הסקר שלכם

geger

New member
הסקר שלכם

אני לא מאמין שעדיין יש אנשים שהולכים להצביע למאיר ניצן, זה כמו החד הוריות שיצביעו לביבי לראשות הממשלה בבחירות הבאות. אתם טיפשים. מאיר ניצן מיצה את עצמו. מאיר ניצן הרס. מאיר ניצן העלה מיסים. מאיר ניצן קנה ג'יפים לחברים שלו בתור "ביטחון" (לכו לחולות תראו איזה רונדלים הם עושים). מאיר ניצן הרס את קבוצת הכדורגל העירונית. מאיר ניצן מחק את קבוצות הכדורגל של השכונות. מאיר ניצן עשה שטויות במדרחוב. מאיר ניצן לא פינה עדיין את התחנה הישנה. מאיר ניצן עושה שיפוצים על שיפוצים בלי תועלת. מאיר ניצן צריך ללכת.

תרשה לי לחלוק על דעתך

רה"ע מאיר ניצן הוא אחד הראשי העיר הטובים בארץ לדעתי הטא שיפר תעיר מהקצה לקצה הוא לא צריך ללכת הביתה

geger

New member
אתה בדיוק מוכיח לי מה שאמרתי

תכתוב לי בבקשה איך בדיוק הוא שיפר את העיר?

space1

New member
אני ארשה לעצמי לענות במקומו...

הדבר היחידי שזז בראשל"צ ב-5 שנים האחרונות זה הנת"צ שנוסף בשד' הרצל. זהו - נת"צ אחד - חמש שנים. הא, וגם שכונת חלום ראשון...

the papercut

New member
מאיר ניצן הקמצן

כולם אומרים שכבר לא יצביעו לו אבל כולם מצבעים לו

sHLoMpiT

New member
הוא לא כזה נורא!

הוא אירגן מסיבות חוף מה19 עד ה28 בכל יום בחוף ראשון! אני לא יודעת אם זה הוא ספציפית אבל זו העירייה. מה שכן הוא תמיד ממהר לבוא לכל ארוע להגיד ש"הנוער של ראשון הוא נוער נפלא"!

the papercut

New member
הוא סתם לוקח כספים

פרד דארסט(מלימפ ביזקיט)היה עושה כול יום שישי מופע של לינקין פארק העיר הייתה מופרעת(כמהו)החינוך לא היה קיים מראשון היה מה זה כיף.

manew

New member
ב28 לדעתי

וזה יוצא יומיים אחרי היומולדת שלי... יומולדת 18 מתי שמתחילים להצביע...

יש משהו שאני לא מבינה..

הבחירות הקרובות זה לא למועצת העיר..? זה לא מי שיישב עם מאיר ניצן? אני פשוט לא מבינה מה הולך.. תעשו לי בבקשה סדר בלאגן.. תודה

לדעתי זה....

גם למועצת העיר וגם לרשות העיר ואין סיכוי שבעולם אצביע למאיר ניצן 20 שנה זה דיי והותר והרבה יותר מידי

space1

New member
גם עומדים לבנות רכבת תחתית בת"א!

ועומדים לפתוח את נתב"ג 2000!!! וגם... מול חופי ת"א יוקמו איים מלאכותיים!! ובנגב יקום קזינו!!! (רק כשיתגשמו אחת מהתוכניות הללו, אז אפשר להיות מודאגים מחוות הגז).

guysc

New member
חח נו ברור!

נתב"ג 2000 עוד כמה ימים יסתיים ובדיוק בזמן שציפו! ממש.. פעם אחרונה שהייתי בנמל התעופה,לפני חודש,ראיתי שזה לא ממש קרוב לסיום...

guysc

New member
תשמע

למה טיפשים? זה כולה סקר,ובסקר נותנים את האפשרויות שיש. מובן?

למעלה