הסקר הראשון

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
הסקר הראשון

אוקיי אנשים, תליתי סקר ראשון בפורום - מי הקבוצה המועדפת עליך. האם אלו הרובוטריקים הטובים והנועזים? הדינוטריקים האימתנים והלא מבריקים במיוחד? המטוסטריקים המגניבים? המצילטריקים שלא קיבלו מספיק חשיפה בטלויזיה? השקרניקים הרעים? החרקניקים החלקלקים? הטרקטוריקים עם העבר הבעייתי? הפעלולניקים המופרעים? המשוריניקים שהופיעו שני פרקים לפני שכוכב-צועק יצר אותם? (עוד פאשלה!) או, קבוצות שלא נחשפנו אליהם בטלויזיה שלנו (הופיעו בעונה 3): הטכנוטריקים - קבוצת רובוטים "חכמים" של הרובוטריקים, שהופכים ביחד למחשבטרון (COMPUTRON), רובוט סופר-חכם (כל כך חכם שבא להעיף לו סתירה) הטורפניקים (PREDICONS) - התשובה של השקרניקים לדינוטריקים, קבוצה של חיות טרף: אריה, נשר, קרנף, ועוד, שהופכים ביחד למלך הטורפים - PREDEKING, ויוצרים כוח רב עוצמה. או הטרורניקים (TERRORCONS) שהם למעשה קבוצה של מפלצות, כן כן, מפלצות. לא חכמים במיוחד, אבל הם יענו ה"שדרוג" של הדור הבא לחרקניקים, וגם הם הופכים לרובוט גדול, ABOMENUS (נגמר לי הסוס, לא יודע איך לתרגם אותו לעברית)

DDN

New member
מחר (כלומר, היום ביום העבודה)

אני אעלה תמונות והסברים על הקבוצות השונות.

Gordberg

New member
לדעתי היית צריך לכלול רק את הקבוצות

ולא את הרובוטריקים והשקרניקים שבלעדיהם אף קבוצה לא הייתה מוקמת. חשבתי לבחור בStunticons מכיוון שתמיד נהניתי מהצבעוניות שלהם אבל הרגשתי שזו לא סיבה מספקת ולכן בחרתי בטרקטוריקים שתמיד הביאו תועלת והוכיחו עבודת צוות למופת גם כשהם לא מאוגדים באותו הגוף.

DDN

New member
מצחיק משהו.

גם אני חשבתי לבחור בהתחלה בפעלולניקים, גם בגלל הצבעוניות שלהם וה"חוצפה" של הדמויות שלהם, ובסוף בחרתי במשוריניקים, שיותר אהבתי. הפעלולניקים כנראה תמיד יהיו בשורה השנייה

DDN

New member
זה לא פותר אותך מלהצביע למעלה בסקר

בינתיים רק גורדון ואני הצבענו.

Ihavenonick

New member
Dinobots

מי לא יכל לעמוד בטמטום שלהם? הם היו כל כך חמודים והפרקים הזכורים ביותר הם הפרקים שלהם. וכמובן מתוכם: גרימלוק, אדיוט מקסים בשלמותו.

xtturbo

New member
תשובה..

יענו שדרוג הבא לחרקניקים???? מהיכן מצאת את ההשערה הזו???? זו קבוצה נפרדת לכל דבר כמו ה PREDACONS ושאר הקומביינרים..לחלקם דווקא היתה היתה אינטליגנציה גבוהה במיוחד במיוחד למנהיגם HUNN-GRR החרקניקים זו קבוצה נפרדת לחלוטין שהסתמכה על רפליקציה במספרים אדירים {בסדרה}או היסתננות הודות לגודלם הזעיר { בקומיקס} הם היו אינטילגנטים וחלקם התמחה בלוחמה פסיכולוגית ושליטה מוחית לא היה להם בחיים הכח להתחבר יחד וליצור רובוט גדול כי הם לא שייכים לקומביינרים.. הסיבה שהם לא הופיעו בעונה השלישית היא כי הם קיבלו צורה חדשה בסרט {מיוניקרון} והפכו לחלק מצוות הSWEEPS של SCOURGE ...

DDN

New member
ככה אני רואה את זה.

כמו שראיתי את הPREDICONS כ"תשובה של השקרניקים לדינוטריקים". ככה ראה את זה ילד בן 13, ותפיסות שלומדים כשגדלים נשארות וקשה לשנות (ושוב אני מיישם את מה שלמדתי בסוציולוגיה, חבל שהבודקים של הבחינה לא מסכימים איתי. . .. ) ראיתי בסרט שהחקרניקים קיבלו צורות חדשות, וחבל. את סקורג' והסוויפס שלו לא הכי אהבתי (ומעניין אותי אם נמצא פאשלת אנימציה בה כן מופיעים החרקניקים בעונה השלישית) וד.א, רשמתי "יענו", כלומר אני גם לא מסכים עם מה שכתבתי
לגבי החרקניקים, לא טענתי שהם היו מתחברים, והסקר לא טוען לכסות רק משתלבים (המילה העברית הכי קרובה שמצאתי לקומביינרים)

ז מ י ר ה

New member
רגע רגע

לדעתי החלוקה קודם כל אמורה להתחיל מהדורות ישנם 3 דורות של הסידרה אם אני לא טועה

DDN

New member
אני סופר 2 דורות

לפני הסרט ואחרי הסרט. ואת החלוקה דווקא בחרתי לעשות בקטע של טובים/רעים. ברוכה הבאה.

DDN

New member
מה זה הצעצוע בצורת כריש?

הכוונה לא לSHARKTICONS ? אם כן, הם הופיעו בסרט ושייכים לדור השני של הצעצועים, אבל כל אלה, הם עדיין G1

ז מ י ר ה

New member
תראה

אותה דמות שאיני זוכרת את שמה מחליפה צורה לכריש ובעלת אותו אופי דביק עם שיגעון גדלות שמלווה בפחדנות של סטאר-סקרים

למעלה