטין) המשיכה לPRIS וזו הייתה העונה הכי רווחית של PR מאז MMPR! סיימתי לחפור

wranger

New member
אה, לגבי הסרט ה"מסריח" שאף אחד לא הלך לראות

אני הלכתי לראות אותו, ואפילו חשבתי שהוא היה סרט לא רע בכלל. כלומר, אם מצליחים להתעלם מהריינג'ר המתנפח, וזה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif גם אני ראיתי אותו../images/Emo45.gif

ואם אני אחפש ממש טוב אני אפילו אמצא את הקלטת וידאו של זה איפשהו בבית

יאסון1234

New member
נו זה לא זה עם הקטע על הספינה או משהו כזה?

כל מה שאני יודע על פאוור ריינג'רס שראיתי את זה מגיל אפס בערוץ 2 ושזה הסרט הראשון שהלכתי אליו... (זה עם המשהו הסגול ורוד הזה שכולם קונים והופכים למין זומבים...) וגם שהיה מבצע לאסוף 50 חבילות במבה כלשהי ובתור ילד זה היה פשוט מאוד אז קיבלתי את הקלטת שלהם של הסרט עם הרעים שהיו רובוטים כאלה... פעם אהבתי את הסדרה אבל זה כבר ממוחזר מדי ואין לי כוח לראות את כוכבי העונות הקודמות שוב כל פעם...

היו שני סרטים-

הראשון MMPR: TM (מייטי מורפין פאואר ריינג'רס: דה מובי) עם הבחור הסגול XD שנקרא אייון אוז D: השני TAPRM (טורבו- א פאואר ריינג'רס מובי) עם הבחור האדום-שחור מאליגור... (שדומה בצורה מחשידה ביותר לדארק ספקטר מPRIS)

LeAnnDylan

Well-known member
פאוור רנג'רס בחלל../images/Emo47.gif

אשלי הכי מגניבה בעולם
וגם אהבתי את אסטרונמה במיוחד אחרי שהיא חזרה להיות טובה ואנדרוס היה שווה! הו גם דינו טנדר שווה, אמה לאהנה מדהימה! אני לא מאמינה שפתחו פורום פאוור רנג'רס >< איזה נוסטלגיה

או, PRIS... גאש, אנדרוס... ../images/Emo99.gif

22 פיקים שכתבתי לא טועים
אני כל כך אוהבת את אנדרוס! הוא כזה... גרר...!! הפסים האלה בשיער....
...... DT הייתה קצת מסריחה חוץ משלושת הפרקים המגניבים ביותר שלה. אמרו שהיה משא ומתן כדי להביא את קימברלי או את קאת... אבל כל מה שקיבלנו היה היילי
בשלב מסויים אהבתי את טרנט... כי הוא נורא הזכיר לי את טומי בMMPR אבל..... אין, אי אפשר להחליף את טומי _הירוק_

למעלה