הסרטון להורדה

הסרטון להורדה ../images/Emo140.gif

אז ברוך השם הכל הסתדר והצלחתי להעלות אותו אז קודם כל אני יודעת שבהתחלה במקום שיהיה רשום אף אחת רשום- אף אחד זו טעות ואני יתקן אותה... אני יכולה גם להוסיף או לשנות דברים. מה שיש ממש בסוף כמו מין רקע עם מלא מלא תמונות זה מה שאני הכנתי ולא הצלחתי להעלות משום מה... אז אם יש לכם עוד רעיונות איך להשתמש בזה תגידו לי.. ואני ממש מבקשת, זה ליום הולדת שלה אל תפיצו את זה בשום מקום רק שזה יהיה אצלכם ושתראו ותגיבו לי כולם להגיב!!!!!! אז הנה הקישור- http://www.megaupload.com/?d=DPOUK659 ובבקשה תגיבו לי מה אתם חושבים כי ממש השקעתי תודה מראש

זה מ=ה=מ=ם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואוווווווווו
איזה יפה זהההההההההה דיייייי אני חולה על זההההההה רק יש לי מששהו להוסיף שאת צריכה להוסיף אותה משחקת בסדרה: "שחר"
זה ממש יפעעעעעעעעע

חחחח רעותי כנסי..

אז קודם כל ממש תודה לך מאמי. ובקשר לשחר אני יודעת כבר היייתה לי את התמונה שרציתי לשים, אבל את בטח שמת לב שהשיר נגמר לי קצת לפני הזמן ולא היה לי מקום בשיר לשים עוד תמונות והיה לי חשוב לשים דברים אחרים גם... תראי, אם כולם ירצו שאני יוסיף, אני יוסיף

rhilf

New member
מהמם!!!!!

כל הכבוד על ההשקעה ממש מהמם. יכלת אולי להוסיף תמונה משל הפסטיגל של השנה. אבל אהבתי מאוד!!!! כל הכבוד!!!!

רועי ונופרי

תודה רבה על המחמאות
ובקשר לזה שכדאי להכניס תמונה מספטיגל של השנה אני נורא רציתי אבל אין מספיק מקום בשיר ומשום מה העדפתי לשים תמונות מהעבר.. אבל אתה צודק.. אני יראה מה כולם אומרים ואני יחליט.. וגם רועי, קראתי את ההודעה הפרטית תודה קודם כל מאמי
ואת התמונות אני ישלח לך אני לא מבטיחה שהיום כי יש לי מבחן מחר אבל אני ישתדל שמחר.

אופססס לא שירשרתי נכוןן ../images/Emo122.gif

חחחח בכל אופן התכוונתי לשניכםם דרך אגב, מישהו יודע מה עם שיר? שנים שהוא לא היה פה =|

הגר כנסייי

איך מורידים את זה???? אני לא מצליחהה הכל באנגלית וזה פותח לי כל מיני דפיםם מקווהה אם את יכולה לעזור לי תודה!!

הורדדתי ו...../images/Emo97.gif../images/Emo25.gif

בכללי סירטון מש יפה...חבל שבהמון תמונות תקועה הכתובת של האתר אבל אל נורא.סירטון יפה מאוד ויש מה לשפר

עידן תיכנס בבקשה

אני יודעת שהכתובת תקועה אבל מה אני יעשה? רק משם יש את כל התמונות הכי טובות ואני לא יכולה להוריד.. אני יודעת שזה לא הכי יפה אבל זה מה שהצלחתי.. אתה יכול להגיד לי מה כן יש לשפר?

הגרו'שששש מדהייםם!!! כל הכבודדדד!!

יש לי רק משהו אחד, כשרשמת- " היא אחת הבחורות שתמיד נשמח לקבל תמונה שלהם"... את רשמת תמונה שלהם, אבל צריך לרשום שלהן...זה בחורות כאילו נקבות.

למעלה