הסקר

soapsfan

New member
הסקר

אני לא מאמין שאנשים באמת חושבים שקיי יותר מנותקת מסאם וגרייס מאשר מיגל ופילאר! לפחות אנחנו ממש רואים את קיי בבית ורואים את ההורים שלה משוחחים איתה ושבכלל יודעים שהיא שם! פילאר בכלל לא מודעת לעובדה שיש לה בן נוסף נראה לי..

moran14h

New member
כן ,אבל טימטום עובר בירושה

אז את לא רואה את הטימטום של גרייס וסם אצל קיי אבל לעומת זאת .אצל מיגל רואים מאיפה הוא ירש את זה...

moran14h

New member
ושכחתי לציין

שקיי כזאת..לא תמימה וסם וגרייס הם זוג נאיבים טיפשים

מרTIMMY

New member
סם וגרייס

הם הכל רק לא נאיבים וטיפשיים. ובקשר לפילאר - הגיע הזמן לעזוב אותה במנוחה ולמה? תשוקות מחולקת לסיפורים סיפורים: 1. הקידס-טינס+טימי וטאבי 2. תריתן וגוון וצ'יטני 3. פילאר ואייבי 4. הזוגות ראסל ובנט 5. שואיס מה שאומר שאין מצב (תמיד יש מצב אבל לרוב) שיהיה פרק עם איתן ובלי תרזה. או פרק עם שרידן בלי לואיס... או פרק עם צ'ריטי בלי טאביתה.. זה פשוט מחולק לסיפורים

מרTIMMY

New member
זה קשור

כי בקושי רואים את פילאר ומיגל יחד כי אין להם קשר בסיפורים שבסדרה. על מה מיגל ידבר איתה, על הבירד סטאצ'ו?

shambi

New member
אם אני לא טועה

הפעם האחרונה שהם היו ביחד זה היה בהלוויה של אבא שלהם וגם שם הוא העדיף להיות עם צ'ריטי אני במקום פילאר הייתי בועטת בו החוצה לפנימייה, שיחפש שם צ'ריטיים

shambi

New member
משהו לא קשור ../images/Emo26.gif

בטח מרטין היה חתיך במיוחד אם יצאו לו 4 ילדים כאלה יפים [אנטוניו, או שקראו לו פוקס,לא זוכרת..
, לואיס
, מייגל ותרזה] כי את היופי הם בטוח לא ירשו מפילאר [שדרך אגב, ממש דומה לשילה!]

python 4

New member
אממ.. אבל הרי ראינו את מרטין,

או לפחות כפיל מדוייק שלו (אפילו לואיס הוטעה) והוא לא בדיוק, בואי נאמר, מלך היופי... אין לנו אלא להודות בכך שבפילאר יש מין חן נסתר שכזה... (כמובן אם נתעלם מהעובדה שבמציאות לאנטוניו, תרזה, מיגל ולואיס (אתמו"ל, ברשי תיבות) יש הורים שונים לגמרי).

shambi

New member
מה באמת??

ואני עוד חשבתי שהם אחים גם במציאות
אז גם אם מרטין לא נאה במיוחד לטעמך, במשפחת לופז פירג'רלד מסתובב גן של ה-מ-ו-ן יופי!
צריך רק למצוא אותו...

python 4

New member
אם אכן יש גן של יופי במשפחת לופז-

פיצ'רלד, אז איך בדיוק את מסבירה את מיגל? מוטציה גנטית? ואגב, יש לי שאלה שלא קשורה - אם פילאר כל כך היתה מאוהבת במרטין, למה היא לא ויתרה על השם משפחה שלה - לופז, אלא הוסיפה את שלו לשלה? ובגלל זה עכשיו אין לנו סתם לואיס פיצ'רלד אלא לואיס לופז-פיצ'רלד. אבל עכשיו כשאני חושב על זה ללואיס מתאים הרבה יותר לופז מאשר פיצ'רלד, לא?

מרTIMMY

New member
אגב

אם האבא (מרטין) הוא אירי אז איך כולם יצאו לטיניים מלאים??? הפעם לא מקפחים את השחורים?? איזה גזענות - לא לקפח את השחורים... תשוקות - תתביישו!

shambi

New member
ואולי..

שני ההורים של מרטין גרושים: האמא היא לופז והאבא הוא פיצ'רלד כך שבעצם שם המשפחה של מרטין הוא לופז-פיצ'רלד ופילאר לא ויתרה על השם משפחה, היא חסכה לילדים שלה 3 שמות משפחה שונים!

python 4

New member
ובכן,

שמבי - מרטין הוא הפיצ'רלד (הוא אירי) ופילאר (הלטינית) היא הלופז. כשג''ולי דיבר על מרטין הוא תמיד קרא לו 'מרטין פיצ'רלד' ולא לופז. ומרטימי - הלופז-פיצ'רלד'ס הם לא שחורים.. אתה מתבלבל עם הראסל'ס.. אבל באמת שמתי לב שיש בתשוקות יצוג גזעי מלא. מאוד פוליטיקלי קורקט מצידם. ואגב זה לא פלא שללבן (אירופאי) וללטינית יצאו ילדים לטינים.. עניין של דומיננטיות של גנים.

מרTIMMY

New member
לא!

Lopez-Fitzgeralds The Lopez Family The Fitzgerald Family | | / \ | / \ | Maria Lopez - - Pilar Lopez-Fitzgerald + Martin Fitzgerald | | / | \ / | \ Anotnio Lopez-Fitzgerald - | - Luis Lopez-Fitzgerald /|\ / | \ / | \ Theresa Lopez-Fitzgerald - | - Miguel Lopez-Fitzgerald | Paloma הבנת?

shambi

New member
האייקון ../images/Emo163.gif לא מדבר אליכם??

ותהרוג אותי אני לא מבינה מה עשית פה........ אבל שיהיה... ומי זה פלומה??? האנשים בהרמוני משריצים בלי סוף ובכלל לא בודקים מי הילדים שלהם

shuis4ever

New member
../images/Emo26.gifובאותו הקשר--->

מצאתי משו באחד האתרים: MIGUEL: Hey Mama. PILAR: Who are you? MIGUEL: It's me Mama! Miguel! Your son! PILAR: Son? MIGUEL: Remember? PILAR: You seem so familiar, but I can't quite put my finger on it MIGUEL: Darn. I guess I do spend too much time at the Bennett's. (Charity enters the kitchen) CHARITY: Miguel? MIGUEL: Charity? Oh Charity, I love you so much! CHARITY: I love you too! (Make-out on the kitchen table)

למעלה