הסקר של היום (לא רק להורים לתאומים)

טל של 4

New member
הסקר של היום (לא רק להורים לתאומים)

מתי פעם אחרונה יצאתם לבלות עם בן זוגכם (בעל.אישה.חבר.חברה) בלי ילדים כמובן, ומה עשיתם???

טל של 4

New member
והתשובה שלי...

זה היה מזמן!בערך לפני חודשיים. הלכנו לסרט בעלי ואני. הסרט היה מקסים ומומלץ "יומנה של בריג´יט ג´ונס" ומיד אחריו חזרנו הביתה כי הינו עייפים מדי להמשיך את הבילוי.

keren1

New member
איזה בושה. ../images/Emo10.gif בתחום הזה אנחנו

גרועים. אנחנו חוששים להשאיר עם ביביסיטר (אלא אם כן זה הורי או אחותי) כי כבר קרה שחזרנו בחצות והיינו צריכים להתחיל להרדים את שלושתם. רגע... רגע.....נזכרתי!!
אנחנו לא כאלה גרועים. יצאנו לסוף שבוע (אמנם עם עוד זוג חברים) לבקתה בגורן. עם ג´קוזי וארוחות טעימות. זה היה לפני חודשים וחצי. הילדים נשארו אצל הורי. והורי אמרו שכל 3 חודשים הם יכריחו אותנו לעשות זאת. זה טוב לנו וטוב להם. כך שלקראת פבר´ אנחנו כנראה נצא שוב.

nonana

New member
אוקי אז אצלי זה היה ככה

אני לא זוכרת לגבי סרט או בילוי כזה אבל מה שכן. הבילוי שזכור לי בפברואר שנה שעברה היינו בפראג ל-5 ימים ונהננו מכל רגע. ובסוכות-(אוקטובר) היינו בבולגריה- 8 ימים- חבל"ז- נהנינו שעכשיו אני מתרפקת על הנוסטלגיה. בא לי עוד פעם אוףףףףףףףףףףףףף. אחרי הנופש האחרון ההורים אמרו לנו שפעם הבאה תהיה רק אחרי שיהיו בני 18 מה דעתכן? ובעלי מת לסוע עכשיו לחופשת סקי- אני אמרתי לו- שנה הבאה. ()אף אחד לא יקח לנו אותם).

טל של 4

New member
איזה כיף!!!!!

חו"ל לבד הכי שווה יותר מכל סרט!!!! אנחנו נוסעים במרץ לסקי באיטליה אבל עם שנים מתוך ארבעת הילדים אז זה לא אותו דבר אבל גם כיף אני מקווה. הקטנות נשארות עם הסבים והמטפלת.

nonana

New member
ד"א סרט מקסים אני לא הפסקתי לצחוק

היא פשוט שחקנית מדהימה. ויו גרנט מממממממממממ לאכול בלי סוכר.

טל של 4

New member
זאת תהיה הפעם הראשונה ..

אנחנו חוסכים לזה כמעט שנתיים, ומקוויים שיהיה מוצלח.

anat30g

New member
שברתי את הראש בניסיון להיזכר

מתי זה היה... כנראה שזה היה כל כך מזמן שאני לא זוכרת... זה היה סרט - הביביסיטר שלנו באה ל´רגילה´ מהצבא ועשתה לנו טובה. בעיקרון מאז שהביביסיטר שלנו התגייסה - כשנה בערך - אנחנו תלויים בחמותי, אמא שלי, באחותי ובעוזרת שלנו שיעשו ביביסיטר... ראשית הגדולים לא מוכנים להישאר עם כל אחד וגם אי אפשר להשאיר נערה שהם לא מכירים עם 4 ילדים וללכת... חמותי ואמא שלי עושות ביביסיטר לזמן קצר - יציאה לרופא, קניות דחופות. אחותי בעיקרון גרה בתל-אביב - אז שהיא באה לסופשבוע לפעמים היא מציעה לשמור. לעוזרת אנחנו קוראים שאנחנו צריכים לנסוע בערב מחוץ לעיר להרבה שעות - הילדים מתים עליה ואין לה בעיה לישון על הספה בסלון (חוץ מזה שהיא גם מקפלת כביסה באותה הזדמנות). בקיצור - אני לא רואה חו"ל באופק ואפילו לא סופשבוע במלון... ענת

eldar7

New member
העלת נקודה כואבת../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אנחנו יצאנו רק פעם אחת מאז שנולדו התאומים לפני כמעט 8 חודשים היציאה היתה להצגה שאני עובדת בהפקה שלה - כי היתי חייבת לראות אותה כמובן בגלל שהתאומים מתעוררים הרבה בלילה יש בעיה להשאיר ביביסיטר הם צורחים אם הם רואים פנים לא מוכרים ולצערי ההורים שלנו לא מתנדבים לביביסיטר אז עצוב ואנחנו תקועים בבית אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה שרית

