הסרטים של השבוע...

Elle992

New member
ראיתי השבוע את Urban Legend שמישהו כאן המליץ ואני לא זוכרת כרגע את הניק שלו.

אהבתי מאוד, כן, זה הפתיע אותי כי אמרתי לעצמי "נו אל, סרט ישן. אל תצפי ליותר מדי" אבל הוא הפתיע אותי לטובה. אהבתי את העלילה ואת הסצנות שהיו טובות יחסית לסרטים אחרים שראיתי בחודשים האחרונים.

אז כן, זה הסרט היחיד שהצלחתי איכשהו לראות בשבוע העמוס שעבר עליי. ותודה למי שהמליץ לי עליו באחד השרשורים כאן

נ.ב, ראיתי את הסרט הראשון ולא הגרסאות שבאו אחרי.

נראה לי שאני המלצתי. וזה לא סרט ישן כל כך. אני ראיתי אתמול את " לעולם אל תשחקו עם זרים ".
בפעם הראשונה הסרט הפחיד אותי מאוד אבל בפעם החמישית כבר לא אבל בכל זאת סרט טוב מאוד עם מוסר השכל - סוף מעשה במחשבה תחילה. דרך אגב , אתמול בערב ראיתי את הסרט ואתמול בערב הכוכב הראשי של הסרט פול ווקר ( שקראו לו בסרט " לואיס " ) מת במציאות מתאונת דרכים והוא רק בן 40.
[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4459738,00[/URL].html

Elle992

New member
יש מצב
וישן הכוונה לא יצא בשנות האלפיים אלא קצת לפני. אבל עדיין הוא סרט מעולה.

אכן
ראיתי את הידיעה היום בבוקר שפול מת בתאונה....זה נורא! זה פשוט נורא

אליסיום ממש מאכזב כי ציפיתי למשהו בסגנון של "מחוז 9" אבל בסוף זה היה עוד סרט מד"ב גנרי לחלוטין.
בלי ערך מוסף.

limim70

New member
השבוע ראיתי את: דירות קטנות - סרט חביב ומעט מוזר עם שחקנים טובים..
סרט 43 - לא ממש עונה להגדרת אימה/מתח, אם כי יש בו חלקים שיכולים להראות כפארודיה על. בכל מקרה, אני מאוד אהבתי והרבה זמן לא צחקתי ככה בסרט..
חוץ מזה שאני משלימה פערים והספקתי לראות את כל העונה הראשונה של "הומלנד". בהחלט סדרה משובחת, לטעמי אף עולה על המקור הישראלי..

למעלה