הסקר שלי לחג הקרוב

Vdrums

New member
הסקר שלי לחג הקרוב ../images/Emo13.gif

מה אתם עושים בכיפור? א. צמים לגמרי מתוך אמונה ב. צמים חלקית כי זה בריא (בלי אוכל ושתיה אבל עם טלויזיה ומחשב) ג. דורסים אנשים בתור לספריית וידאו ודואגים למלאי מזון כי פסיכולוגית היום הזה מעורר תחושת רעב יוצאת דופן. ד. הכל כרגיל

נעמה3211

New member
ב. מנסה לצום לא מתוך אמונה אלא יותר

מאמונה תפלה שזה יפתח שנה חדשה אחרת

Sefy

New member
אם זה תלוי בי.. לעוף מהמדינה הזו

מחפש כרגע כרטיסים בנרות כדי לצאת מהמדינה הזו לשבועיים וחצי הקרובים!

dyakir

New member
שמעתי שאתה מחפש כרטיס לשבועיים וחצי

אז מה חודש ימים או שבועיים וחצי?! תחליט כבר

Sefy

New member
אם היה לך חצי אינטלגנציה

היית רואה שאת ההודעה ההיא רשמתי לפני יומיים, ורק אתמול השגתי כרטיסים, אני מאד החלטי ועקבי, את כל כך מבולבלת שאת לא יודעת מה את אומרת בכלל!!

dyakir

New member
../images/Emo160.gifלספי ולשאר הנוסעים לחו"ל...

שתהיה לכם שנה טובה ולמי שצם צום קל ולך ספי, לו היית מכיר אותי אישית היית נוכח אחרת, אבל הגעתי למסקנה שאם לא הצלחתי לשכנע אותך ... עדיף לא לבזבז את זמני היקר (והוא מאוד יקר)

Sefy

New member
הייתי אומר לך את אותו הדבר...

אם היית שומרת על שפה וכבוד לאדם, וכפי הנראה אין לך, אז אין לי כבוד אל מי שלא יודעת מה זה. ואם היית מכירה אותי באופן אישי, היית רואה כמה את טועה בקשר אלי. ודרך אגב, מי שהזמן שלו יקר יותר מאדם, לא שווה מאמץ.

Sefy

New member
תני לי, אני אדרוך עליהם ../images/Emo3.gif

אני עף מפה! אני לא הולך לאכול כמו חזיר, אני הולך לאכול את החזיר עצמו! מואהאהאהאה

dyakir

New member
תיבדקי ...

תיבדקי את עצמך שלא תתעוררי עם 30 קג יותר ותרוצי אחרי אבקות למינהן, שרלטנים ומחפשי כסף קל

shellush

New member
הכול כרגיל חוץ מ....

נהיגה. אמנם אין לי אוטו אבל גם אם היה לא הייתי נוסעת בו ביום כיפור, גם כי זה כיף פעם אחת בשנה איכות סביבה גם בעיר. וגם כדי לתת את הכיף לילדים שנהנים מאופניים בכבישים ואנשים שבכלל נהנים לטייל בלי חשש של דריסה. חוץ מזה קריאה טלוויזיה, כתיבת שירים, בטלפון עם חברים, אוכל ושתייה כרגיל, אינטרנט כמובן.

למעלה