הסקר של הפורום

הסקר של הפורום

בסקר שמופיע בעמ' הפתיחה של הפורום (כמה זמן אתם כבר מנסים?) אין אפשרות שמתאימה לנו וחבל.... אנחנו מנסים כבר שנתיים וחצי אבל כל פעם שאני הולכת לרופאה אני מתחילה לבכות מכל ההריונות שבחדר המתנה. מישהי יודעת על רופאה טובה (ושמבינה גם את העיניינים של ההלכה) באזור המרכז (עדיף פ"ת)??????????????????????
 

מעיןבר

New member
הי!

ראשית - לצערי אני לא יכולה לעזור עם עניין הרופאה - לא מכירה כזאת. אולי כדאי לפנות למכון פוע"ה (מופיע בקישורים של הפורום). דבר נוסף - בשלב שבו את נמצאת את חייבת לפנות לייעוץ רפואי בנושא פוריות - בעיות פוריות מוגדרות אחרי שנה של ניסיונות שלא מצליחים ולכן אין כזו קטגוריה בסקר שלנו. אני יכולה להמליץ לך לפנות לפורום פוריות (180) - אני יודעת שיש שם מספר לא מבוטל של משתתפות דתיות והן תוכלנה לבטח לעזור.
 

גורבי

New member
שאלת ../images/Emo32.gif למעיין

סתם מסקרנות: הדו-משמעות בחתימה (הישנה) שלך היא מכוונת? כי היא מאוד מוצאת חן בעיניי (וגם תמיד מעודדת אותי קצת), ופתאום תהיתי אם היא קיימת רק בדמיוני הפרוע :)
 

cookie1

New member
כשאת שואלת על היכרות עם ענייני

ההלכה. האם אתם שומרים שבועיים מיום תחילת הדימום ? מה אורך המחזור שלך בד"כ ?
 
../images/Emo51.gifתודה../images/Emo51.gif

תודה על הדאגה אבל באמת נראה לי שאני יעבור לפורום פוריות בכל מקרה סתם לידע כללי לא שומרים שבועיים אלא 12 יום 5 ימים לדימום (גם אם הוא קצר יותר,אבל אם הוא ארוך יותר אז מחכים בשלב הזה יותר) ואז עוברים לשלב שני של 7ימים שנקראים שבעה נקיים ויוצא 5+7=12
 

28קטנה

New member
../images/Emo24.gifשלום לעדיין מנסים!

אני מאוד מזדהה עם הדמעות של חדר ההמתנה, היתה לי תקופה כזאת. אני לא גרה באזור שלך כך שאני לא יכולה להמליץ לך על רופאים, אבל אני כן יכולה להמליץ לך לנסות ללכת לרופא באופן פרטי כך שאת לא נפגשת בחדר המתנה צפוף ומלחיץ ונפגשת בחשאיות מתי שנוח לך. מניסיון זה שווה את השקט הנפשי למרות שזה עולה קצת יותר. אולי עוד משהו- אם את יודעת שאת הולכת לסיטואציה מלחיצה שבה תפגשי הרבה הריונות מול הפרצוץ תנסי לעשות לעצמך הכנה נפשית ואם אפשר לקבוע להגיע ממש אחרונה או ראשונה אז עדיף. אני שולחת לך חיבוק
 

tonti

New member
מכירה רופאה אבל מירושלים

ואני הרחקתי עד אליה גם כשזה היה שעה נסיעה ממני. שמעתי עליה דברים טובים וידעתי שהבעיה אצלי הלכתית (מחזור קצר, ביוץ יומיים-שלושה לפני המקווה). היא מדהימה. אולי שווה לך ללכת אליה. ד"ר דבורה באומן. היא מקבלת בלאומית ומכבי (אולי גם בשאר. אלה ה-2 שאני יודעת). לא יודעת איפה אתם מבחינת בדיקות אבל אם עדיין לא בדקתם כלום שווה ללכת אליה שתייעץ איך להמשיך.
 
למעלה