הסקר לגבי החתימה של הפורום עלה!

הסקר לגבי החתימה של הפורום עלה!

אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע
וחוצמזה, אתם יותר ממוזמנים להוסיף תמונות לגלריה, קישורים חדשים, מאמרים וכד'. הפורום קיים רק כמה ימים והוא כבר נראה מעולה ומלא, ואנחנו רוצים להגיד לכם שאנחנו מאוד מאוד שמחים על זה ולהזמין אתכם לפתוח עוד פינות שבועיות ופעילויות כמו "החוליה החלשה" שפתחו פה. שיהיה לכם אחלה של שבוע
שחר וערן

Beautiful Scar

New member
לי יש ראיון לפינות!!!

פינה מספר אחת נעשה שאלון שבועי שבו נבחר אחד מחברי הפוורם ונשאל אותו שאלות, אותו חבר הפורום יצטך לענות על השאלות. כך נוכל להכיר כל חברי הפורום. פינה מספר שתיים פינת השירים.. שבא נכתוב איזה שיר אנחנו שומעים עכשיו.. פינה זאתי מעודף שזה יהיה בהודעות של תפוז יומי.. שבו אפשר לנצלש גם. פינה מספר שלוש החוליה החלשה. איזה שיר אנחנו הכי אוהבים בכל דיסק? נציין רשימת השירים של כל דיסק של גאנס [כל דיסק בתקופה אחרת] ... שבא כל אחד יצטרך לבחור איזה שיר הוא רוצה לסלק.. וירשום אותו בראש ההודעה. השיר שהרוב מסלקים. יסולק מהתחרות.. עד שנגיעה לשיר הכי יפה=] אני רוצה לעשות את הפינה מספר שלוש XD

eran377

New member
השלישית כבר קיימת...

ואת הראשונה אני מעלה מידי שבוע בפורום כלי נגינה ונגנים, חשבתי באמת גם להביא את זה פה... מה דעתכם?

Lady in red2

New member
אני אישית לא אוהבת שעושים את הפינה

הזאת בפורומים (הראשונה), נראה לי יותר מדי לא קשור... אבל אם יש ביקוש מי אני שאגיד לכם לא.
2 הפינות האחרות אחלה.

inbal287

New member
ראש בראש

כל פעם שירים משני דיסקים שונים יתמודדו אחד נגד השני. בסוף נגלה מאיזה דיסק אנחנו אוהבים יותר שירים.

LimiMimi

New member
פינות.

יש 2 פינות שאני נורא אוהבת, שהראשונה היא כמובן ניתוח שירים. כל שבוע, או אפילו כמה פעמים, נעלה שיר וננתח אותו. והשניה, שאני יודעת שבפורום הביטלס יש ונורא אהבתי, זה פינה שבכל יום רושמים לפי התאריך את הארועים שקרו שקשורים לחברי הלהקה, ללהקה עצמה, והכל. למרות שפה זה יהיה קצת יותר קשה כי בכל זאת אין לה עבר כמו הביטלס, ואין אתרים שאפשר פשוט לתרגם מהם, אבל אפשר לנסות.

LimiMimi

New member
ובכלל,

סקר שבועי שכזה, סטייל שאלות- הדיסק האהוב, השיר האהוב, התגלית של השבוע, תמונה, ציטוט, וכו'. ולא כולם חייבים להיות קשורים לגאנז, אחרי הכל אנחנו בכל זאת פורום שקשור למוזיקה ואפשר לצאת קצת מה"מסגרת". ואם זה יתקבל, אני מוכנה להיות אחראית על זה. או על אחת הפינות בכלליות..

לכי על זה../images/Emo13.gif

באמת, אנשים- אל תשאלו, פשוט כל פינה שיכולה להוסיף לפורום-תפתחו. מקסימום אחרי זה נעשה מה ילך לשרשורי
ומה לא

Beautiful Scar

New member
בכותרת אני כותבת ניתוח שיר.

ובפנים את שם השיר במודגש ואת המילים שלו.. ואז אני מתרגמת את המילים.. ואז אני אומר מה אני חושבת על המנגינה לשיר ועל מה השיר מדובר ותגידו לי אם אתם חושבים כמוני.. זה לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה=]

למעלה