הסרטון הכי הכי הכי ?

כריסטין

New member
הסרטון הכי הכי הכי ?

מהו סרטון העב"מים שאהבתם במיוחד שעשה לכם את זה שראיתם אותו חשבתם זהו הוכחה לעב"ם אמיתי ?

היה סרטון אחד שצולם בארץ

ראיתי אותו בערוץ 10, והצלם צילם צלחת מעופפת ולידו עבר מטוס סילון.

בינתיים.. ../images/Emo41.gif

אף סרטון לא גרם לי להיות בטוחה במאה אחוז שיש כזה דבר
..

Majestic12

New member
הסרטונים הטובים

דוקא בישראל צולמו סרטונים מהטובים ביותר. סרטים מעולים מגיעים גם מארה"ב, מכסיקו, ברזיל וממדינות אירופה (כמו גרמניה) ואפילו מיפן, גרוזייה, ואוסטרליה.

NO-BLESS

New member
זה אמנם היה סרטון מבויים

אבל צולם במצלמה "חובבנית" והסרט (לפחות ככה טוענים יוצריי הסרט) בוסס על מקרה אמיתי. מסופר על משפחה שנפגשת לארוחת חג ההודיה ונתקלת בסיטואציות משונות כגון שיבוש במערכת המים והחשמל, תחושת עוקץ כואבת בעורף וכו'. אחד אחד יוצאים הגברים של המשפחה על מנת לבדוק מה קורה, ומידי פעם רואים הצצונת על החייזרים, אבל כל מי שיוצא מחוץ לבית לא חוזר. בסוף נשארים בבית רק נשות המשפחה (האמא, הבנות ונכדה אחת) והבן הצעיר, אשר מתעד את כל ההתרחשות במצלמה הביתית שנועדה לתעד את ארוחת חג ההודיה. הסרט לווה גם בראיונות קצרים עם אסטרונומים,אסטרונאוטים ואנשי מדע בכלל המנסים להסביר את שהתרחש בסרט, תוך כדיי הנחה שזה קרה באמת. בסוף הסרט מוצגות כתוביות האומרות: " היודע על המצאם של בניי משפחה זו נא להתקשר למס' ..........." ואף מראים את תמונותיהם של בניי המשפחה האמיתיים שעלייהם מבוסס הסרט. ואני חייב לציין,זהו סרט שהדיר שינה מעניי ואני כבר מבוגר יחסית.

כריסטין

New member
זה היה סרט מבויים כן.....

אבל גם הצילום במצלמה החובבנית היה מבויים כל הסרט מבויים , כל השחקים מבויימים כל העלילה מבויימת אין בהיסטוריה של עב"מים שום תיעוד על משפחה שנחטפה בידי חוצנים ולא חזרה . חבל שהדרת שינה כל הימים ההם

DaviX

New member
אמרתי מפחיד?

אמרתי סרט אימה עשוי היטב על כל הביטי ההפקה והבימוי חתיכת סרטים במחקום הנכון ותחושת אוטנטיות ממעלה ראשונה

כריסטין

New member
איזה סרט אימה?

איטי מפחיד יותר.. חבל שאין לסרט ביקורת מקצועית כי הוא פשוט חתיכת גארביש...

למעלה