הסרטון הראשון שלי!

spelling

New member
הסרטון הראשון שלי!../images/Emo202.gif

תודה לנטלי שלימדה אותי!!!!!!!!!!! זה סרטון תמונות כל תמונה היא אולי הרבה שניות כי התלהבתי חח אבל תגידו מה דעתכם לסרטון ראשון... גל הגיע הזמן הא??? http://www.youtube.com/watch?v=qLkahkWumQE

YaEl 15

New member
יפה לך, אדם.

אוףףף לא פייר. למה לכולם ה***** תוכנה הזו עובדת ורק לי לא
?? אני התחלתי פעם לעשות סרטון (לא קשור לאליסה, אבל שיהיה..) עם וידיאו והכל, וזה יצא ממש נחמד, לפני שזה נסגר.. זה עצוב. התוכנה שונאת אותי (בטח קונספירציה עם המשוואות שאני צריכה לפתור.. הם פשוט רוצים שאני אתאבד). בכל זאת, כל הכבוד. יצא לך נחמד

always be me mc

New member
למה את לא מורידה גירסת נסיון של:

Premire Pro? זו תוכנת עריכה הרבה יותר מצויינת מה-Windows Movie Maker אגב לא רק לערוך סירטונים זה כיף אלא גם תמונות אז אולי לכי על כל הקטע של הפוטושופ? לכי תדעי אולי תהני מזה
אגב מאמי לי הייתה בעיה דומה פעם. נראה שכל פעם שעבדתי על סירטון אז התוכנה נתקעה, נסגרה וכדומה. החוכמה היא שאחרי כמה מהלכים חשובים חשוב לשמור את העבודה! אחרת הכל הולך לאבדון

YaEl 15

New member
ניסיתי להוריד, זה לא הלך.

פוטושופ גם יש לי, אבל לא יודעת, זה פחות מעניין.. אני שמרתי את העבודה, אני חושבת שאפילו יש לי אותה עדיין, הבעיה היא, שזה ישר נסגר לי אוטומאטית כל פעם שאני מנסה לעשות פעולה, אפילו הכי קטנה, ובמקרה הכי טוב, פשוט נתקע... זה כ"כ עצוב, כי יש לי מלא רעיונות..

Natali Milano

New member
../images/Emo99.gif וואו../images/Emo9.gif

אדםםםם זה אחד הסירטונים עם תמונות סטילס הכי מהממים שראיתי כל הכבוד לך הסירטון מאד יפה יחסית לזה שזה הסירטון הראשון שלך תמשיך ככה

always be me mc

New member
מוזר. הסירטון נתקע לי../images/Emo67.gif

אבל בכל מקרה באמת הגיע הזמן אדם ואני בטוחה שברגע שאני אצליח לראות אז אני אראה עד כמה זה מקסים
אז אדם.. תתחדש על הסירטון

always be me mc

New member
אוקי אוקי אז ממש אהבתי את התמונות../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

רק השיר לא התאים לדעתי. סורי אדם

julie90

New member
סרטון יפה ../images/Emo127.gif

בכל מקרה החלק של התמונות בסרטון יפה! (את השיר לא יכולתי לשמוע כי כרגע יש לי בעיות במחשב
).

למעלה