הסרטון של ואללה

*זינה*

New member
הסרטון של ואללה ../images/Emo46.gif

לפני כמה ימים, כשראיתי את הסרטון הפעם הראשונה, הוא היה ללא סאונד אצלי, אז אהבתי. א-ב-ל, ראיתי אותו שוב אתמול, עם סאונד, ואני כ-ו-ע-ס-ת ! תגידו שאני מגזימה, אבל ממש בא לי לתבוע אותם! היא לא אמרה לי שהיא הולכת לפרסם את מה שהיא צילמה, ייתכן שהייתי צריכה להבין לבד, אבל היא יכלה להזכיר את זה! נעלבתי ממה שהראו שם ומה שעשו מאיתנו. לא יפה!
-זינה

Celaeno

New member
גם אני לא ראיתי עם סאונד

מה נאמר שם? ומה היא צילמה שהפתיע אותך לראות?

*זינה*

New member
מה שהכי הפריע לי...

זה שהם הציגו אותנו כקבוצה של אנשים שלא מהעולם הזה, "בתום הכנס התפזרו כל הנוכחים וחזרו להסתובב ביננו מבלי שנרגיש דבר..." חוצמיזה אמרו שם: "...החלום שלהם, הא לראות את המנהיגה כאן בארץ. ואז, כנראה כולנו נהיה בצרות" - בטח שהם יהיו בצרות! אם אני אראה מתישהו את הבחורה הזאת שצילמה, אני אגיש אותה well done לביה"ח!!! -זינה

Celaeno

New member
למה זה לא מפתיע אותי?

תמיד חייבים להיות סנסציונים. למה לא להראות אותנו כמו שאנחנו? כי זה לא מוכר. בכל אופן, איזה חלק היא צילמה שלא חשבת שיופיע בסרטון הסופי?

shiri_b

New member
אני יודעת

מההתחלה זה מתחיל לא טוב "אי שם במרתף.." זה נראה לי כמו משהו בשידור חוקר..

Niva JCK

New member
אנשים אנשים- פרשנו!!!!

אני לא מבינה בכלל על מה כל המאומה... איזה סרטון- על מה אתם מדברים? ועל מה זינה מעוצבנת כ"כ? מה היה שם שכ"כ ספג כאלה תגובות, אני רוצה להבין שוב. ניבה

Shenok

New member
חבר´ה להירגע

אז נכון שקצת ירדו עלינו, סו וואט? אפשר לחשוב שכל אחד מאיתנו הכי שפוי שבעולם. למי אכפת? הרי לא ציפיתם שהכתבה תנסה להראות לכל שאר העולם שמזינה תצא תורה ודבר השם מגבריאל. אז קחו הכל בקלות ותזכרו שאנחנו את שלנו עשינו ואף אחד לא יכול לשנות את זה, גם לא כתבה קטנה בפורטל ישראלי קטנטן.

Niff74

New member
חבר´ה, צריך לשפוך עליכם מים קרים???

מה קורה לכם? איבדתם את חוש ההומור יחד עם ה<<<הבדיחה נקטע ע"י כותבת השורות עקב ספוילריותה...>>> של זינה?
אין פרסומת רעה. יש רק פרסומת לעומת אנונימיות... הרי הסדרה בה עסקינן מפורסמת וידועה בחוש ההומור העצמי והמחודד שלה (ואני בטוחה שאני לא צריכה להזכיר לכולכם את העקיצה ב-Deja vu לחולי האינטרנט שבינינו...)... אני מאוד מקווה שתוכיחו את אותה מידת הומור עצמי של יוצרי הסדרה והמשתתפים בה ולא תביכו את כולנו בפניות נזעמות ומיותרות לאנשי ואללה, מכיוון שאז רק תהפכו את הכתבה מבדיחה למסמך ואותנו מ"קבוצה קטנה ואיכותית" (Que הפנים של דפי...) לבדיחה עצובה...

Alexis

New member
הממ.. אני חייבת לציין -

מי בכלל מסתכל על זה??? וואלה זה אתר פויה!!! ואני גם זועמת כי נראיתי שם כמו ילדה מפגרת!!! אלקסיס

KoKolita

New member
תוכלו אולי...

לצרף כתובת או משהו כדי שאני גם יוכל לראות את הסרטון הזה?

למעלה