הסקר שונה...

CitizenErased

New member
הסקר שונה...

אתם מוזמנים לדון כאן, בלי לריב. תוצאות הסקר הקודם: "מהי הלהקה הבריטית המועדפת עליך?" במקום האחרון עם 3.57% מהקולות - תיקו בין קין לסנואו פטרול מקום חמישי עם 7.14% מהקולות - קאסביאן מקום רביעי עם 12.5% מהקולות - רייזורלייט מקום שלישי עם 16.07% מהקולות - ארקטיק מאנקיז מקום שני עם 17.86% מהקולות - אואזיס ובמקום הראשון, בלי שזייפתי הצבעות, עם 39.29% מהקולות - מיוז
*אני גאה בכם (ואתם כולכם מוזמנים לפורום
*
לירון

CitizenErased

New member
וכדי לעזור בבחירה...

למי שלא בטוח לגבי ז'אנרים, הנה דוגמאות... רוק אלטרנטיבי - מיוז
(ורדיוהד.. ורוב הדברים שלא תוכלו לקטלג. ז'אנר ענק) אינדי רוק - קוקס (ורייזוטלייט) בריטרוק - אואזיס (ובלר) אימו - ג'ימי איט וורלד (ומה שאתם מוצאים בתור אימו, זה ז'אנר מאוד קטן בכל מקרה) מטאל - טול (ומטאליקה.. נו בחיית חח) גראנג' - נירוונה (ופרל ג'אם) בעיקרון רוק אלטרנטיבי הוא ז'אנר עצום שבתוכו נכנסים כל התת ז'אנרים האחרים (חוץ ממטאל שהוא ז'אנר עצום בפני עצמו). אבל כמובן שיש להקות שנכנסות בתת ז'אנרים ויש להקות שלו (כמו השניים שציינתי, שחוץ מקצת ניו פרוג אי אפשר לקטלג אותם לאף תת קטגוריה אחרת.. לפחות לא שידוע לי) אז פשוט תבחרו מה שנראה לכם הכי מתאים ללהקות שאתם אוהבים. ותזכרו שאימו זה לא קללה... גם למיוז יש שיר שאני מחשיבה כאימו חח (Muscle Museum אאלט)

oshriti123

New member
אוקיי זה עשה לי קצת סדר בראש..

תודה[: אני הכי אוהבת רוק אלטרנטיבי ואינדי רוק... הצבעתי לאינדי רוק. מה פוב ופאניק נחשבים?

ג'ימי זה לא אימו../images/Emo223.gif

דוגמה טובה לאימו זה פיונרל פור אה פרינד והוטורן היטס ומה עם פאנק/פאנק-פופ/רוק-פופ [למי ששאלה לשם הייתי מקטלגת את פו"ב ופאניק]

Musedol

New member
הצבעתי אחר

כי אני אוהבת את המעט מאוד גארנג' שיש, אינדי רוק ואלטרנטיבי, אז לא ידעתי במה לבחור

CitizenErased

New member
אני אוהבת מטאל...

אבל הוא לא הז'אנר האהוב עלי אני חושבת שהוא במקום שני בשבילי יחד עם בריטרוק חח

SainTonix

New member
אני גם אוהב, אבל לא את זה שבערוץ

בערוץ יש יותר אלטרנטיב ואימו.. אז אני בחרתי אימו (בכל סוגיו, בכל אופן זה מה שאני אוהב לשמוע ולא אכפת לי מה אומרים על זה.. ) =]

מה שבא ברוך הבא ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

זה נע בין רוק אלט לאינדי ולא ידעתי מה לבחור. בכללי אני אוהב די הכל.

למעלה