keren1

New member
שריתוש אל יאוש

שנה שעברה הייתה לי סטודנטית שהיתה שומרת עליהם במשך שעות היום כשהייתי צריכה וכך הם הכירו אותה ולכן אם היא שמרה עליהם בלילה והם התעוררו הם לא נבהלו ממנה. בינתיים היא בטיול בחו"ל ועד שהיא תחזור הם כבר לא יזכרו אותה. אני ממליצה לך למצוא בחורה/סטודנטית שלא תפחד מתאומים (ויש כאלה שנרתעות). שתבוא אחה"צ ותהיה איתך ואיתם ביחד. לאט לאט שהם יכירו. שלא ירתעו. ויום אחד כשהיא תגיע והם ישמחו לקראתה ויחיכו לקראתה תדעי....אפשר להשאיר אותם איתה לבד בלילה!!!

יוטל

New member
בילויים, סרטים, ריקודים, טיולים..

מה זה???
ססססתם. אז שהבנות היו בנות שמונה חודשים יצאנו לראשונה לסופ"ש מהעבודה של בעלי שהיה ממש חבל לפספס (אורכידאה באילת, עם טיסות מאסז´ים פינוקים אמיתיים-הכול כלול) והשארתי עם ההורים. ובערך פעמיים-שלוש בשנה יצאנו לסופ"ש במהעבודה שלי ושלו. בביביסיטר אף פעם לא הייתה לנו, תמיד ההורים. אז לכול המקנאים...עכשיו אין יציאות, אין סופ"ש, אין בילויים לבד. אנחנו בחו"ל כך שאין סיכוי למצוא בייביסיטר.... אבל הכיף הגדול, שהן בגיל (ארבע) שאפשר לעשות איתן דברים: סרטים, מסעדות, מוזיאונים....

קרנושה

New member
המממממ אני יצאתי לפני כ........

חודש.....יצאנו לסרט...במרחק של 10 דקות ברכב..... הילדים ישנים מ20 עד 06:00 ככה שהם לא מרגישים בחסרוננו...ובכל זאת אנו לא יוצאים תכופות...וזה בגלל שאנו עייפים שבוזים...אך אנו מביאים הביתה סרטי די וי די ורואים ביחד (כלומר מתי שאני לא על המחשב חחח)... מלבד זאת...אני ובעלי מעודדים אחד את השני לצאת עם חברים...ולפני כשבועיים הוא יצא עם חבר שלו.....בכייף ואני נשארתי בבית...ואני מיועדת שבוע הבא לצאת עם חברה (למרכז הארך ביום שישי) ואשוב משם לאחר הבילוי.....דברים מסוג זה קוראים לעיתים רחוקות יותר...אך חייבת לציין שזה מאוורר... חייבים לשים דגש לזה ולהמשיך לחיות...חייבים....

רז2

New member
סוף סוף מצאתי זמן לענות על הסקר

מכיוון שאנחנו לא חיים בארץ כרגע, אין לנו משפחה שתשמור על הילדים כשיוצאים לבלות. ואני עדיין לא מוכנה לקחת ביביסיטר, כל עוד הילדים לאיכולים לדווח לי אם משהו לא מצא חן בעיניהם. למרות שהם ישנים בשעות כאלו, אני לא מוכנה לקחת את הסיכון שפתאום מיהו יתעורר ויגלה זר איתו. אבל... בנובמבר ההורים שלי היו כאן בביקור, וניצלנו את הביקור לצאת קצת. היינו במסעדה פעמיים (סושי כמובן). וחודש לפני אחותי ביקרה ואז הלכנו לסרט! לא הייתי בסרט המון זמן, עוד מתקופת ההריון כי הייתי בשמירה. כך שזה היה מאורע יוצא דופן.

א י ל ת

New member
בפעם הראשנה מאז שהם נולדו

(שנה וחודשיים) יצאנו בשבוע שעבר. שבע בערב, מסעדה, היה לנו בדיוק שעה וחצי.

zimes

New member
אנחנו בדרך לשיא דומה

שנה וטיפונת, יצאנו (מעט מאוד) עם הילדים, לצאת בלעדיהם - לא באופק. עדיף לישון, לא? בעצם - צהריים במסעדת פועלים, שעה באמצע היום, נחשב? אז זה היה לנו, בגיל 8 חודשים.

zimes

New member
אני גרה במקום קטן

כך שרק לנסוע ולחזור מאיפשהו זה שעה וחצי, אז אין מה לדבר על שעתיים בילוי (כי זה הופך ל 3 וחצי שעות). או מה שרצית להבין זה שאני ואילת מכירות? זה בטח הבנת, לא?

למעלה